Od kilku lat mam dwóch synow pod stałą kontrolą u Pani doktor. Trafiona diagnoza u młodszego po wizytach u kilku poprzednich lekarzy...niektorzy z nich żerują tylko jak wydrzeć najwięcej kasy za badania,lub zero podejścia przy badaniu spirometrii u 5-latka. Obecnie syn ma 16 lat,czuje sie bardzo dobrze nie jest leczony antybiotykami przy zwykłym katarze... Starszy, lat 19 na odczulaniu(podobnie jak i młodszy) z powodu nasilenia alergii. Obecnie nie maja praktycznie …
Garncarska 30/4
Koło
Pani Doktor Małgorzata godna zaufania umi rozmawiać z ludźmi słuchać potrafi dotrzeć do człowieka sam jestem przykładem.Pani Doktor wyciągła mnie nie raz z dużych ale to bardzo dużych problemów zdrowotnych Bardzo dziękuję i jestem Pani Doktor wdzięczny
Gabinet Stomatologiczny
Sapieżyńska 10/11
Biała Podlaska
Polecam, bardzo miła i uprzejma pani, bardzo dobrze się z nią dogaduje. Z całego serca polecam :))) .
Nowy Świat 16/3
Rabka-Zdrój
Do doktora Wójcika trafiłam z córką podczas diagnostycznego pobytu w Instytucie Chorób Płuc i Gruźlicy w Rabce. Gdyby nie to, że jesteśmy z Krakowa, zapewne byłby to lekarz mojego dziecka. POLECAM!
Zespół ZOZ w Czarnkowie
ulica Kościuszki 96
Czarnków
Od wielu lat leczę się na choroby górnych dróg oddechowych - niestety jak dotąd leczona byłam wyłącznie ambulatoryjnie .Sytuacja zdrowotna zmusiła mienie do poszukiwań lekarza internisty pulmonologa poza miastem Piła i ….strzał w dziesiątkę .Przede wszystkim dr M.Łabędzki jest niezmiernie dociekliwy .Poświęca dużo prywatnego czasu na ocenę wcześniejszego sposobu leczenia ,analizuje wyniki badań .Kiedy trafiłam na oddział płucny Chodzieskiego Szpitala ,który działa w ramach Wielkopolskiego Centrum Pulmonologii i Torakochirurgii ,doktor …
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Bardzo miły, kompetentny lekarz. Bardzo spokojnie podchodzi do pacjenta. Dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania. Doradza pacjentowi, jestem bardzo zadowolona, że własnie na niego udałam się z mężem, który jest pacjentem z dużym balastem choroby do niego.
Szpital Powiatowy w Chrzanowie
ulica Topolowa 1
Chrzanów
Pan doktor jest znakomitym fachowcem, szczegółowo informuje pacjenta o jego wynikach, jest pełen empatii. Miło się rozmawia z Panem doktorem, rzeczowy ale zawsze z ciepłym słowem, pociechą dla pacjenta. Pan doktor troskliwie zajął się mną w szpitalu w Chrzanowie, zależało mu, zeby mój zaplanowany zabieg odbył się i wszystko sam nadzorował.
Centrum Dyspozytorskie
Czerwonego Krzyża 45
Siedlce
Jestem po trzech wizytach u pana Konopińskiego i jestem pod wrażeniem, doskonały diagnosta, bez problemu i z własnej inicjatywy zlecił kilka badań. Przez ostatnie kilka lat wielu innych, często znanych lokalnie i polecanych alergologów i dermatologów, nie potrafiło postawić właściwej diagnozy i nie zleciło takich badań diagnostycznych. Podejście do pacjenta i wysoka kultura osobista p. Konopińskiego z pewnością wyróżniają go spośród grona nie tylko siedleckich lekarzy. Gdybym mógł zastosować szkolną …
Medica Pro Familia
ulica Ziębicka 16
Dr Agnieszka Pislewska jest doświadczonym lekarzem bardzo profesjonanym z dużą empatią dla pacjentów. Jest osobą uprzejmą godną polecenia.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SPECJALMED
Wiśniowa
Pani Doktor bardzo konkretna, dokładna, empatyczna, od pierwszego kontaktu, przy zbieraniu wywiadu bardzo miła i budząca zaufanie. Córka zdiagnozowana, wyszłyśmy z oddziału uspokojone i konkretnie uświadomione o zagrożeniach i sposobie postępowania.
ulica Wiejska 87
Nowa Wieś Tworoska
Cudowna nic dodać nic ująć trzeba z nią porozmawiać ja miałam przyjemność być na sorze w szpitalu gdzie miała dyżur dziecko przyjęła do szpitala okazało się że ma zapalenie płuc a w przychodni niestety pani poprzednia lekarka nic nie wysłuchał
MEDYK - LEKARZE SPECJALIŚCI
Traugutta 13
Nidzica
Wspaniały Lekarz i człowiek - profesjonalista. Zrobi wszystko co możliwe, aby tylko ulżyć w cierpieniu i leczeniu pacjenta. Bardzo miła i sympatyczna osobowość z wielką empatią dla pacjenta. Lekarz o Wielkim Sercu, jest tylko dla Ciebie.
ulica Gwarków 1
Jaworzno
Przyjechałam do Pani Doktor (wielka litera zamierzona) wczoraj z innego miasta ze względu na krótki termin oczekiwania na wizytę. I już wiem, że to jest "mój pulmonolog". Pani Doktor wyjaśniła mi wszystko, wysłuchała, kompleksowo podeszła do choroby interesując się również wynikami od kardiologa, szukała przyczyny dolegliwości, przepisała leki, powiedziała, co robić i kiedy. Jest dociekliwa i godna zaufania. Bardzo serdecznie polecam i jeśli to czyta, to również dziękuję!
SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
Częstochowa
Gorąco polecam Panią doktor Pulmonolog Edytę Dobrowską. Serdeczna, ciepła i bardzo dobry specjalista zawsze służy radą , pomocą,cierpliwie tłumaczy.Bardzo zaangażowana w leczenie .U mnie sa efekty leczenia.Bardzo cieszę się,ze trafiłam do Pani doktor. Dziękuję bardzo.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Alfa-Med - Żory
ulica Promienna 1
Żory
Pan Doktor jest bardzo kompetentny, empatyczny i cierpliwy a poza tym uważnie słucha pacjenta i jego opiekuna podczas wywiadu, poważnie angażuje się w proces diagnostyki i analizy wyników, leczenie konsultuje z chorym traktując serio jego sugestie i wyjaśniając wszystkie istotne kwestie ,by wybrać optymalną opcję leczenia czyli skuteczną, ale i jak najbardziej komfortową dla chorego . Jest nie tylko wspaniałym specjalistą, ale także niesamowitym Człowiekiem, który ma ogromne poszanowanie dla …
ulica Armii Krajowej 5/222
Jestem zadowolony z wizyty. Wprawdzie kolejka się wydłuża, ale dobrze to świadczy o przeznaczonym dla pacjenta czasie.