Centrum Medicover Strzegomska
Plac Andersa 5
Renata Kulus - specjalistyczny gabinet USG
Wiśniowa 48a
Zielona Góra
Wspaniała lekarka pod każdym względem. Miła, kompetentna, życzliwa, cierpliwa i dokładna. Naprawdę gorąco polecam.
Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
Bielsko-Biała
Z czystym sumieniem polecam Pana Doktora, wspaniały ciepły i spokojny człowiek, Fachowiec jakich mało- przez duże F. Pan Doktor delikatny, daje ogromny komfort podczas badania i podtrzymuje ogólna atmosferę spokoju. Przeżyłam już 1 biopsje (na nfz), lekarz po mnie krzyczał i mną szarpał- wyszłam ze łzami w oczach, Pan doktor Zdunek jest zupełnie inny, ogrom klasy i empatii wobec pacjenta. Polecam
Oddział NZOZ "SONO-X " Sp z o.o.
Pomorska 10/1
Swietny specialista najlepszy radiolog wd mnie w Polsce ,prowadzi mnie z piersiami od 20 lat ,zyczliwa,kieruje dalej
Piszę opinie jako mama niemowlaka, który był u Pani Doktor kilka razy na badaniu. Pani Doktor jest niesamowitym ekspertem w swojej dziedzinie. Usg Pani Doktor wykonuje tak rzetelnie , a opisy są tak szczegółowe, że lekarze (akurat u nas gastrolodzy) mówią, że jeszcze nigdy nie widzieli tak dokładnego w opisie usg jamy brzusznej. Jeśli ktoś szuka radiologa do oceny przełyku u dziecka z refluksem na Śląsku to polecam za całego …
Mińska 6
Pan dr Stanisław Drelichowski to przede wszystkim wspaniały człowiek i doskonały fachowiec w swojej dziedzinie, który wyleczyl mnie z głębokiej zakrzepicy kończyny górnej, za co jestem bardzo wdzięczny i ciesze sie bardzo, że trafiłem do tego lekarza. Tak więc zdecydowanie polecam tego Pana wszystkim, którzy do niego trafią w przyszłości lub wahają się w wyborze do kogo się zgłosić, gdyż jego wiedza i podejście do tematu są bezcenne.
Pani Doktor to wspaniały fachowiec i człowiek! Bada dokładnie , wywiad przeprowadza dociekliwie i bardzo dokładnie opisuje wynik badania . Mało tego ,pomaga w podjęciu kolejnych kroków ,przez wskazanie do jakiego specjalisty warto udać się z wynikiem ,czego większość pacjentów nie wie lub czuja się zagubieni . Polecam serdecznie !