Miałam zdiagnozowaną depresję przez lekarza psychiatrę, oprócz leczenia farmakologicznego podjęłam terapię u psychologa. Zdecydowałam się na P. Monikę po namowie znajomej, która była bardzo zadowolona ze spotkań z tą Panią. Niestety ja nie podzielam jej zachwytu. Po pierwsze, mimo iż informowałam,że jestem w bardzo złym stanie psychicznym, termin mojej pierwszej wizyty był kilkakrotnie odwoływany lub przekładany, przy następnych wizytach sytuacja również się powtarzała. Po drugie, zawiodłam się na jakości przeprowadzanych ...
Podjęłam terapię w sytuacji poważnego kryzysu małżeńskiego. Przez dwa lata współpracy spotkałam się nie tylko z profesjonalizmem p. Eweliny, ale też pełnym zaangażowaniem w moje sprawy, wynikającym z ludzkiej życzliwości, jej osobowości oraz uczciwości wobec pacjenta. Jej wiedza i doświadczenie pozwoliły mi, nie tylko uratować małżeństwo, ale rozwinąć się we wszystkich dziedzinach, dzięki czemu mój związek kwitnie, dając mi wiele satysfakcji, a ja jestem dużo szczęśliwszą osobą. Współpraca z p. ...
Pani Violetta nie tylko ma profesjonalne podejście do Klienta, ale i również ogrom ciepła i zrozumienia w sobie. Nie ocenia, słucha uważnie i jest oddana swojej pracy. Współpracę z Panią Violettą cenię sobie nie tylko za efekty (a są lepsze niż mogłam sobie wyobrazić!), ale i również za szczerość, otwartość i poczucie humoru Pani Violetty, które inspirują mnie na co dzień. Gorąco polecam!
ulica Bartkiewiczówny 87A/7
Toruń
Zdecydowanie polecam panią psycholog. Bardzo kompetentna i rzetelna w podejściu, a przy tym miła i otwarta na drugiego człowieka. Z wizyty u pani psycholog jestem bardzo zadowolona, gdyż po raz pierwszy poczułam realną pomoc i wsparcie od specjalisty oraz konkretne wskazówki co do dalszej pomocy mojej córce.
NZOZ "Przychodnia Rodzinna" w Toruniu
ulica Broniewskiego 21
Toruń
Chodziłam na terapię z powodu kryzysu w małżeństwie.Aktualnie jesteśmy razem.Wspólnie z mężem układamy życie na nowo.Zmieniłam swoje myślenie i zachowanie.Jestem inną kobietą.
Polecam
ulica Piskorskiej 1G/74
Toruń
Profesjonalne,ale i ludzkie podejście do pacjenta.Zaangażowany w swoją pracę na wielu płaszczyznach.
Ośrodek Psychoterapii i Rozwoju Osobistego REMEDIS PRO
Moniuszki 39
Toruń
Świetny specjalista, wyrozumiały, uważny i pomocny!!! Bardzo uważnie słucha i dzięki temu potrafi dokładnie nakierować na sedno problemu. Pomógł mi w wielu ciężkich kwestiach, polecam z całego serca!
Prywatny Gabinet Psychologiczny
Wyspiańskiego 17 (parter)