Radiolog Wrocław

Wrocław Radiolog lekarz Beata Szczepińska

lekarz Beata Szczepińska

Szczepińska Beata, lek. med. radiolog

Średnia ocen: 5,0/5
Jestem pod ogromnym wrażeniem Pani Doktor , nie tylko świetny fachowiec z dużą wiedzą, ale również cudowna , empatyczna, ciepła osoba. Jeszcze raz dziękuję Pani Doktor.
Marta.W.
Wrocław Radiolog lekarz Jolanta Fornalczyk-Krizar

lekarz Jolanta Fornalczyk-Krizar

Radiolog

Karłowickie Centrum Medyczne "KAR-MED"Sp z o.o.
ulica Bończyka 20

Średnia ocen: 5,0/5
Bardzo cierpliwa, kompetentna i ciepła kobieta. Świetny lekarz, oby takich więcej. Kultura osobista na bardzo wysokim poziomie. Dokładnie tłumaczy, ma wielką cierpliwość dla starszych pacjentów. Moja mama była nią zachwycona.
Opinia dodana przez: Dorota
Wrocław Radiolog dr n. med. Katarzyna Dubińska

dr n. med. Katarzyna Dubińska

Radiolog, Specjalista USG

Premium Clinic Wrocław
Podwale 82, wejście OVO Apartamenty, Wrocław
50-414 Krzyki, Wrocław

lekarz Tadeusz Śliwiński

MEDIX I
Grabiszyńska 37/39

Średnia ocen: 4,7/5
Z czystym sumieniem polecam Pana Tadeusza. Rozwiał moje wszystkie wątpliwości. Kompetentny Lekarz - rzadko spotyka się lekarza z tak wielkim sercem do pacjenta i z takim zaangażowaniem do pracy. Polecam z całego serca doktora Tadeusza Śliwińskiego

Magdalena Śliwińska

Medix

Średnia ocen: 5,0/5
Wizyta skuteczna i profesjonalna przeprowadzona w miłej atmosferze. Widać, że Pani doktor stara się pomóc, do tego na plus szczegółowe tłumaczenie podczas badania USG. Polecam.

lekarz Małgorzata Drozd

MEDIX I
Grabiszyńska 37/39

Średnia ocen: 5,0/5
pani doktor super wszystko wyjaśniła ,naprawdę bardzo miły lekarz. wszystko pokazała i bardzo jasno wytłumaczyła. Polecam. Jestem bardzo zadowolona z wizyty

dr n. med. Joanna Słonina

Ginemedica
ul. Krawiecka 1

Średnia ocen: 5,0/5
Super przychodnia i Super Specjalistka!!!Gabinet wyposażony w sprzęt najwyższej klasy. Niesamowicie przyjazna i ciepła atmosfera.Pani Dr ma "”złote ręce” Ela

Maciej Róg-Malinowski

Gabinet lekarski

Średnia ocen: 5,0/5
Profesjonalnie i w przyjaznej atmosferze wykonane USG przepływowe. Otrzymałam poradę co do dalszej diagnostyki. Polecam Pana doktoraRóg-Malinowskiego . doktor kompetentny i bardzo bardzo dokładny, profesjonalista.
Opinia dodana przez: Joasia

Barbara Winkler-Spytkowska

Radiolog, Laryngolog

Gabinet lekarski

Średnia ocen: 4,9/5
Wspaniały czlowiek, wspaniała Pani doktor, prawdziwy specjalista w dziedzinie onkologii głowy i szyji, profesjonalnie podchodzi do chorego, jestem wyleczona 15 lat po nowotworze złośliwym gardła. Polecam z całego serce Panią doktor.
Opinia dodana przez: Gość

lekarz Katarzyna Domagała-Pękalska

Pawia 20/16

Średnia ocen: 5,0/5
Lekarz bardzo profesjonalny, pomocny, no i oczywiście diagnoza konkretna. Bardzo dziękujemy i oczywiście polecamy - rodzice małego Kacperka.
Opinia dodana przez: Asia

Radiolodzy w Wrocławiu