Dubois
Gliwice
Leczyłam się u lekarza Suwińskiego w Gliwicach (szpital onkologiczny)w 1995 r. i do tej pory jestem mu wdzięczna za pomoc. U pacjentów z którymi leżałam miał taką samą opinie, potrafił sobie zdobyć zaufanie i pacjent miał w nim podporę psychiczną,która jest tak ważna w tej chorobie. Polecam go w 100% każdemu pacjentowi.Pozdrawiam Maria Nowak-Katowice
Klinika Chirurgii Onkologicznej i Rekonstrukcyjnej
Wybrzeże Armii Krajowej 15
Gliwice
Spokojnie, rzeczowo, przyjaźnie. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Zostałam bardzo miło zaskoczona przebiegiem całego leczenia. Przy stresie i nerwach Pan Doktor na spokojnie, profesjonalnie tłumaczy oraz cała wizyta przebiega z przyjaznej atmosferze. Bardzo krótki czas oczekiwania i natychmiastowe leczenie. Świetny lekarz Polecam!!!
WITAM, DO DR TRAFIŁAM Z MOIM TEŚCIEM KTÓRY CHORUJE NA DROBNOKOMÓRKOWEGO RAKA PŁUC Z PRZERZUTAMI NA KOŚCI I OPŁCUCNEJ, TATA JEST W STANIE BARDZO CIĘŻKIM, JEST PO RADIOTERAPI I 1 SERII CHEMIATERAPII. TRAFILIŚMY DO PANA DR Z NADZIEJĄ ŻE PRZEPISZE TACIE SILNIEJSZE SRODKI PRZECIWBOLOWE I PODPOWIE NAM JAK POMÓC MU W DOLEGLIWOŚCIACH KTÓRE ZACZEŁY MU DOSKWIERAC TZN PROBLEMY Z WYPRÓZNIANIEM, BRAK APETYTU ITP. NIE OCZEKIWALISMY CUDU PO WIZYCIE (KOSZT WIZYTY …
Gliwice
Wspanialy gosc.Konkretny facet i nie owija w bawelne.Wszystko wytlumaczy,ze spokojem omawia dana diagnoze.Doradzi co i jak.Wiecej takich lekarzy i bylibysmy zdrowi.Dziekuje Bogu,ze trafilam na takiego onkologa.
Przychodnia Przykliniczna
Gliwice
Specjalista najwyższej klasy, dociekliwy do tego z empatią, której warto się uczyć od samego Profesora. Zaangażowany w 100% w pomocy pacjentowi. Polecam jako pacjent z problemami nie tylko onkologicznymi. A sam bardzo dziękuję za pomoc i opiekę. JaroKrup z niedoborem odporności od urodzenia..
Gliwice
jest najlepszym lekarzem onkologiem na jakiego mogłam trafic dziekuje za czas poswiecony i cały okres leczenia
Gliwice
Przychodnia Specjalistyczna Nr 6 przy KWK "Sośnica"
ulica Błonie 3
Klinika Chirurgii Onkologicznej i Rekonstrukcyjnej