Centrum Medyczne CortenMedic
ul. Beliny Prażmowskiego 33A
Radom
Zarówno świetny lekarz, jak i uprzejmy, miły człowiek. Rzeczowo na bieżąco wyjaśnia badany organ. W każdym jego słowie czuć spokój. Serdecznie polecam!
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
Lublin
Oprócz fachowego wykonania usg przez doktora Jędrzejewskiego ,lekarz jest bardzo kulturalną osobą o pozytywnym nastawieniu do pacjenta. Byłam raz u doktora na usg jamy brzusznej -od razu lekarz opisał (podczas badania usg) problem jaki występuje .Bardzo mi pomógł , jestem mu naprawdę bardzo wdzięczna.
Rekomenduję Doktora Mgeładze. Moje jedno dotychczas badanie USG odbyło się bardzo profesjonalnie, otrzymałam bardzo szczegółowe informacje dotyczące wyniku, wstępna diagnoza dr Mgeładze potwierdziła się w 100% w badaniach laboratoryjnych. Dodatkowo, co również ważne, dr Mgeładze jest bardzo serdecznym człowiekiem i planuję oczywiście badać się u niego w przyszłości.
Pani doktor Maria Palasik ,to wspaniały lekarz, bardzo dobry specjalista. Jest bardzo miła i uprzejma, podchodzi do pacjenta z wielkim sercem robiąc wszystko ,aby postawic go na nogi. Dzieki opiece Pani doktor żyję. Wczesniej leczylam sie u chirurga onkologa - to nie ta droga . Onkolog chirurg nie wykryje Ci raka ,ale go wyhoduje tak jak w moim przypadku. Trzeba byc pod opieką onkologa klinicznego specjalista radioterapeuta, bo taki lekarz …
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4
Bardzo dobry kontakt z pacjentem, cierpliwy i wyrozumiały, wytłumaczył wszystko co będzie robił. Godny polecenia.
Bardzo gorąco polecam pania doktor. Bardzo miła i kompetentna, nie stwarza bariery, swobodnie moża zapytać o wszystko, pod jej opieką czuję się bardzo dobrze. Nawet jak zadzwoniłam po pół roku doskonale mnie pamiętała choć nie byłam ciężkim przypadkiem pani doktor, to było miłe.
NZOZ "Lekarze Rodzinni" w Lipnie
ulica Kościuszki 5
Lipno
Polecam panią doktor. Przemiła osoba i bardzo swobodna atmosfera podczas wizyty. Wizyta prywatna w rozsądnej cenie.
super lekarz polecam!!! kameralna miła i dyskretna obsługa pacjenta polecam centrum medyczne i lekarza
Publiczny Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzkie Centrum Medyczne
ulica Witosa 26
Opole
Bardzo rzeczowy lekarz , miła i uprzejma osoba , byłem na badaniu rutynowym, wszystko zostało wyjaśnione w sposób rzetelny, polecam
Szpital Powiatowy im. Rafała Czerwiakowskiego
Kleszczelowska 1
Bielsk Podlaski
Polecam Pan doktor kompetentny i uprzejmy Zna się bardzo dobrze na swojej pracy W Bielsku to jedyny godny zaufania lekarz
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Pogotowie Stomatologiczne"
Pucka 3
Wejherowo
Lekarz godny polecenia - doświadczony fachowiec. Aktualna (wrzesień 2011) lokalizacja gabinetu ul. Sobieskiego 237 II p (na dole budynku jest PKO).
Serdecznie polecam Pana Doktora. Życzliwy, sympatyczny, do rany przyłoż. Badanie przeprowadzane w przyjemny,bezstresowy sposob. Pan Doktor wszystko kompetentnie, w jasny sposob wyjasnia,omawia i doradza. Na każde zadane pytanie, wątpliwość mozna uzyskac wyczerpująca i zrozumiałą dla pacjenta odpowiedz. Takich lekarzy potrzeba. Ciesze sie,ze trafiłam wlaśnie na Pana Doktora. Doktora przez duze D,bo zasługuje Pan na ten tytuł. Jeszcze raz polecam i pozdrawiam Pana Doktora i życzę zdrówka!