Zaufanie do kompetencji | 3,6 |
Kompleksowość podejścia | 3,5 |
Uprzejmość | 3,5 |
Godny polecenia | 3,5 |
Godny polecenia | 5,0 |
Fantastyczny lekarz i człowiek. Potrafi nie tylko spojrzeć na pacjenta jako na obiekt badań, ale wczuć się w jego sytuację, pełen empatii. Jest wtedy kiedy pacjent go potrzebuje. Lekarz z powołania. Polecam każdemu. Pierwszy raz takiego lekarza spotkałam.
Zaufanie do kompetencji | 2,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 2,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Podczas wizyty na nfz ma się wrażenie, że doktor Wójcik jest w przychodni za karę, nerwowo spogląda na zegarek kiedy zbliża się czas pracy, a pielęgniarka przynosi kolejną kartę praca. Podczas wizyty jest wręcz niegrzeczny. Pierwszy raz spotkałam się z tak nieuprzejmym lekarzem.
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz o standarcie europejskim-konkretny,uprzejmy dla pacjenta, jak i rodziny(informacja o pacjencie),specjalista majacy na celu dobro chorego.Polecam pana dr.Wojcika.
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo miły lekarz! Zawsze pomoże, jak trzeba nawet przyjeżdża na wizyty domowe. Szybko wyleczył moją mamę, teraz mnie leczy i jestem bardzo zadowolona... Polecam w 100%
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Lekarz dla którego najważniejsze jest zdrowie pacjenta. Serdecznie polecam!
Lekarz dla którego najważniejsze jest zdrowie pacjenta. Serdecznie polecam!
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Nie polecam!!! A dlaczego? Bo będąc na wizycie miałem wrażenie, że jestem ostatnią osobą którą interesuje się pan doktor. Nie zostałem do końca wysłuchany i zostały zanegowane moje przypadłości. Sorry, ale to chyba ja wiem najlepiej gdzie mnie boli. Niczego się nie dowiedziałem, poza tym że mam przyjść za jakieś 3 miesiące. Cała wizyta trwała dosłownie 5-7 minut.
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Rzeczowy, o wielkiej kulturze, uczciwy specjalista .Zdecydowanie Polecam tego specjalistę.
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Zdecydowanie odradzam. Lekarz nie ma odpowiedniej wiedzy lekarskiej.
Zdecydowanie odradzam. Lekarz nie ma odpowiedniej wiedzy lekarskiej.
Usługa | Cena (zł) |
---|