Syn trenuje wyczynowo od 10 lat Karate Shotokan WKF. Nabawił się typowo sportowej kontuzji na treningu. Pan Doktor bardzo kompetentnie natychmiast trafnie postawił diagnozę "w tzw. punkt" o uszkodzeniu rdzenia ścięgnistego z krwiakiem w mięśniu najszerszym grzbietu. Poradził także co robić dalej, a czego nie robić w takich przypadkach. Gorąco polecamy!
Centrum Profilaktyki i Leczenia Udarów Mózgu
Pabianicka 62
Po dwóch nieudanych ciążach, które były prowadzone w innych placówkach, byłam zrezygnowana i pełna obaw. Nie wiedziałam, dlaczego nie udaje mi się donosić ciąży. Zdecydowałam się wtedy na wizytę u doktora Kobielskiego – i to była najlepsza decyzja, jaką mogłam podjąć. Pan doktor zlecił szczegółowe, specjalistyczne badania. Na szczęście nie wykazały one żadnych nieprawidłowości, więc dostałam od niego „zielone światło”, by spróbować jeszcze raz. Udało się – zaszłam w ciążę …
Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289
Wspaniała pani dr. Dbająca o pacjenta chętna do pomocy a przy tym miła uśmiechnięta , ciezko spotkać takiego specjalistę na NFZ.
Medical Magnus Clinic
ul. Mikołaja Kopernika 38
Bardzo dobry specjalista radiolog. Dokładnie opisuje badanie na tyle, że po operacji od lekarza dowiedziałem się, że stan był poważny, dokładnie taki, jaki opisał Pan Profesor na wyniku z badania. Polecam Pana Profesora i pozdrawiam.
Przychodnia
Przędzalniana 66