Miałem szczęście trafić w trudnym momencie mojego życia do Pani doktor Joanny Reszke. Pani doktor to kompetentna, miła, o wielkim sercu osoba. Dziękuję za opiekę i bardzo żałuję, że nie mogę z powodu reorganizacji pracy w Centrum Onkologii kontynłować leczenia u Pani doktor.
Centrum Onkologii
dr Izabeli Romanowskiej 2
Bydgoszcz
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Z całego serca polecam. Jeżeli trafisz do takiego lekarza wiedz że jesteś w dobrych rękach.
Centrum Onkologii Bydgoszcz
Małachowskiego 17
Bydgoszcz
Super lekarz. Godny polecenia. Dziękuję że na niego trafiłam. Do tej pory wspominam Pana doktora i jego podejście do swojej pracy. W Centrum onkologii w Bydgoszczy zajął się mną bardzo dobrze chociaż przypadek beznadziejny. Żyję i mam się dobrze 😊😊😊.
Jako pacjent Pani doktor Magdaleny Bańkowskiej Woźniak jestem przekonany, że jest Ona wysokiej klasy profesjonalistą, badania prowadzi dokładnie i sprawnie, bez pośpiechu.Opowieści pacjenta o jego dolegliwościach toleruje ale wyraźnie jest zainteresowana rzeczowymi informacjami związanymi ze skutkami przyjętej metody leczenia.Dziękuję wdzięczny pacjent Witold Gadomski.Polecam!
Centrum Onkologii im. Prof. Franciszka Fukaszczyka
ulica Dr. I. Romanowskiej 2
Centrum Medyczne Mirena
ul. Gdańska 59
Centrum Onkologii
dr Izabeli Romanowskiej 2
Słowiańska 21/56
Bydgoszcz
NEONATUS-MED Spółka z o.o.
ulica Fiedlera 6c