Radziszów

lekarz Anna Kruczek

Pediatra, Genetyk kliniczny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Przychodnia Radziszów - Anna Bednarz, Tomasz Bednarz spółka cywilna
32-052 Radziszów

Bardzo dobra, kompetentna lekarka, bardzo dobre podejście do dzieci :)

lek. med. Piotr Budzyński

Chirurg ogólny, Lekarz rehabilitacji medycznej

Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. św. Ludwika w Krakowie - Małopolskie Centrum Rehabilitacji Dzieci "Solidarność" w Radziszowie - Instytucja Województwa Małopolskiego
32-052 Radziszów

Polecam z czystym sumieniem. Przez 2 lata rehabilitowałam się u wielu specjalistów i pomagało tylko chwilowo. Po 3 zastrzykach z kolagenu dolegliwości przeszły całkowicie. Mogę spać i normalnie funkcjonować a nawet ćwiczyć. I mimo, że wielu lekarzy wypowiada się negatywnie na temat tych zastrzyków i radzi tylko leki przeciwbólowe i operacje to chyba lepiej spróbować tej metody, mi ta metoda pomogła i dała nowe życie bez bólu.
Opinia dodana przez: JUSTYNA

dr Romuald Piotrowski

gabinet prywatny
Radziszów

Pan Doktor leczy mnie od małego dziecka, teraz mam 22 lata. Gdyby nie on pewnie jako dziecko skończyłabym na dializach na nerki. Teraz leczy moich młodszych braci. Jest bardzo kompetentny i nie boi się konkretnie leczyć dzieci. Nie raz pomógł nawet moim rodzicom. Leczy bardzo kompleksowo i już u małych dzieci wykrywa takie schorzenia lub drobne, że tak powiem dysfunkcje, których nawet rodzic nie byłby w stanie zauważyć. Co najlepsze, …

lekarz Marcin Zygmuntowicz

32-052 Radziszów

Nie Polecam wizyt u dr Zygmuntowicza jest oceniający wyszydzający z choroby człowieka byłam na kilku wizytach na na początku miły potem zmienia się na nieprzychylnego lekarza .
Opinia dodana przez: Malgorzata

lek. med. Marian Niedbał

Ortopeda, Traumatolog

32-052 Radziszów

NIE POLECAM!!! Corka doznała urazu kolana... liczyłam na profesjonalne podejści i zbadanie sprawy a Pan doktor tylko podotykał ręką kolana i stwierdził ze, nie widzi nic niepokojącego, RTG nie zlecił bo po co, jak tu nic sie nie dzieje a w kolanie cos jej goni, chrupie i boli przy chodzeniu i zginaniu nogi... byłam na NFZ, moze prywatnie ma wyższe kompetencje. No cóż widać ze nazwisko do czegoś zobowiązuje NIEDBAŁ!

lek. med. Małgorzata Szmurło

Rehabilitant