lekarz Justyna Wysieńska

Centrum Prewencji i Leczenia Chorób Cywilizacyjnych "CIVILMED"
ulica Mehoffera 103B

Dr Justyna Wysienska to świetny specjalista, bardzo wytrwała w leczeniu pacjentów i z uwagą słucha ich osobistych problemów związanych z nekajaca ich choroba. Jeśli ktoś oczekuje ze zostanie uzdrowiony po pierwszej wizycie to jest w dużym błędzie. Nikt nie jest cudotworca. Dr. Justyna Wysienska z uporem i wytrwaloscia stara się pomóc pacjentowi i dobrać dla niego odpowiednie leki .Trzeba być jednak cierpliwym i dokładnie słuchać zaleceń lekarza. Ja zmagam sie …
Opinia dodana przez: Hanna

dr n. med. Katarzyna Sikorska-Siudek

Internista, Reumatolog

Mazowieckie Centrum Reumatologii i Osteoporozy
Kinowa 19A

najlepszy lekarz z jakim miałam do czynienia!! Pani dr jest bardzo doświadczona, zawsze zleca dużo badań, jest bardzo wnikliwa do tego nieprawdopodobnie przemiła. polecam wszystkim jeśli mają tak jak ja kłopoty ze stawami
Opinia dodana przez: Magda
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Urolog
                                       dr Dariusz Kraśniewski

dr Dariusz Kraśniewski

Urolog

Geodetów 8/41

Kompetentny lekarz, miły i uprzejmy. Wszystko wytlumaczy. Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Wszystkim gorąco polecam. Zenon Nóżyński.
Opinia dodana przez: ZENON

lek. dent. Dariusz Rojewski

Wąwozowa 31/28

Doktor Rojewski to już chyba wymierający gatunek lekarzy z taką troską o pacjenta, uczciwością, profesjonalizmem o najwyższym poziomie, przy tym klasa, ogłada, przyjazna atmosfera i cena, która nie zabija. Niestety doktor jest tak skupiony na pacjentach, że nie dba o wizerunek medialny a szkoda, bo takich oddanych lekarzach ludzie powinni słyszeć. Stomatolog od teraz nie będzie mi się kojarzył negatywnie, zero bólu, pochylenie się nad problem pacjenta, dbałość i szczegóły, …
Opinia dodana przez: Renata

lek. dent. Adam Przewodowski

ul. Tadżycka 27

Państwo Przewodowscy to ludzie profesjonalni w każdym zakresie. Polecam każdemu, kto ma jakiekolwiek problemy stomatologiczne. Przyznaje najwyższe oceny. Lekarze tej przychodni zasługują na uznanie.

lekarz Marcin Modzelewski

Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8

Serdecznie dziękuję wszystkim lekarzom z działu Kardiologii Szpitala Bródnowskiego w Warszawie ul kondratowicza 8 którzy wykonali koronografię w dniu 23 stycznia 2019 roku i stwierdzili zwężenie tętnica żylnych w dniu 24 stycznia 2019 roku wykonano wstawienia dwóch stentów którym wykonawcą był pan doktor Marcin Modzelewski pod przewodnictwem pana doktora Marka Chmielewskiego Wszystko zostało wykonane bez bólu Jestem bardzo szczęśliwy i składam na ręce całego zespołu lekarskiego serdeczne podziękowania a w …
Opinia dodana przez: Jan

lek. dent. Paweł Krowiak

Chirurg stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Kartezjusza 2 lok.307

Profesjonalista w każdym calu! Fachowo, kompleksowo i bardzo przyjacielsko. Nie sadziłem ze usunięcie zęba może przebiegać tak gładko i profesjonalnie
Opinia dodana przez: Paweł

prof. dr hab. n. med. Danuta Perek

Pediatra, Onkolog dziecięcy

NZOZ STREFA ZDROWIA
Żegańska 48

Jako jedyna lekarz z wielu ,która na pierwszej wizycie pomogła w dalszej diagnostyce. Z pełnym zaufaniem mogę polecić Panią Profesor innym bezradnym rodzicom

lek. stom. Iwona Nasterska

Chirurg stomatolog

Ivodental
Pod Strzechą 7 lok.12

Bardzo polecam dr Iwonę Nasterską, jest to świetny chirurg, implantolog, periodonta. Przekazuje bardzo klarowne informacje odnośnie stanu zębów. Naprawdę warta polecenia.
Opinia dodana przez: Joanna
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Endokrynolog
                                       lekarz Marcin Żach

lekarz Marcin Żach

Endokrynolog, Internista

gabinet prywatny
ul.Wokalna 4 Warszawa 02-787

Kompetentny Lekarz z powołania do zawodu, wyjaśnia kompleksowo wszelkie problemy medyczne pacjenta. Potrafi wysłuchać pacjenta i poświęcić mu wystarczająco dużo czasu.

lekarz Beata Górnicka

Dermatolog

Chmielna 4 lok. 7

Pani dr.Górnicka jest znakomitym lekarzem , Jestem jej pacjentką od kilkunastu lat a więc moja opinia jest wiarygodną,Pani dr. posiada rozległa wiedzę jest niezwykle kompetentna a ponadto niezwykle miła i serdeczna dla pacjenta.Gorąco ja polecam Jolanta Grabowska
Opinia dodana przez: Jolanta Grabowska
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Okulista
                                       dr Barbara Popiołek-Chmielak

dr Barbara Popiołek-Chmielak

Centrum Okulistyczne JASKRA
rondo ONZ 1

Pani dr Barbara Popiołek - Chmielak jest niezwykle empatyczną, cierpliwą osobą, ale przede wszystkim wspaniałym, kompetentnym specjalistą. Gorąco polecam Panią dr , a zestresowanym przed zabiegiem zapewniam że Pani dr sprawia, że pacjent zapomina o lęku. Anna

lek. dent. Dorota Kuśmierczyk

Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Ludwika Waryńskiego 9

Lekarz profesjonalna w 100 procentach. Z niebywałym wyczuciem tego co robi. Pełna empatii i poświęcenia uwagi pacjentowi.
Opinia dodana przez: Zenon

lekarz Agnieszka Chaładaj-Kujawska

Internista, Onkolog

Pogodna 17 A/30

Bardzo proszę o kontakt bowiem tylko Pani ufam i pragnę pozostać Pani pacjentem . 664 933929 Koralowa 20 Stara Milisna
Opinia dodana przez: Mirosław Slomczewski

lekarz Andrzej Kleszczewski

Centrum Medyczne "Saska Kępa" Specjalistyka i POZ
Marokańska 16

Bardzo dobre i staranne USG (ZOZ Dąbrowszczaków, Warszawa) , a potem -po wykryciu drobnej zmiany- bez czekania aż wyniki trafią do lekarza 1. kontaktu, pokierował na dalszą diagnostykę, wyjaśnił, co widzi, co i dlaczego powinnam sprawdzić. Ponownie trafiłam na dr Kleszczewskiego w CM Saska Kępa i tylko utwierdziłam swoją wysoką opinię - zarówno pod kątem kompetencji madycznych. jak i podejścia do pacjentki.
Opinia dodana przez: Dagmara

lek. dent. Ewa Borowska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

LIM
Domaniewska 41/Wołoska 7

Cudowna PANI DOKTOR, empatyczna, profesjonalna, uprzejma. Nie spotkałam takiego lekarza w swoim życiu - a trochę już żyję. Polecam.

lekarz Marzena Żaboklicka-Kurowska

Ginekolog

ul. Żelazna 75/21

Pani Doktor to kobieta-aniol. Nie tylko wybitny lekarz z duza wiedza, ale tez cudowny czlowiek. Wyprowadzila mnie z zespolu policystycznych jajnikow, przywrocila mi regularne miesiaczkowanie (a prawie pol roku nie mialam okresu..). Poswieca duzo czasu pacjentkom, doglebnie robi wywiad, szczegolowo wyjasnia diagnoze I sposob leczenia. A przy tym jest ciepla i zyczliwa, z serce do drugiego czlowieka. Miec takiego lekarza to skarb.
Opinia dodana przez: Martyna Zybała

lekarz Katarzyna Wojton-Szczepańska

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Pani Doktor super lekarz. Troskliwa, oddana swojej pracy. Bardzo życzliwa i empatyczna nie tylko w stosunku do pacjenta ale i rodziny. Bardzo dziękuję Pani Doktor za opiekę nad moim mężem.
Opinia dodana przez: Krystyna Gołębiewska

lekarz Jan Powroźnik

Endoterapia PFG Ambulatorium Filia Nr 1
al. Niepodległości 18

Wyjątkowy lekarz niespotykane oddanie pacjentowi zarówno czasu jak i posiadanej wiedzy . Fenomen w rozwiązywaniu problemów medycznych,doskonaly operator.Polecam wszystkim .
Opinia dodana przez: Bogdan

lekarz Paweł Łachman

SZPZLO Warszawa
ulica Strusia 4 / 8

Fantastyczny lekarz. Bardzo dokladny i troskliwy. Nie zostawi pacjenta bez pomocy! Dziękuję Panie Doktorze!
Opinia dodana przez: KL