mgr Aleksandra Tyszka

NZOZ Femina Poradnia Zdrowia Psychicznego

Lekarz z powołania -pełen profesjonalizm ,podejście do pacjenta- szczerze polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: Gosia

lekarz Renata Tokarz-Czart

Psychiatra, Psycholog dziecięcy

Nowopolska 7/7a

Uważam, że nie mogliśmy trafić lepiej i jeśli chodzi o kompetencje i podejście do pacjenta. Pani Doktor jest mega kompetentna osoba, potrafi wychwycić gołym okiem to czego nie widzimy i wysłuchać nas od początku do końca. Wizyta nie trwa 5 minit tylko godzinę i wszystko co nas martwi jest wyjaśnione i pełne wskazówek. Zdecydowanie polecam
Opinia dodana przez: Aleksandra

Anna Kuźma

Gabinet Lekarski
Gniewomierz

Profesjonalne podejście. Ponadto duża kultura osobista, empatia, zapewniające odpowiednią atmosferę do analizy problemu i jego rozumienia. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Ala

mgr Łukasz Miciuk

ulica Paganiniego 9/263
20-854 Lublin

Polecam tego psychologa, otworzył mi oczy na rzeczy, których nie dostrzegałam. Wcześniej obawiałam się wizyty u psychologa i nie sądziłam, że może być tak owocna. Dobry kontakt z pacjentem, nie ma się oporów by mówić o swoich problemach, można znaleźć zrozumienie i dobre rady
Opinia dodana przez: Pacjentka
{'id': 22728, 'name': 'Chorzów'} Psycholog
                                       mgr Patryk Goleń

mgr Patryk Goleń

Patryk Goleń
Katowicka 46/1
40-404 Chorzów

Życzliwe, kompetentne podejście. Odbyłem prawie roczną terapię, jestem zadowolony z efektów. Polecam.
Opinia dodana przez: TS
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Agnieszka Jawornicka-Kazancew

mgr Agnieszka Jawornicka-Kazancew

Psycholog, Terapeuta

Po-moc gabinet psychologiczny
Chmielna 98

Terapia, która odmienila moje życie na lepsze. Prawdziwa ulga, niemożliwe stało się możliwe:) po wielu nieudanych terapiach kiedy byłam już całkowicie zniechęcona cudem trafiłam do Pani Agnieszki i moje życie poszło do przodu :)
{'id': 32253, 'name': 'Rzeszów'} Psycholog
                                       mgr Filip Łowicki

mgr Filip Łowicki

Gabinet Psychoterapii Filip Łowicki
Ks. Jałowego 6a/24
35-010 Rzeszów

Serdecznie polecam Pana Filipa. Potrafi wysłuchać człowieka, pomóc spojrzeć na problemy z większym dystansem, wesprzeć w szukaniu możliwych rozwiązań. Coś co wydawało mi się problemem nie do przejścia okazało się być w zasięgu moich kompetencji!
Opinia dodana przez: Karolina

mgr Marzena Augustyn

Gabinet Psychologiczny
u. Staszica 4
Prudnik

Pani Marzena tonie tylko bardzo dobry psychoterapeutka, ale cudowna i ciepła osoba. Przesympatyczna. Zaangażowana w udzieleniu pomocy. Profesjonalnie podchodzi do pacjenta.Pani Marzena czyni cuda, nauczyłam się być szczęśliwa, śmiać się głośno i do łez. Dziękuję bardzo za pomoc pani Marzeno.

mgr Judyta Sołtysik

Przychodnia Rejonowa
Piłsudskiego 2
38-480 Rymanów

Pani Judyta jest świetnym specjalistą, korzystałem z jej usług przez kilka miesięcy i za każdym razem byłem zadowolony z wizyty, jestem jej wdzięczny za pomoc. Szczerze polecam : )
Opinia dodana przez: Mateusz
{'id': 20245, 'name': 'Kęty'} Psycholog dziecięcy
                                       mgr Natalia Wierońska-Saternus

mgr Natalia Wierońska-Saternus

Psycholog dziecięcy

" MEDICUS" Specjalistyczne Centrum Stomatologiczne
ul.Żwirki i Wigury 2b
Kęty

Pani Natalia jest ciepłą i otwartą osobą. Poza praca z dziećmi wspiera również rodziców w całym procesie terapii. Ma ogromna i fachową wiedzę, którą chętnie się dzieli, tłumacząc każdą niejasność. Serdecznie polecam :)
Opinia dodana przez: Kinga

mgr Katarzyna Burtna

Psycholog dziecięcy, Psycholog

Gabinet Psychologiczny Katarzyna Burtna
ul. Kołłątaja 11
Opole

Pełen profesjonalizm. Pani psycholog kompetentna, dzięki niej udało mi się nawiązać na nowo dobrą relacje z moim dzieckiem.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Anna Doliwa

mgr Anna Doliwa

Emotif
Cetysówny 1

Bardzo polecam panią Annę, ciepła i kompetentna osoba. Otrzymałam wsparcie i dużo konkretnych informaji. Dziękuję
{'id': 10987, 'name': 'Radom'} Psycholog
                                       mgr Joanna Grabowska-Osypiuk

mgr Joanna Grabowska-Osypiuk

Prywatna praktyka
ul. Zbrowskiego 14
26-600 Radom

Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Joanne. Pomogła mi w trudnej sytuacji i jestem jej niezmiernie wdzięczny.
Opinia dodana przez: Miłosz
{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Psycholog
                                       mgr Dorota Radziszewska

mgr Dorota Radziszewska

Centrum Pomocy Psychologicznej SalutoGeneza
SIEMIATYCKA 1a
Białystok

Pani Dorota Radziszewska to wyjątkowa osoba i wspaniała psycholog. Poświęca pełną uwagę i czas drugiemu człowiekowi, naprawdę wspiera i angażuje się w pomoc. Co dla mnie niezwykle cenne. Nie kończy swojej pracy tylko na samej wizycie, potrafi wesprzeć i poza nią, zawsze stara się znaleźć rozwiązanie i myśli o pacjencie. Czuć, że problem nie zostaje pozostawiony samemu sobie. Pani Dorota jest niezwykle miła, sympatyczna i od pierwszych chwil budzi ogromne …
Opinia dodana przez: Dominika

mgr Alicja Bancer

Gabinety Lekarskie
11 Listopada 3e / 1
Oświęcim

Zanim trafiłam do pani Alicji miałam styczność z wieloma specjalistami, lecz żaden z nich nie wydawał się być odpowiedni przez co bardzo szybko rezygnowałam z leczenia. Po czasie całkowicie odpuściłam sobie szukanie pomocy. Kiedy zaczełam się borykać z atakami paniki, została mi polecona terapia u pani Alicji Bancer. Początkowo miałam obawy co do tego, że konsultacje miały odbywać się online. Jednakże jakoś bardzo się to nie rózniło od spotkań w …
Opinia dodana przez: Zofia

mgr Rafał Skoczek

PSYCHOLOG SEKSUOLOG Rafał Skoczek
Ul Egejska 7

Seksuolog, z którym miałem przyjemność pracować, był bardzo profesjonalny i empatyczny. Słuchał uważnie moich problemów i odpowiedział na wszystkie moje pytania w sposób zrozumiały i pomocny. Dzięki jego wiedzy i wsparciu udało mi się rozwiązać wiele kwestii dotyczących mojego życia seksualnego. Gorąco polecam jego usługi!
Opinia dodana przez: Kamil

mgr Marek Szafrański

Psycholog, Psychoterapeuta

Moje problemy wynikające z przeszłych doświadczeń życiowych nie pozwalały mi dobrze funkcjonować. Borykałam się z trudnymi emocjami, które raz po raz prowadziły mnie w ślepą uliczkę. Poczytałam trochę o różnych nurtach terapii i pomyślałam, że Gestalt to jest to, że trzeba dać sobie szansę. I tak trafiłam do Pana Szafrańskiego. Zaczęła się moja praca pod jego czujnym okiem. Najważniejsze, że widzę duży postęp, że idzie ku lepszemu. Cieszę się, że …
Opinia dodana przez: MR
Po wielu latach uczęszczania na sesje do różnych osób – zrozumiałam, że na pewno nie odbywały się u nich sesje terapeutyczne. Straciłam dużo czasu i możliwości. Teraz już wiem czym jest terapia i jak powinna się odbywać. Odkrywam swoje emocje, uczę się je rozumieć łączyć z zachowaniami, pragnieniami, reakcjami itd. Narazie zastanawiam się kim chcę być, w którym kierunku pójść i co w sobie zmieniać by zostać sobą. Pan Łukasz …
Opinia dodana przez: Gdzieindziej

mgr Ewelina Kalczyńska-Wrzeszcz

ul. Kościuszki 13a/19
62-500 Konin

Doskonała Psycholog, trafiliśmy z synem który miał problem z samokontrola i nadmiernym czytaniem ( tak to jest problem). Syn chętny zawsze do spotkań , my jako rodzice uświadomiliśmy sobie że tez potrzebujemy pomocy w pewnych sprawach wychowawczych . Rodzicielstwo nie jest łatwe ,ale po spotkaniach z Panią Psycholog nauczyłam się być jeszcze lepsza nie krzyczącą matka zadająca pytania te co wcześniej tylko w inny sposób . Lepiej nie mogliśmy trafić!tyle …
Pani Maria jest bardzo ciepłą osobą, która podchodzi do pacjenta bardzo profesjonalnie z widoczną chęcią pomocy. Czułam od niej bardzo duże wsparcie, zrozumienie i jest jedną z nielicznych osób której udało mi się w pełni zaufać. Pani Maria nie raz powiedziała mi coś, co było dla mnie bardzo niewygodne i niekoniecznie się z tym dobrze czułam, ale było to niezbędne w procesie terapii, która pozwoliła mi zrozumieć moje patologiczne mechanizmy …
Opinia dodana przez: Magda