Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4
Cudowna Pani doktor. Super podejście i zaangażowanie. Wcale nie liczy się pieniądz tylko trafna diagnoza i leczenie. Dziękuję.
Samodzielny publiczny zakład Opieki Zdrowotnej w Kościanie
ulica Szpitalna 7
Kościan
Bardzo dobry lekarz. Ma dużą wiedzę i kulturę osobistą. Stawia prawidłowe diagnozy i dobiera odpowiednio leki. Na pewno jest jednym z najlepszych specjalistów w okolicy.
Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii w Bystrej
ul. Juliana Fałata 2
Bystra
Bardzo kompetentny lekarz. Wszystko dokładnie tłumaczy i chętnie znajduje czas na pytania. Interesuje się pacjentem i odwiedza go w sali chorych przynosząc osobście wyniki badań.
Serdecznie polecam Panią Doktor :) Bardzo uprzejma, zaangażowana w problem zdrowotny pacjenta, wizyta przebiega w miłej atmosferze oraz Pani Doktor poświęca tyle czasu ile pacjent potrzebuje. Profesjonalne podejście do pacjenta wraz ze szczegółowym wywiadem i zaleceniami o których inni lekarze nigdy nie wspomnieli. W związku z samą chorobą Pani Doktor potrafi podnieść pacjenta na duchu co jest niezwykle ważne.
Oddziały i inne komórki opieki szpitalnej
Hubalczyków 1
Słupsk
Po wielu latach wreszcie trafiłam na lekarza, któremu zależy na dobru pacjenta. Lekarz z powołania, bardzo empatyczny, cierpliwie i z uwagą wysłuchuje pacjenta. Dobrze dobiera leki do dolegliwości. Polecam serdecznie!
Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Cieszynie
ulica Katowicka 1
Cieszyn
Pani Doktor z ogromną wiedzą ,dużo światowych nowinek w świecie medycyny.,bardzo mądra ,do tego ,uprzejma , z serdecznym uśmiechem podchodząca do pacjenta.Zawsze znajdzie czas dla chorego,umie przedstawić i wytłumaczyć należycie sytuację.Budzaca zaufanie,uprzejma .To ważne!-budzi zaufanie,chory przez Panią Doktor leczony,może czuć się komfortowo psychicznie i bezpiecznie medycznie..Ja osobiście bardzo Pani Doktor dziękuję i zawsze będę Panią polecać
ul. Tadeusza Kościuszki 18/3
Ostróda
Jestem pod wrażeniem. Pani doktor jest lekarzem przez wielkie L i Człowiekiem przez wielkie C. Okazuje prawdziwą troskę o pacjenta. Jedyny lekarz, który rozpoznał chorobę i skutecznie leczy.
Szpital Specjalistyczny
ulica Kuracyjna 30
Prabuty
dzięki niemu żyję. trafiłam do szpitala z zapaleniem płuc, niewydolnością nerek i sepsą. siedział przy mnie godzinami i do mnie mówił. nie pozwolił mi odejśc...
Wojewódzki Szpital Zespolony im. L. Rydygiera
Świętego Józefa 53-59, Toruń
Toruń
NZOZ Przychodnia Specjalistyczna ,,HIPOTECZNA 4"
ulica Hipoteczna 4
Lublin
Najlepsza pulmonolog z którą miałem do czynienia. Od razu trafnie oceniła moje atypowe zapalenie płuc, a inni lekarze kazali mi się leczyć gripexem. Poza tym to bardzo ciepła i kompetentna osoba. Bardzo polecam Panią doktor.
Szpital Pod Bukami
Szara 5
Bielsko-Biała
Dziękuję za pomoc Pani Doktor, długo szukałem pomocy i dopiero Pani Doktor znalazła rozwiązanie. Naprawdę jestem wdzięczny
Uzdrowisko "Świeradów Czerniawa"
ulica Zdrojowa 2
Świeradów-Zdrój
Wspaniala lekarka. Bardzo ufam jej kompetencjom. Niezwykle oddane jest dla pacjentow. Polecam wizyty u pani doktor, z uwaga na holistyczne podejscia do
Witam. Synek chorowal co 2tydzień na choroby ukladu oddechowego, górnych dróg oddechowych, corocznie na zapalenie płuc. Do czasu, kiedy trafiliśmy do CM KARPACZ z wywalczonym skierowaniem od pseudopediatry z rodzinnej przychodni. Pani Doktor to pierwszy Lekarz z pasją, zaangażowaniem, chęcią leczenia i pomocy na którego trafiliśmy po prawie letniej tułaczce po pseudospecjalistach bez wiedzy i empatii. Lekarz z ogromną wiedzą, zaangażowaniem. Wszystkiego co najlepsze dla Pani Doktor od nas
Centrum "Tatko"
Śmigielskiego 20 II piętro
Ostrów Wielkopolski
Bardzo dobry, młody lekarz otwarty na nowości, komunikatywny i co najważniejsze skuteczny. Życzę dużo zdrowia Panie Doktorze, wytrwałości w niesieniu pomocy chorym i satysfakcji z trudnej i odpowiedzialnej pracy.