Filtruj terminy

Neurolog, Psychiatra

Prywatny Gabinet Lekarski Marzena Dreczka
Wichrowa 22
25-351 Kielce

Każda wizyta u pani doktor to dla mnie ogromna ulga. Zawsze wychodzę spokojniejszy i pełen nadziei. Cieszę się, że trafiłem właśnie na nią.

mgr Justyna Parlak

Psychoterapeuta

Stowarzyszenie Psychoterapii PoRozumienie
Klonowa 40A/5
Kielce

Dziękuję Pani Justynie za okazaną pomoc, która okazała się skuteczna w rozwiązaniu moich problemów. Pani Justyna życzliwie i z pełnym profesjonalizmem podchodzi do pacjenta. Szczerze polecam.

lekarz Anna Zdzymira

Psychiatra, Psychoterapeuta

Prywatny gabinet psychiatryczny i psychoterapia
25-017 Kielce

Jestem przekonana, że gdyby nie pomoc Pani Doktor mojej mamy już by nie było wśród nas. Jestem z serca wdzięczna i polecam wszystkim, którzy są w kryzysie.
{'id': 5042, 'name': 'Kielce'} Psychoterapeuta
                                        Katarzyna Kowalska-Przybylska

Katarzyna Kowalska-Przybylska

Psychoterapeuta

Gabinet prywatny
ul. Jagiellońska 60b/54
Kielce

Pani dr Kasia to najlepsza terapeutka na jaką trafiłam. Chodziłam do wielu specjalistów i dopiero tutaj znalazłam prawdziwa pomoc i wsparcie na każdym etapie zdrowienia. Pani Kasia jest niezwykle ciepłą osoba,wyrozumiała i najważniejsze nie ocenia dlatego łatwo mi było się zwierzyć z każdego problemu i tajemnicy, która mnie gryzła bez najmniejszego oporu. Pani Doktor ma ogromną wiedzę dzięki, której była w stanie szybko zdiagnozować gdzie leży problem i pomóc mi …
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Krystyna Korejba

Psychiatra, Psychoterapeuta

Urzędnicza 16b
25-729 Kielce

Fantastyczna niewiasta z dużym stażem, ciepłym sercem i trzeźwym umysłem. Gorąco polecam wszystkim z problemami psychicznymi i duchowymi
Opinia dodana przez: Piotr