Oświęcim
Zdecydowanie polecam. Nikt mi nie pomógł tak jak pani doktor. Podczas gdy inni specjaliści wciskali mi kity, albo lecieli regułkami z książek, pani doktor postawiła mnie na nogi i zmieniła moje podejście do wiele kwestii. Dzięki niej odzyskałam spokój ducha i uwierzyłam w to, że warto korzystać z porad i leczenia takich specjalistów.
Oświęcim
Wizytę u pani doktor Małgorzaty Przytuły wspominam jako jedno z bardziej traumatycznych doświadczeń w swoim życiu. A trochę ich przeszłam, także dlatego, że od lat cierpię na kilka uporczywych dolegliwości związanych ze zdrowiem fizycznym i zmagam się z przewlekłym bólem. Pani doktor jest całkowicie nieprofesjonalna. Neguje słowa pacjenta, w ciemno broni braku profesjonalizmu swoim kolegów (na moją wzmiankę, że moja poprzednia terapeutka zakończyła z powodu ciąży moją terapię, uprzedzając mnie …
Hospicjum "Pomnik Mastu Oświęcim"
WYSOKIE BRZEGI 4A
Oświęcim
Uważam, że powyższe opinie są bardzo krzywdzące dla pana doktora Pawła Czai, po śmierci męża zgłosiłam się na wizytę i pan doktor objął mnie kompleksową opieką psychiatryczną, dzięki czemu mój świat nabrał koloru. pan doktor to sympatyczny, przemiły i kompetentny lekarz specjalista. Dziękuje panie doktorze.
Oświęcim
Mało etyczny człowiek, poleca a później kryje terapeutów którzy działają przeciwko kodeksom etyki i naruszają sobie RODO do woli. Poleca psychoterapeutów zgodnie z prywatnymi sympatiami, nie rzeczywistą oceną ich praktyk, a pacjent po 4 latach zostaje z beznadziejnie poprowadzonym procesem i błędną diagnozą, za które (ufając) zapłacił kilkadziesiąt tysięcy. Doktor jest dobrym fachowcem, ale tu słowo „fachowiec” jest adekwatne, bo wirtuozem psychiatrii zdecydowanie nie jest. Przeprowadzi wywiad, wysłucha i dobierze …
NIEPUBLICZNY SPECJALISTYCZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ MIEJSKO-GMINNA STOMATOLOGIA "MEGA STOM OŚWIĘCIM"
Żwirki i Wigury 5
Oświęcim
Zdecydowanie odradzam tę lekarkę. Po 15(!) minutach, kończy się empatia, zaczyna znudzenie. Lekarka nie potrafi jasno sformułować diagnozy, podać porad, czy odpowiedzieć na dodatkowe pytania. Potrafi za to wmawiać pacjentom zmyślone zachowania, na podstawie których wystawia te same recepty od lat. Na wskazanie, ze terapia nie działa, a pacjent nie opisał wszystkich objawów, lekarka robi się opryskliwa i wygania z gabinetu. Brak empatii, przygnębiająca interakcja.
Oświęcim
Карина Слабон ето nie doktor a kurwa ona żyła z mężem i 2 детеи i трахалась z moim bratem udowadniając ево do инвалиднои wózkowi.ona ево zburzyła finansowo i писхически.mam докозательство
Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego w Oświęcimiu
ulica Garbarska 1