od wielu lat korzystam z wiedzy i doświadczenia tej Pani stomatolog, nigdy nie zawiódł mnie jej profesjonalizm, polecam zdecydowanie
Miałem umówioną wizytę u pani Reginy Mączki z terminem zaproponowanym i zatwierdzonym przez panią doktor telefonicznie. Po dotarciu do kliniki okazało się, że pani doktor tamtego dnia nie była obecna w gabinecie, co było odgórnie zaplanowane, ale nie otrzymałem żadnej informacji w tej sprawie i pocałowałem klamkę. Pomyłki i zapominanie zdarza się najlepszym, nie jesteśmy w końcu maszynami, jednakże po kontakcie smsowym w celu wyjaśnienia sytuacji otrzymałem napisaną na łatwiznę prymitywną odpowiedź, bym dzwonił w następnym tygodniu bez jakichkolwiek przeprosin, wytłumaczenia bądź odniesienia do faktu, że zmarnowała mój dzień urlopowy, …
Pomyłki i zapominanie zdarza się najlepszym, nie jesteśmy w końcu maszynami, jednakże po kontakcie smsowym w celu wyjaśnienia sytuacji otrzymałem napisaną na łatwiznę prymitywną odpowiedź, bym dzwonił w następnym tygodniu bez jakichkolwiek przeprosin, wytłumaczenia bądź odniesienia do faktu, że zmarnowała mój dzień urlopowy, czas i paliwo, gdyż przyjechałem z Wrocławia. Pani doktor wykazała się brakiem profesjonalizmu, empatii i szacunku do pacjenta.
Ocena wystawiona tyczy się nie fachu w ręku, gdyż nie miałem i nie zamierzam mieć okazji się o nim przekonać, lecz umiejętności organizacyjnych i kultury osobistej, gdyż postawa pani doktor była chamska i żenująca.
Omijać szerokim łukiem.
Pani jest przemiła, nie miałam problemów z aparatem wszystko było w jak najlepszym porządku. Dużo taniej niż u innych dentystów. Bardzo gorąco polecam!
Polecam bardzo serdecznie, wizyty mi sie podobały. Teraz mam zdrowe, ładne zęby
Polecam bardzo serdecznie, wizyty mi sie podobały. Teraz mam zdrowe, ładne zęby
Mi wizyty sie podobały,uważam Panią doktor za osobę kompetentną i wykwalifikowaną. Polecam
Główna wada pani doktor - naciąga na kasę! Miałam mnóstwo wizyt kontrolnych, znajomi leczący się u innych lekarzy nie latali co rusz do gabinetu. Aparat ściągnęłam 2 lata temu, zęby pokrzywiły się z powrotem (choć na szczęście nie do tego stanu, co poprzednio). Pani doktor nie powiedziała mi też, że dla lepszego efektu wizualnego moje wilcze kły można troszkę spiłować (a koleżanki w innych gabinetach miały takie zabiegi i to wliczone w cenę). No i te poślizgi! Wizyta na 16, a w rzeczywistości do 16.40 siedziałam w poczekalni. Ale całkiem miła pani, jeśli komuś zależy na tym, żeby lekarz był sympatyczny.
Pani doktor jest nerwowa i bardzo nieostrożna. kilka razy skaleczyła mnie przy wizycie kontrolnej aparatu ort.
zęby wyprostowane jednak po czasi się krzywią. naciągnaie na kase aparat góra i dół 2000 każda wizyta 60zł co mies przez 3lata odbarwienia na zębach od aparatu gdyż był on już za dlugo. Sciągany u inego lekarza NIE POLECAM
Zęby po dwóch latach cofneły się do pierwotnego stanu. Ta Pani nie ma pojęcia o ortodoncji. ODRADZAM całkowicie.