lek. med. Ewa Wolska

Internista, Nefrolog

Centrum Medyczne Damiana - al. Zjednoczenia
Al. Zjednoczenia 36

Taki lekarz, to skarb! Pani doktor nie dość, ze nie szczędzi badań, drąży "co jest", to jeszcze cierpliwie wszystko tłumaczy i uspokaja. Chyba jedyny lekarz, który ma moje 100% zaufanie. Całą rodzinę nam leczy :)
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Okulista
                                       lekarz Małgorzata Zaraś

lekarz Małgorzata Zaraś

Centrum Medyczne CMP Ochota
Grójecka 132

Fantastyczna, miła, dokładna, na spokojnie wszystko tłumaczy, jeszcze się wczesniej nie spotkałem z tak kompetentnym i mądrym lekarzem, a przy tym z tak dobrym kontaktem... na prawdę szacunek
Opinia dodana przez: Paweł
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Kardiolog
                                       dr n. med. Jarosław Karwowski

dr n. med. Jarosław Karwowski

Kardiolog

Centrum Medicover Wołoska
Wołoska 22

Pan Doktor Jarosław Karwowski jest budzącym zaufanie, bardzo kompetentnym i rzetelnym kardiologiem. Poważnie I z empatia traktuje pacjentów. Najważniejsze jest jednak to, że jego diagnozy i podjęte następnie metody leczenia przynoszą pożądane efekty. Jestem jego pacjentem od kilku lat i z pełną odpowiedzialnością mogę polecić go tym , którzy poszukują odpowiedzialnego i skutecznego kardiologa.
Opinia dodana przez: Maciej

lek. med. Justyna Milewska

Centrum Medyczne Nasze Zdrowie
ul.Górnośląska 4a

Super lekarz, polecam. Podczas wizyt w Izbie Przyjęć (podejrzenie odnoszących się kolorowych ) lekarz dokladnie mnie zadała. Zrobila dodatkowe badania. I uspokoił.

dr n. med. Krzysztof Tosiak

Dermatolog

Centrum Medyczne Damiana Koneser
Plac Konesera 10a

Konkretny, sympatyczny i szanujący pacjenta lekarz. Właściwie dobrane leczenie, świetny specjalista. Polecam.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg dziecięcy
                                       lek. med. Barbara Offert

lek. med. Barbara Offert

Chirurg dziecięcy, Medycyna estetyczna

Formmed Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych
Warszawska 197 d

Pani dr Barbara Offert to lekarz, którego będę polecać zawsze, wszędzie i wszystkim Rodzicom, którzy muszą zdecydować się na leczenie chirurgiczne swojego dzecka! Nasza córka już jest po operacji. Wszystko przebiegło dokładnie tak, jak opisała Pani doktor. Doświadczona i profesjonalna specjalistka!
Opinia dodana przez: Maria
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg dziecięcy
                                       lek. med. Zbigniew Surowiec

lek. med. Zbigniew Surowiec

Chirurg dziecięcy

Przychodnia i Szpital FORMMED Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych
Babice Nowe, Warszawska 197 D

Wspaniały lekarz. w pazdzierniku 2010 roku operował moją córkę która urodziła sie z rozszczepem podniebienia. Doktor Surowiec to lekarz pełną gębą, miły, kontaktowy, zawsze pomocny w tak trudnych chwilach. W tej chwili Podniebienie mojej córki nie rózni sie niczym od innych dzieci, nie ma zadnych problemów z wymową. Wraz z zona jestesmy mu bardzo wdzięczni.

lek. med. Nina Seklecka

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Wilmed
Wiktorii Wiedeńskiej 9a lok. U2

Pani Doktor jest nie tylko świetnym specjalistą, ale także umie słuchać pacjenta, jest otwarta, przyjazna i niezwykle miło się z nią rozmawia podczas wizyty. Za każdym razem doskonale wiem, dlaczego podejmujemy taką formę leczenia, jakie są powody, na co mam uważać. Pani Doktor kompleksowo podchodzi do pacjenta- mówi o wszystkich aspektach, które mogą pomóc w leczeniu. Bardzo polecam !!!
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog
                                       lekarz Ilona Kostro-Nowicka

lekarz Ilona Kostro-Nowicka

Ginekolog

Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802

#lekarzprowadzaca #karowa #lekarz #trudnaciaza Wszystkim z calego serca polecam Pania Ilone Kostro (szpital na Karowej), ktorej zawdzieczam zdrowe doprowadzenie do konca mojej trudnej ciazy oraz odebranie porodu naturalnego. W 16tyg ciazy mialam duzego krwiaka, ktory po zagojeniu w 20tyg doprowadzil do przedwczesnego odplywania wod plodowych. Dzieki Pani Ilonoe ciaze udalo sie przetrzymac jeszcze ponad trzy miesiace w szpitalu co graniczy z cudem. Pani Ilona jest jednym z najlepszych lekarzy w …

dr n. med. Witold Dudziński

Rehasport Clinic
al. Rzeczypospolitej 5 (Szpital Medicover)

Bardzo dobry specjalista, wzbudza zaufanie. Kompleksowo zajął się moim problemem. Polecam serdecznie.

dr Aleksandra Gawryś-Żoch

Mind Health Centrum Zdrowia Psychicznego – Racławicka
Racławicka 27

Wyjątkowa lekarka. Skupiona, wnikliwa, przy tym ciepła i serdeczna. Wizyty u psychiatry są dla mnie bardzo ciężkie, jednak u Pani Aleksandry było całkiem inaczej. Widać było, że faktycznie się interesuje i chce mi pomóc. Chciałabym, żeby wszyscy lekarze, niezależnie od specjalizacji, traktowali swoich pacjentów w taki sposób jak doktor Aleksandra. Z całego serca polecam.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Stomatolog
                                       lek. dent. Emilia Włodarczyk

lek. dent. Emilia Włodarczyk

SMILE Stomatologia Emilia Włodarczyk
Tylżycka 11/113

Mój lekarz od pierwszej wizyty. Mam wyleczoną szczękę dzięki właśnie Pani Doktor wraz z ekipą.Wizyty są przyjemne, relaksacyjne, aż nie chce się wychodzić. Mimo zmian miejsca zamieszkania zawsze wracam i Państwu też polecam taką metodę. Pełne zaufanie.
Opinia dodana przez: Wewelsas

lekarz Piotr Szczeciński

Gastrolog, Internista

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Byłam na gastroskopii w Szpitalu Bielańskim u dr. Szczecińskiego. To podobno jedne z najgorszych badań i bardzo się obawiałam. Dzięki doktorowi Szczecińskiemu i wsparciu wspaniałej pomocy Pani Pielęgniarki, przeszłam je zupełnie bezboleśnie i bez przygód! Kompetencja i spokój, które budzą zaufanie. Bardzo, bardzo polecam!
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Protetyk
                                       lek. stom. Dorota Przybysz

lek. stom. Dorota Przybysz

Protetyk, Stomatolog

Kartezjusza 2 lok.307

Jestem pod wrażeniem po wizycie u pani doktor Przybysz w Formmedzie. Zawsze bałam się dentysty, a u niej okazało się, że wszystko może być miło, z uśmiechem i bez bólu. Nawet zastrzyk znieczulający zrobiła tak, że nie czułam żadnego bólu. Wszystko mi wyjaśniła, pokazała na zdjęciu gdzie mam problem. Przy okazji okazało się, że mam jeszcze ubytek w innym miejscu. Bez stresu zapisałam sie na następną wizytę.
Opinia dodana przez: Hania W

lek. med. Liudvika Matviayuk

Centrum Medyczne Damiana - Wałbrzyska
Wałbrzyska 46

Lekarz bardzo kompetentny, z dużą praktyką, bardzo życzliwy. Pani doktor postawiła właściwą diagnozę, po starannym badaniu USG, dokładnym wywiadzie, Wszystko dla mnie skończyło się szczęśliwie, udaną operacją. Pierwszy raz w życiu spotkałam tak empatycznego lekarza, który razem z obcą mu pacjentką cieszy się z jej wyleczenia.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Anestezjolog
                                       dr n. med. Zbigniew Kirkor

dr n. med. Zbigniew Kirkor

Anestezjolog

Instytut Diagnostyki i Leczenia Bolu
U. Kacza 8; 01-013 Warszawa

Mam zaawansowane zmiany w kręgosłupie. Tabletki nie pomagają, a z operacji zostałem zdyskwalifikowany. Wielu lekarzy mnie leczyło; z różnym efektem. Robiono mi również blokady przeciwbólowe okołokręgosłupowe. Pan doktor po zbadaniu mnie i obejrzeniu wyników badań MRI zaproponował blokadę zewnątrzoponową. Miałem mieszane uczucia, ale się zgodziłem. Zabieg został przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Od tego czasu ból ustąpił. Polecam tę metodę leczenia bólu każdemu o podobnym schorzeniu.
Opinia dodana przez: JMB
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Julia Otto

mgr Julia Otto

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet Psychoterapii i Pomocy Psychologicznej PsychEnigma
Al. Jerozolimskie 11/19 lok.75

Polecam Panią Julię Otto jako naprawdę bardzo dobrego psychologa i terapeutę. To niezwykle uważna i słuchająca terapeutka, która nigdy nie podaje nic gotowego na tacy. W trakcie naszych sesji to ja sam dzięki jej pomocy dochodziłem do ważnych dla mnie wniosków. Dziękuję Pani Julio raz jeszcze.
Opinia dodana przez: Dariusz
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Robert Wołk

mgr Robert Wołk

Psycholog, Psychoterapeuta

Prywatny Gabinet Psychoterapii (również online)
Berezyńska 11/6

Z całego serca polecam Pana Roberta. W mym bogatym wachlarzu terapeutycznych doświadczeń z pewnością to właśnie uważam za najcenniejsze. Pan Robert ma niesamowitą umiejętność łączenia empatycznego słuchania z rzeczowym i zdroworozsądkowym osadzeniem danej sytuacji. Tą cechą sprawia że pacjent czuje się nie tylko wysłuchany, ale wspólna rozmowa „porządkuje” mu chaos z jakim przyszedł. To nie jest dawanie rozwiązań, a sprawienie że nagle te rozwiązania samemu się znajduje. To wnioski życiowe, …
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg plastyczny
                                       dr hab. n. med. Piotr Pietruski

dr hab. n. med. Piotr Pietruski

Chirurg plastyczny

Artisan Clinic
Nasturcjowa 6

Doskonały chirurg - pasja, zaangażowanie, precyzja. Polecam z całego serca. Doktor wykonał u mnie Deep plane lifting twarzy i jestem zachwycona
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ortopeda
                                       dr n. med. Tomasz Poboży

dr n. med. Tomasz Poboży

Ortopeda, Traumatolog

Szpital Medicover
Aleja Rzeczypospolitej 5

wizyta była konsultacją gdyż wcześniej byłem u innego lekarza. Pan Poboży widzę, że podchodzi do pacjenta bardzo otwarcie, szczegółowo zbadał, zlecił badania, wypytał się aby poznać moją dolegliwość, aż byłem zaskoczony. Widać u niego zainteresowanie pacjentem, wzbudza spokój i zaufanie. Zdecydowałem się na leczenie u Pana Pobożego i mogę polecić lekarza