Jestem:
- praktykującym psychologiem - obecnie w
Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym w Białymstoku.
-założycielką Centrum Pomocy Psychologicznej
SalutoGeneza
- konsultantką Cross …
Jestem:
- praktykującym psychologiem - obecnie w
Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym w Białymstoku.
-założycielką Centrum Pomocy Psychologicznej
SalutoGeneza
- konsultantką Cross Coachingu- proponuję wsparcie
rodziców w trudnościach wychowawczych
- współpracuję z Fundacją Krajowe Centrum Inicjatyw
Społecznych i Gospodarczych
-mediatorką pozasądową
-trenerką warsztatów psychologicznych i rozwojowych
Witam Pani Dorota autentycznie mi pomaga. Jest niesamowita. Jej doświadczenie i otwartość są stała na , której można się naprawdę oprzeć. Ale najwspanialsza jest jej radość odśrodkowa, świadome osadzenie w optymizmie. Cieszę się, że spotkałam ją na mojej drodze. Uczy mnie jak ufać sobie oraz pozwalać sobie na siebie- to uczucie nie do zastąpienia. Dziękuję
Witam
Współpraca z tym psychologiem okazała się niezwykle wartościowym doświadczeniem. Jej spokojne podejście, cierpliwość oraz umiejętność słuchania sprawiały, że każda sesja była dla mnie ważnym krokiem naprzód. Otrzymywałem konkretne, pomocne wskazówki, które realnie poprawiały jakość mojego codziennego funkcjonowania. Widzę u siebie znaczące zmiany, większą równowagę i lepsze radzenie sobie ze stresem. To profesjonalistka z pasją, której naprawdę zależy na dobru pacjenta. Zdecydowanie polecam.
Polecam panią Dorotę empatyczna i pełna ciepła. Wspierająca i pełna perfekcjonizmu. Dziękuję za wsparcie i zrozumienie i polecam od serca. Pozdrawiam
Polecam panią Dorotę empatyczna i pełna ciepła.
Wspierająca i pełna perfekcjonizmu.
Dziękuję za wsparcie i zrozumienie i polecam od serca.
Pozdrawiam
Elastyczne podejście do pacjenta, szeroka wiedza "pozameinstrimowa". Posłucha, poopowiada, a o to w tym chodzi. Polecam.
Polecam.
Uśmiechnięta, miła, zaangażowana to czyni tą panią wyjątkową. Wspaniała osoba która potrafi słuchać i jest rzeczywiście zaangażowana. Nie udaje co nadaje jej autentyczności. Na spotkaniach czułem się bardzo dobrze i spokojnie. Polecam!
Pani Dorota Radziszewska zasługuje na najwyższą ocenę. Już od pierwszej wizyty poczułem się bardzo zaopiekowany — Pani Dorota słucha uważnie, poświęca czas, wyjaśnia wszystko w jasny sposób, bez pośpiechu. Empatia, profesjonalizm i ogromna wiedza sprawiają, że czuje się ogromne zaufanie. Bardzo polecam każdemu, kto szuka psychologa z pasją i oddaniem.
Pani Dorota Radziszewska to wyjątkowa osoba i wspaniała psycholog. Poświęca pełną uwagę i czas drugiemu człowiekowi, naprawdę wspiera i angażuje się w pomoc. Co dla mnie niezwykle cenne. Nie kończy swojej pracy tylko na samej wizycie, potrafi wesprzeć i poza nią, zawsze stara się znaleźć rozwiązanie i myśli o pacjencie. Czuć, że problem nie zostaje pozostawiony samemu sobie. Pani Dorota jest niezwykle miła, sympatyczna i od pierwszych chwil budzi ogromne zaufanie. To ktoś, kto naprawdę pomaga i daje poczucie bezpieczeństwa.
Pani psycholog bardzo jest uprzejma profesjonalna umie wysłuchać pacjenta poradzić jak wybrnąć z danej sytuacji podczas porady psychologicznej polecam dodaje 5/5 ocenę
Polecam Panią Dorotę, którą polubiłam od pierwszej chwili. Zostałam wysłuchana z uważnością i zaangażowaniem i otrzymałam pełne empatii i zrozumienie i mega wsparcie. Ze spotkania wyszłam z radością pomimo że byłam w bardzo kiepskim stanie przed wizytą. Każde kolejne spotkania to solidna porcja wiedzy, wsparcia i otuchy. Pani Dorota ma anielskie podejście do drugiego człowieka w każdym tego słowa znaczeniu :) Dostałam cudowne prowadzenie i narzędzia do pracy własnej za co jestem bardzo wdzięczna.
Bardzo pozytywny lekarz , przyjemny w kontakcie, ,bardzo pomocny , przebieg leczenia świetnie wytłumaczony jak i zdiagnozowanie