lekarz Paweł Łachman

SZPZLO Warszawa
ulica Strusia 4 / 8

Fantastyczny lekarz. Bardzo dokladny i troskliwy. Nie zostawi pacjenta bez pomocy! Dziękuję Panie Doktorze!
Opinia dodana przez: KL

lek. med. Bernard Adamowicz

Urolog

AplusMED Indywidualna Praktyka Lekarska Bernard Adamowicz
Żołny 16

Polecam Pana doktora i zabieg, który skutecznie wykonał. Zabiegu nie trzeba obawiać się, po wykonaniu zabiegu znacząca poprawa w codziennym funkcjonowaniu. Problem rozwiązany i wyleczony w 100%. Polecam :-).
Opinia dodana przez: Art

lek. dent. Anna Zabokrzycka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej STOMATOLOGIA i ORTODONCJA "ORTO-FAN"
Jagiellońska 66

Wspaniala Fachowa i bardzo rzetelna Stomatolog.Bardzo dokladnie pracuje z zachowaniem higieny.Bywalam u Pani dr mieszkajac w Polsce i po kilkunastu latach wypelnienia ktore mi zakladala nadal szczelnie siedza.Kiedys mnie Niemiecki dentysta pytal kto mi robil zęby?Byl pod wrazeniem Super dokladnosci.Dziekuje Pani Aniu i Pozdrawiam z Bremen
Opinia dodana przez: Katarzyna Wintjens

lekarz Anna Nielepiec-Jałosińska

Chirurg dziecięcy, Lekarz medycyny ratunkowej

Rakietników 25/16

Z całego serca polecam - miły kontaktowy lekarz z ogromną wiedzą. Bardzo dokładnie zrobione usg.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Maria Jasińska

Elektoralna 19b/42

Pełen profesjonalizm 😁 świetne podejście do dziecka, szybka diagnoza. Szczerze mogę polecić każdemu.
Opinia dodana przez: Aneta

lek. dent. Marek Grabowski

Turmoncka 22/U2C

Empatyczne podejście lek.Marka Grabowskiego do pacjenta powoduje, że usunięcie ( ekstrakcja) zęba przestaje być horrorem. Dziękuję😇

lekarz Katarzyna Komendant

Suligowskiego 3/5/15

Serdecznie polecam Panią doktor . Mojego syna od 4 r.ż do 12 leczono w kierunku ADHD (w moim mieście ) ,problemy w szkole coraz bardziej narastały nie tyle z zachowaniem,co nauką . Po długim szukaniu pomocy u innego specjalisty trafiliśmy na dr Katarzynę Komendant. I moje przypuszczenia (matki) Pani doktor potwierdziła ,to nie ADHD tylko Autyzm . Jesteśmy pod stałą opieką Pani doktor w Warszawie ,syn lubi jeździć na wizyty …

lekarz Wojciech Maciejewski

Stomatologia MM dent
ul. Strumykowa 35/lok. U 1

Z wielką przyjemnością stwierdziłem, że Pan Wojciech Maciejewski jest lekarzem z prawdziwego powołania i co jest super ważne, jest dobrym człowiekiem. Leczeniem jestem w pełni usatysfakcjonowany i jestem niezmiernie wdzięczny. Zbigniew Małowiecki
Opinia dodana przez: Zbigniew Małowiecki

lekarz Anna Horodejczuk

Rehabilitant

ul. Aleje Jerozolimskie 42/10

Lekarz, który traktuje pacjenta jak człowieka wymagającego pomocy. Szybka diagnoza i bardzo życzliwe podejście. Pełen profesjonalizm i oddanie pacjentowi.

lekarz Tomasz Zieliński

Postępu 21C

Świetny lekarz, naprawdę polecam. Za podejście, brak pośpiechu, dobry humor i uśmiech. Za to, że za każdym razem wszystko dokładnie tłumaczy i za to, że moja córeczka nigdy nie marudziła na Jego badaniu.

lek. dent. Katarzyna Kosowska-Mazurek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Elżbieta Kozieł
Suwalska 19B

Pełen profesjonalizm. W gabinecie pani doktor słucha cierpliwie narzekań pacjenta, następnie zapoznaje się z starymi wynikami badań. Wnikliwie ogląda zdjęcia rezonansu i RTG na monitorze, a później czyta opisy. Omawia z pacjentem przebieg leczenia. Leczenie kanałowe pod kontrolą mikroskopu. Duże poczucie humoru, w gabinecie atmosfera rodzinna. Mam 66 lat i bardzo boję się dentystów, ale na następną wizytę udam się z własnej woli nie potrzeby. Polecam wszystkim, zero bólu, a …
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Grzegorz Warmiński

Postępu 21C

Polecam. Lekarz godny polecenia. Jest skrupulatny, rzeczowy i zdecydowany. Czas wizyty mija w atmosferze spokojnej i miłej. Lekarz bardzo dokładnie analizuje dokumentację medyczną Szybko stawia diagnozę i decyzję o dalszym leczeniu.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Katarzyna Pędziwiatr

Radioterapeuta

Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
ulica Wawelska 15

bardzo dobry, sumienny i doświadczony lekarz, pracowity, nie szczędzi czasu dla pacjenta, wnikliwie analizuje potrzeby chorego

lekarz Artur Cywiński

Etiudy Rewolucyjnej 23

W lipcu 2024 roku byłam znieczulona przez dr. Artura Cywińskiego w trakcie operacji wszczepienia endoprotezy kolana . Zwykle po zakończonej operacji dla pacjenta jest to niezwykle bolesny czas , ale tym razem doktor przygotował dla mnie nową metodę która zamiast bólu dostarczyła niezwykłe doznania . Ujrzałam wielką jasną przestrzeń która mnie przenikała chociaż z oddali słyszałam rozmowy , stukanie w metal , grające radio i głos Pana dr. Artura. Wszystko …
Opinia dodana przez: Bożenna

lekarz Maja De Ines

Audiolog

Chełmska 9/lok./U-1,2

Pani dr jest cudowna osoba, empatyczną, otwartą. Wszystko tłumaczy dokładnie, cierpliwie słucha. Trafiliśmy do Pani dr z niespełna dwuletnim synkiem, więc wizyta u jakiegokolwiek lekarza jest zawsze dla nas stresująca, bo synek nie usiedzi w miejscu. Czuliśmy się swobodnie pod za wizyty, pani doktor zleciła dodatkowe badania i odpowiedziała na wszelkie pytania i wątpliwości. Bardzo bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Gosia

lekarz Agnieszka Rozpara

Al. Władysława Andersa 33/173

Wyjątkowa osoba. Lekarz z powołania z ogromną wiedzą, empatią. Pracuje poza godzinami wyznaczonymi przez przychodnię, jest nieoceniona, bardzo miła, zawsze uważnie słucha pacjenta. Pani doktor odeszła z mojej przychodni i teraz nie ma nikogo, kto by był tak dobry jak ona.
Opinia dodana przez: Violetta

lekarz Kacper Kostyra

CSK MSWiA
ulica Wołoska 137

Dostałem się do izby przyjęć MSWiA na Wolosku w Warszawie w trybie nagłym. Okazało się, że miałem nowotwór, a operował mnie doktor Kostyra. Minęły już dwa lata i wydaje się, że wszystko jest w porządku, więc nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń do tego lekarza. Mam wrażenie, że w tej sytuacji uratował mi życie, ponieważ operacja była nagła. Później okazało się, że cierpię na chorobę nowotworową, i otrzymałem wszystkie niezbędne skierowania …
Opinia dodana przez: Igor Drobyszewski

lekarz Grzegorz Charliński

Hematolog, Internista

Postępu 21C

Chciałabym wyrazić swoją ogromną wdzięczność i uznanie dla Pana Doktora. To lekarz z prawdziwego powołania – niezwykle oddany pacjentowi, życzliwy i zaangażowany. Każdą diagnozę tłumaczy w sposób jasny i zrozumiały, bez pośpiechu, z ogromną cierpliwością. Podczas wizyty czuję się zaopiekowana, wysłuchana i w pełni zrozumiana. Pan Doktor wykazuje się nie tylko dużą wiedzą medyczną, ale także empatią, kulturą osobistą i szacunkiem wobec pacjenta. Widać, że traktuje swoją pracę z pasją …
Opinia dodana przez: Danuta

lek. dent. Mirosław Porczyk

Kormoranów 14

Wspaniały lekarz, wysokie kompetencje i kultura osobista. Rzetelnie i umiejętnie tłumaczy etapy poszczególnego leczenia. Bardzo miły i empatyczny lekarz. Polecam z całego serca💕
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Anna Skrzypczyk-Ostaszewicz

Onkolog

Centrum Onkologii Instytut im. Marii Skłodowkiej Curie
Reontgena 5

Wspaniała specjalistka i osoba, kompetentna i empatyczna, pod jej opieką poczułam się zaopiekowana właśnie i nareszcie!