Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

Zielona Góra

lek. med. Henryk Grudniewicz

Ortopeda, Traumatolog

Rehabilitacja Batorego
Batorego 126A
Zielona Góra

Klinika Atros jest godna polecenia. Wszystkie czynności przed operacją zostały wykonane bardzo sprawnie Sama operacja przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Pan doktor to bardzo sympatyczny człowiek. Pani anestezjolog też godna pochwały. Wszystko jak w rodzinie , obsługa pań pielęgniarek super. Jestem bardzo zadowolona z wykonania zabiegu, a także z atmosfery panującej w klinice.😁
Opinia dodana przez: M.O.

lekarz Ewa Włosińska-Strzelecka

Dermatolog

Estederma Gabinet Dermatologii i Kosmetyki Ewa Włosińska-Strzelecka
Stefana Żeromskiego 17/2
65-066 Zielona Góra

Bardzo dobry lekarz który jako jedyny z wielu lekarzy u których już byłam,rozwiazał problem mojej choroby

dr Elżbieta Czaplińska-Jujeczko

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ELDENT Poradnia stomatologiczna
ul.Kilińskiego 3A
65-508 Zielona Góra

W ostatnim czasie miałam okazję być dwukrotnie w gabinecie.Raz na zdjęciu kamienia,a potem na leczeniu.Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu obydwu Pań i kulturze osobistej.Panie są delikatne i cierpliwe.O wszystkim co robią informują, pouczają jak dbać o uzębienie (jak trzeba,to i w grzeczny sposób zwrócą uwagę na nieprawidłowości,np.w szczotkowaniu zębów).Moją uwagę przykuły też, takie detale,jak kolorowe kubeczki śliniaczki,czy też Panie wesoło,kolorowo,gustownie ubrane.Te wszystkie detale sprawiły,że czułam się spokojna i wyluzowana.Polecam wizytę w …

lekarz Anna Hałabura

Endokrynolog dziecięcy, Endokrynolog

65-534 Zielona Góra

Polecam z całego serca. To na prawdę lekarz z powołania. Pani Doktor ma bardzo przyjazne, a przy tym rzeczowe i profesjonalne podejście do pacjenta. Mój przypadek został bardzo szybko zdiagnozowany, szczegółowo omówiony i wyjaśnione zostały możliwe kolejne kroki leczenia. Pani Doktor umie słuchać i tworzyć pole do pytań i wyjaśnień. Życzyłabym sobie tylko takich wizyt u specjalistów:) Warto dodać, że wizyta była na NFZ. Niejedna prywatna praktyka powinna brać przykład …
Opinia dodana przez: Wdzięczna pacjentka

dr n. med. Bartosz Kudliński

Anestezjolog

65-534 Zielona Góra

Wspaniały lekarz. Lekarz z powołania. Fachowiec, rzetelny, z podejściem do pacjenta i jego rodziny. Udziela odpowiedzi na każde pytanie. Potrafi w sposób zrozumiały wytłumaczyć kwestie medyczne laikom. Wysoka kultura osobista.
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Krzysztof Sidziński

65-534 Zielona Góra

Wspaniały Człowiek Najlepszy Chirurg Specislista w swoim fachu jakiego do tej pory poznałem wielka wiedza wszystko dopiete perfekcyjnie na ostatni guzik bardzo sie ciesze ze mogłem Doktora poznać i kazdemu z czystym Sercem moge Polecić.
Opinia dodana przez: Sławek

Sebastian Kamiński

Laryngolog

65-534 Zielona Góra

ZGŁOSIŁEM SIĘ DO PANA DOKTORA Z ''SZUMIĄCYM UCHEM'' .DOLEGLIWOŚĆ POJAWIŁA SIĘ NAGLE ,WIĘC NIE MIAŁEM MOŻLIWOŚCI WCZEŚNIEJSZEGO ZAREJESTROWANIA SWOJEJ WIZYTY.ZOSTAŁEM PRZYJĘTY I OBSŁUŻONY W MIŁEJ ATMOSFERZE I Z WYROZUMIAŁOŚCIĄ.ZA OKAZANĄ UPRZEJMOŚĆ PRAGNĘ PODZIĘKOWAĆ I WYRAZIĆ SWOJĄ WDZIĘCZNOŚĆ.
Opinia dodana przez: JAN

lekarz Piotr Napierała

Otolaryngolog

65-534 Zielona Góra

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Lekarz był profesjonalny, uprzejmy i poświęcił mi odpowiednio dużo czasu. Dokładnie przeprowadził wywiad oraz badanie, a następnie w jasny i zrozumiały sposób wyjaśnił przyczynę dolegliwości i zaproponował skuteczne leczenie. W gabinecie panowała miła atmosfera, dzięki czemu czułam się komfortowo. Zdecydowanie polecam tego specjalistę każdemu, kto szuka kompetentnego i empatycznego laryngologa.
Opinia dodana przez: Monika K

lekarz Grzegorz Giblewski

Neurochirurg

65-534 Zielona Góra

Doktor jest niesamowity. Z pacjentem ROZMAWIA . Cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i wątpliwości. Traktuje pacjenta z SZACUNKIEM. Na zabieg szłam przerażona ale po zabiegu emocje opadły . Sprawił to niesamowity spokój Pana Doktora. W pacjencie widzi obolałego człowieka, który szuka pomocy. Po 10 latach szukania przyczyny bólu i zaliczania setki innych specjalistów nareszcie zostałam zdiagnozowana i leczona z niesamowitym jak dla mnie skutkiem. Zabrakło gwiazdek na wyrażenie mojego zadowolenia!!! …
{'id': 13774, 'name': 'Zielona Góra'} Kardiolog
                                       lekarz Barbara Grzelewska

lekarz Barbara Grzelewska

Kardiolog

LogoMedic- Gabinet Terapii Logopedycznej, ALDEMED CENTRUM
Wyspiańskiego 13
65-036 Zielona Góra

Bardzo sympatyczna, wrażliwa, konkretna i ciepła osoba. Znakomity lekarz. Maniak kochający swoją pracę. Pani doktor prowadziła mnie na oddziale. Pozdrawiam - Jerzy Kamiński Gubin
Opinia dodana przez: Jerzy

dr n. med. Andrzej Haliński

Urolog dziecięcy

65-534 Zielona Góra

To jest wzór lekarza. Każdemu polecam. Po prostu mistrz. Uratował nasze dziecko robiąc nowatorską operację i udało się. Jestem mu dozgonnie wdzięczny. Jakby to powiedziała pani z reklamy - nic się nie udało to lata ciężkich treningów i pracy :-)
Opinia dodana przez: Marek

dr n. med. Jan Mejnartowicz

65-534 Zielona Góra

Bardzo dobry lekarz, wyrozumiały, cierpliwy. Jest miły dla pacjenta i konkretny. Rzadko spotyka się takich specjalistów.
Opinia dodana przez: Błażej

lekarz Leszek Pawlak

Androlog, Ginekolog

65-534 Zielona Góra

Polecam z czystym sumieniem. Uprzejmy i profesjonalne podejście.Lekarzem moim jest od lat i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Ela

prof. dr hab. n. med. Łukasz Dzieciuchowicz

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

65-534 Zielona Góra

Bardzo konkretny pan doktor wszystko dobrze wytłumaczył przy tym bardzo sympatyczny i ludzki z odpowiednim podejściem do pacjenta

lekarz Maksym Zapolski

Anestezjolog

65-534 Zielona Góra

Chcę pozostawić swoją opinię o tym lekarzu. Zawsze pomagał mojej mamie, kiedy ja byłam w śpiączce. Bardzo fajny lekarz. Pamiętam jego i do dzisiaj❤️
Opinia dodana przez: Alina

lekarz Marcin Zieliński

65-534 Zielona Góra

Od kilku lat zmagałam się z uciążliwym łzawieniem, wizyty od okulisty do okulisty i nic, podejmowane próby leczenia bez efektu. Dr Zieliński przyjął mnie w szpitalu w Lubaniu bardzo po ludzku, uprzejmie. Wytłumaczył co mi dolega i nie obyło się bez operacji. Odpowiedział na wszystkie moje wątpliwości. Bardzo dobrze wspominam tę wizytę, zawsze mogę do doktora zadzwonić i zostaję zaopiekowana. Bardzo polecam tego specjalistę tym, którzy borykają się z podobnymi …
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Krzysztof Wiadomski

Chirurg ogólny, Urolog

65-534 Zielona Góra

Doktor Krzysztof Wiadomski to LEKARZ o ogromnej wiedzy,o wielkim sercu i złotych rękach.Nie ma słów,którymi można wyrazić wdzięczność i opisać to,co Pan doktor zrobił dla mnie.Doktor to człowiek ,dla którego dobro pacjenta jest zawsze na pierwszym miejscu,jest bardzo empatyczny i oddaje serce lecząc pacjentów.Jako chirurg jest perfekcjonistą i mistrzem.Doktor jest wirtuozem chirurgii i lekarzem humanistą.Polecam i życzę dużo sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym.
Opinia dodana przez: katarzyna

lekarz Maciej Maniak

65-534 Zielona Góra

Świetny lekarz w mojej opinii jak również w opinii innych pacjentów z ktorymi mual okazje porozmawiać . Kompetentny do tego mily i z dużym poczuciem humory. Polecam
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Artur Sikora

Ortopeda, Traumatolog

65-534 Zielona Góra

Znakomity lekarz z bardzo dobrym podejściem do starszych osób. Tłumaczy ze spokojem,jest pełen empatii dla chorych. Poświęca tyle czasu ile potrzeba,aby pacjent mógł wszystko dobrze zrozumieć. Polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr Piotr Defort

Neurochirurg

65-534 Zielona Góra

Doktor, wytłumaczył wszystko dokładnie. Poświęcił mi dużo czasu, spokojny, opowiedział jak będzie przebiegać operacja. Polecam bardzo.
Opinia dodana przez: Jarek