Centrum Medicover Wołoska
Wołoska 22
Specjalistyczna Przychodnia Lekarska "Medivita"
ul. Rejtana 15
Nowoursynowska 131F
Pani Doktor była u mnie na wizycie domowej. To był 29 styczeń 25 rok.Następnego dnia wyjeżdżałam na 2 tygodnie. Żle się czułam . Nie byłam w stanie pójść na wizytę stacjonarną . Pani Doktor to nie tylko niezwykle kompetentny i dobry Lekarz ale też przesympatyczny Człowiek. Pani Doktor po prostu chciała mi pomóc i to było widać . I pomogła ! . Dziękuję Pani Doktor ! Jest Pani Lekarzem bardzo …
Centrum Medicover Klimczaka
Klimczaka 1
Dr Kozłowska jest świetnym lekarzem, byłam mile zaskoczona. Od lat mam problemy z łuszczycą, dopiero dr Kozłowska zaczęła mnie tak naprawdę leczyć. Kondycja skóry głowy zdecydowanie się poprawiła. Po dość długim leczeniu mogę powiedzieć, że jestem zadowolona z efektu. Polecam Panią Doktor! Nie dość, że wiedzę ma ogromną to i osobowość bogatą :)
Centrum Medicover - Puławska
ul. Puławska 278
Miałam wykonywane badanie usg w placówce,pan doktor bardzo ale to bardzo miły, empatyczny, wszystko mi dokładnie pokazał, wytłumaczył, jestem bardzo wdzięczna za indywidualne podejście i za bycie po prostu ludzkim w tym wszystkim. Dziękuje, oby więcej takich dobrych lekarzy :)
Centrum Medicover Łukiska
Łukiska 1
Świetna pani doktor. Trafiłam do niej przypadkowo z wirusówką, a dr. Venskaya od razu zauważyła kilka innych dolegliwości, gdzie poprzedni lekarze lekceważyli i machali na to ręką, a pani doktor sama wysłała mnie na badania diagnostyczne. Nie spieszyła się, wysłuchała, była bardzo miła i rzeczowa. Czuję, że w końcu skończą się moje problemy ze zdrowiem.
Pani doktor bardzo empatyczna a co najważniejsze merytoryczna, konkretna i zdecydowana. Zgłosiłam się do Pani dr z chorymi zatokami i ogólnym osłabieniem organizmu. Pani doktor w sposób konkretny zaleciła leczenie. Polecam. Uważny i słuchający lekarz a to rzadkość
Centrum Medicover Aleje Jerozolimskie
Al. Jerozolimskie 96
Przesympatyczna Pani Doktor. Cierpliwa, rzeczowa i kompetentna. Nie zbywa pacjenta, lecz rzeczywiście stara się mu pomóc i co równie ważne - zna się na rzeczy.
Centrum Medicover Wołoska
Wołoska 22
Szczerze życzę wszystkim lekarzom takiego podejścia do pacjenta, jakie ma dr Brzeziński! Jest to człowiek bezwzględnie godny polecenia!!! Jeśli ktoś ma wątpliwości, niech umówi się(chociaż) na jedną wizytę, a przekona się, że mam rację (nie tylko ja, tyle kobiet nie może się mylić) i również będzie polecał.. :) Jeszcze raz POLECAM!
Szpital Medicover
Aleja Rzeczypospolitej 5
Niedawno byłem pacjentem Doktora Andrzeja Lewczuka, który usunął mi przepuklinę brzuszną(że względu na inne schorzenia operacja była trudna)..
Stomatologia Medicover Puławska
Ul. Puławska 278
Nic więcej tylko wow. Od małego mam fobię, samo przejście obok gabinetu stomatologicznego sprawiało u mnie lęki. U innego dentysty zdarzało mi się nawet tracić przytomność. Pan Artur jest zdecydowanie profesjonalistą z powołaniem. Na początku wizyty nie potrafiłem się uspokoić i cały się trząsłem. Miałem problem utrzymać kubek z wodą. Spędziłem w gabinecie przeszło dwie godziny i już po godzinie czułem się na tyle komfortowo, że miałem ochotę się zdrzemnąć …
Świetna lekarz. Była u nas na wizycie już kilkukrotnie. Dokładnie słucha, robi obszerny wywiad. Dopytuje. Dokładnie tłumaczy jakie kroki należy podjąć. Pokazuje jak zaaplikować lek np. do ucha. Ma zadziwiającą pamięć. Pamięta w jakiej sprawie była u mnie 2 miesiące temu i jakie córka miała objawy. Świetne podejście do dzieci. Gorąco polecam
Krochmalna 57 lok. 6
Dr Wassermann to wyjątkowy specjalista, którego miałam okazję poznać podczas wizyty z córką cierpiącą na silne bóle głowy. Jego podejście do pacjenta jest godne najwyższej pochwały. Lekarz wykazał się niezwykłą empatią, profesjonalizmem i zaangażowaniem. Mimo wcześniejszych badań i konsultacji u innych lekarz, które nie przyniosły rozwiązania, dr Wassermann dogłębnie przeanalizował sytuację i zdecydował o dalszej diagnostyce. Dr Wassermann to lekarz, który nie tylko leczy, ale daje poczucie bezpieczeństwa i wsparcia …
Szpital Solec Sp. z.o.o
ulica Solec 93
Pani doktor bardzo zaangażowana, cierpliwa i kompetentna, cierpię na szereg różnych schorzeń i ttafiłam do doktor Joanny Mickiewicz, w stanie depresji oraz innymi dolegliwościami, Oani doktor z dużą empatią i zrozumieniem przeprowadziła wywiad i przepisała skierowania na badania, a także skierowała mnie do odpowiedniego specjalisty. Bardzo dziękuję za pomoc i okazane serce
Przychodnia Rejonowa Nr 1
Kilińskiego 50
Pani doktor jest co prawda bardzo miła, ale ja od lekarza oczekuję przede wszystkim kompetencji, a tych pani doktor w mojej opinii nie posiada. Przyszłam z kilkoma problemami, na żaden nie potrafiła nic poradzić. Odeszłam z kwitkiem i poczuciem zmarnowanego czasu. Nie polecam
CM Wilanów
ulica Rzeczypospolitej 5
Oceniam prace dr jako lekarza medycyny estetycznej Niestety absolutnie nie polecam. Wykonywałam wiele zabiegów na przestrzeni kilku lat. Botoks? Dziwnym trafem tylko u pani Nawackiej nie łapał i zero efektu, pomimo dwóch poprawek. Identycznie zadziało się wcześniej, może dwa lata temu. Przypadek? Nie sądzę.. Usta - podobno wstrzyknięte aż 2 ml (?!), efekt? Wielkie gule wstrzykniętego poza czerwień wargową preparatu, niebieskie prześwity kwasu na ustach, kwas podany znacznie nad górną …
Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25
Brak podejścia do pacjenta, o empatii nawet nie ma mowy, wszystkie badania wykonywane z wielkim bólem
Studio Medyczno-Kosmetyczne Dr Halama
21 Pułku Piechoty Dzieci Warszawy 1