Filtruj terminy

Ocena ogólna
Wyczyść

Gniezno

lekarz Anna Kaczmarska

SPZOZ Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Gnieźnie "Dziekanka"
62-200 Gniezno

Bardzo kompetentna lekarka, potrafi pomoc w trudnych momentach i stawia trafną diagnozę. Polecam na 100%

lekarz Katarzyna Tkaczyk - Kluczyńska

Centrum Medyczne Hipokrates
Jabłoniowa 23 Gniezno
62-200 Gniezno

Oby wszyscy lekarze mieli takie podejscie do pacjenta.Pani Doktor godna polecenia ,wysoka kultura osobista,profesjonalna,kompetentna,Z czystym sumieniem POLECAM,Pani Doktor-bardzo DOBRY przy tym CZLOWIEK,mozna jednak byc milym nie tracac na asertywnosci.

lekarz Tomasz Cieślak

62-200 Gniezno

Pan Doktor Tomasz Cieślak to nie tylko wyśmienity lekarz, który idzie w psychiatrii z duchem czasu, przełamując utarte schematy leczenia i podejścia do choroby ale także wspaniały człowiek, który daje choremu poczucie własnej wartości a także siłę by ujarzmić swoje schorzenie. Bardzo elastyczny, pewny siebie, celnie trafiający w problem i starający się, by choroba była jak najmniej uciążliwa. Indywidualne podejście, pełne cierpliwości i otwartości na bolączki chorego. A przy tym …
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Joanna Suchecka-Bembnista

ul. Chudoby 16, Gniezno
62-200 Gniezno

Super lekarz. Najlepszy psychiatra. Godny polecenia. Super kompetentny fachowiec. Bardzo mi pomogła w życiu i z całym sercem polecam.

lek. med. Beata Kordos-Danik

ul. Chudoby 16, Gniezno
62-200 Gniezno

Zdecydowanie polecam, Jestem bardzo zadowolona z efektów leczenia u Pani doktor. Profesjonalne podejście, ogromna wiedza medyczna i doświadczenie, można zaufać w stu procentach.
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Waldemar Kiełczewski

ul. Sienkiewicza 3
62-200 Gniezno

"Specjalista" po wizycie u którego jedyna "pomoc" jaką wyniosłem to to aby nie szukać już więcej wsparcia u tego typu lekarzy. Brak chęci zrozumienia genezy problemu, zaszufladkowanie po jednej szczątkowej informacji. Przepisuje psychotropy jak rodzinny antybiotyki. Nie ma się co dziwić skoro wizyty pacjentów umawiane są co 10 minut. Rozumiem że Pan jest nastawiony wyłącznie na zysk, wypisywanie recept i do widzenia, a jak jest problem to proszę szukać pomocy …
Opinia dodana przez: Bartosz

lekarz Katarzyna Olszewska

62-200 Gniezno

Nie polecam tej pani zamiast pomóc to szkodzi wyzywa pacjentów jest nie miła brak empatii podejścia do pacjenta zero kultury obraża

lekarz Agnieszka Skrzęta

lekarz Iwona Borecka