Super fachowiec mam bardzo dobre zdanie na temat jego fachowości.Bardzo sympatyczny lekarz traktujący pacjenta z dużą dozą szacunku.Dokładnie tłumaczy zasady leczenia. Cierpliwie słucha.Brawo. Polecam tego lekarza.
z dużą dozą szacunku.Dokładnie tłumaczy zasady leczenia.
Cierpliwie słucha.Brawo. Polecam tego lekarza.
Bardzo nieeeeeeeeeeeeeemiły!!!! Robi z pacjentami co chce raz się uśmiecha a raz miesza ich z błotem.
bardzo dobry lekarz, leczę się już u niego 12 lat i jak wcześniej korzystałam z pomocy innych alegrologów Pan Gawlik okazała się strzałą w dziesiątkę:) POLECAM
Wystarczyła mi tylko jedna wizyta u tego pana doktora i więcej moja noga nie postawi u progu jego gabinetu! Gbur jakich mało! Nie dość, że opryskliwy to bezczelny! Byłam już u wielu alergologów ale na tak małostkowego i nie sympatycznego jeszcze nie trafiłam. Wizyta trwała aż 5min, będąc nowym pacjentem pana doktora wywiad była przeprowadzony żenująco. Nie zapytał o nic kompletnie, jak długo się leczę, jakie mam przeważnie objawy, po prostu nic. Szybko, szybko i do widzenia. Nawet nie zbadał mnie.....Zapytał się tylko jak się czuje, na co jestem uczulona, i czy takie leki mi wystarczą.... Byłam i jestem nadal w ogromnym szoku!
trochę więcej zainteresowania okazuje na wizycie prywatnej /80 zł/ za chwilę rozmowy gabinet jak u felczera na wizycie publicznej niesymaptyczny byle odfajkować pacjenta znikome zainteresowanie problemem zawsze sugeruje wizytę prywatną
Lekarz dobry aczkolwiek czasem pozostawia wiele do życzenia, nie odpowiada czasami na moje pytania, zupełnie tak jakbym mówiła to do siebie a nie do niego. Casami jest miły i uprzejmy, czasami gburowaty. Długo chodzę już na wizyty i czasami zachowuje się tak jakby ludzi miał gdzieś.
koszt wizyty: 70 km + 4 godziny zmarnowanego czasu. Pierwsze wizyta publiczna, wcześniej prywatna. Czułem, jakbym był u różnych lekarzy. Wcześniej miły uprzejmy, teraz cham i gbur. NIE POLECAM!!! ZDECYDOWANIE NIE !!!!!
Odczulam sie już drugi rok w sezonie pylenia jest zdecydowna poprawa (ale układ immunologiczny nie u kazdego chorego tak dobrze reaguje, u starszych nie jest tak plastyczny ale spróbować warto). Kompetentny lekarz który pytany o dolegliwości nie związane z alergia nie pozostaje obojętny
JAK NAJBARDZIEJ POLECAM LECZĘ SIĘ U PANA DOKTORA JUŻ KILKA LAT I JEST ZECYOWANA POPRAWA< POZA TYM NIGDY NIE ODMAWIA POMOCY I NAPRAWDE MOŻNA NA NIEGO LICZYĆ W 100% POLECAM!!!!!!!!!
Dziwią mnie opinie powyzej zwłaszcza, że chodze rowniez do tego lekarza od 5 lat, jestem bardzo zadowolona, jest dobrym fachowcem, o czym chyba swiadcza kolejki na wizyte.