dr Radosław Marciniakdr Radosław Marciniak - zdjęcie profilowe

dr Radosław Marciniak

Anestezjolog

O mnie

Anestezjolog, kierownik Oddziału Anestezjologii i Intensywnej Terapii w Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym nr 5 im. Św. Barbary w Sosnowcu.
Pasjonat ultrasonografii, instruktor …

Pasjonat ultrasonografii, instruktor w wielu kursach i szkoleniach o tej tematyce.

4,0

Profesjonalista z poczuciem humoru. Dokladnie wytlumaczył na czym polega zabieg.Wiecej takich lekarzy.

Kompetentny i troskliwy lekarz, czułam się przed i po zabiegu zaopiekowana, godny polecenia anestezjolog

4,0

Lekarz był profesjonalistą, dobrze oceniam opiekę tego Pana. Zabieg przeprowadzony pomyślnie czułem się zaopiekowany

Bardzo miły I kontaktowy lekarz.w sytuacji stresującej to bardzo pomaga.................................

Wspaniały, kompetentny, empatyczny Specjalista. Odczarował mój obraz szpitali państwowych. Operacja pod jego asystą to gwarantowany spokój i dobry humor pacjenta

Świetny lekarz, rzetelny, symatyczny, godny zaufania. Ostatnio znieczulał mnie do zabiegu, wszystko mi dokładnie wytłumaczył, rozwiał moje obawy, gorąco polecam