Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

lekarz Leszek Krzyżosiak

Przychodnia Rehabilitacyjna
Gąsiorowskiego 12/14
05-510 Konstancin-Jeziorna

23 lata temu Pan doktor przeprowadził operację przepukliny kręgów L-4 L-5 mojego kręgosłupa i przywrócił tym samym że normalnie funkcjonuję. Jestem Mu dozgonnie wdzięczna...
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Jowita Kłys

48A
95-082 Mogilno Duże

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Lekarka przebadała mnie i zleciła potrzebne do poprawy zdrowia zabiegi. Nie patrzyła na pesel lecz na pacjenta, któremu można pomóc .Polecam Panią Jowitę Kłys wszystkim, którzy potrzebują pomocy odnośnie rehabilitacji.
Opinia dodana przez: Lucyna

dr Martyna Brychcy

Fizjoterapeuta, Rehabilitant dziecięcy

FIZJOspot
ul. Stanisława Staszica 6
58-540 Karpacz

Dr Martyna Brychcy zajmowała się rehabilitacją i wspomaganiem rozwoju mojej córki Laurki od jej 4 miesiąca życia. Jest to osoba z szerokim wachlarzem kompetencji, miła, uprzejma, mająca bardzo dobry kontakt z dziećmi i ich rodzicami:) Nasze spotkania i ćwiczenia trwały zawsze dłużej niż uzgodniony czas wizyty. Terapia była przygotowana dla indywidualnych potrzeb dziecka. Fizjoterapeuta ma duże doświadczenie w rehabilitacji dzieci metodą NDT Bobath, metodą Vojty i masażu Shantala. Jeśli moja …
Opinia dodana przez: magdalena

lekarz Dorota Kaleta-Psiuk

ulica Imbramowska 7/40

Pani Doktor bardzo empatyczna i delikatna. Kompetentna, odpowiada na wszystkie pytania cierpliwie i wyczerpująco. Naprawdę Super Lekarz! Polecam! :):):)
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Zbigniew Plak

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Kolejowa 14
19-300 Ełk

Bardzo dobry lekarz i zarazem wysoki specjalista w tym co wykonuje. Bardzo uprzejmy poświęcił mi czas i wytłumaczył jak radzić z urazami żeby nie występowały. Jedyny lekarz gdzie z humorem podchodzi do pacjenta. Polecam go serdecznie.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Tamara Krzymińska

Centrum Rehabilitacyjno-Lecznicze "MEDPHARMA"
ul. Leśna 1A
83-200 Starogard Gdański

Pani Tamara jest niezwykle miłą, a jednocześnie bardzo rzeczową osobą. Zdecydowanie polecam wszystkim jako najwyższej klasy specjalistę. W dzisiejszych czasach znalezienie lekarza, z tak profesjonalnym podejściem do pacjenta, graniczy z cudem
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Monika Radzińska

Lecznica Specjalistyczno-Zabiegowa OMED Kabaty
ulica Wąwozowa 21

Od kilku lat nie spotkałam tak wnikliwego lekarza. Pani doktor bardzo szczegółowo przeprowadza wywiad oraz badanie. Podchodzi do chorego bardzo kompleksowo wyjaśniając problemy całego organizmu a nie tylko urazowego elementu. Dokładnie dopasowywuje zabiegi do konkretnego przypadku. Słucha, cierpliwie tłumaczy i daje celne rady dotyczące nie tylko rehabilitacji ale i codziennego życia po urazie. Jestem pod dużym wrażeniem. Wymarzony lekarz.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Hanna Prajs

Pediatra, Rehabilitant

Gabinet Vision Express
Obrońców Wybrzeża 1

Pani Doktor prowadzi syna juz od dłuzszego czasu i jej wskazówki są bezcenne. Wspaniałe podejscie do dzieci. Widac poprawę w postawie/rozwoju fizycznym syna. Polecam
Opinia dodana przez: Mariya

mgr Maciej Wiśniewski

Fizjoterapeuta, Rehabilitant dziecięcy

Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Młynarska 8/12

Specjalista w swojej dziedzinie, cierpliwie odpowiada na wszelkie pytania. Miły, uśmiechnięty ma bardzo dobry kontakt zarówno z dzieckiem jak i rodzicem. A co najważniejsze ćwiczenia z Panem Maciejem przynoszą znakomite rezultaty, polecam z całego serca.

mgr Milena Lindmajer

Rehabilitant dziecięcy

Fizjobaby - Rehabilitacja dzieci i niemowląt
ul. Jana Kilińskiego 27
Lubin

Pani Milena to świetna specjalistka i z czystym sercem polecam ją wszystkim rodzicom! Terapia dobrana indywidualnie dla naszego synka już przynosi efekty zauważalne gołym okiem. Synek na zajęciach jest zadowolony i chętnie poddaje się wykonywanym ćwiczeniom. Polecam!
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Dariusz Białoszewski

Sienkiewicza 30
05-120 Legionowo

Wspaniały lekarz, który zajął się mną fachowo po wypadku, po lekceważącym potraktowaniu przez szpital w Nowym Dworze Mazowieckim, właściwie zdiagnozował i odpowiednio skierował na zabieg operacyjny, dzięki któremu dzisiaj żyję, kręgi zsuwały się, natomiast dyski wbijały się w rdzeń. Polecam każdemu kto ma poważne problemy ze zdrowiem!
Opinia dodana przez: Elżbieta
znakomity specjalista z ALIUS-MED DOBRY REHABILITANT www.alius-med.pl znakomity specjalista z ALIUS-MED DOBRY REHABILITANT www.alius-med.pl znakomity specjalista z ALIUS-MED DOBRY REHABILITANT www.alius-med.pl znakomity specjalista z ALIUS-MED DOBRY REHABILITANT www.alius-med.pl
Opinia dodana przez: JAROSŁAW
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Fizjoterapeuta
                                       mgr Filip Doręgowski

mgr Filip Doręgowski

Fizjoterapeuta, Rehabilitant

Holicare - praktyka fizjoterapeutyczna

Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Filipa. Ból który mi doskwierał, nie pozwalał mi normalnie funkcjonować do tego stopnia, że miałem problemy z oddychaniem. Do gabinetu Holicare wszedłem z ogromnym bólem, a wyszedłem szczęśliwy, bez bólu. Zadziało się tak już po pierwszej wizycie. Kolejne wizyty wyleczyły całkowicie moją dolegliwość. Do gabinetu Pana Filipa trafiłem z polecenia i polecam dalej!
Opinia dodana przez: Damian

lekarz Marek Więcek

Internista, Rehabilitant

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Caritas Diecezji Płockiej
ulica Sienkiewicza 54
09-400 Płock

Z całym szacunkiem polecam Pana doktora.Zna się na rzeczy. Do pacjentów podchodzi że zrozumieniem i życzliwością.Stara się pomóc w dolegliwościach bólowych.U mnie po leczeniu uporczliwy ból kolana ustąpił. Jestem za to wdzięczna i bardzo dziękuję Panu doktorowi.

lekarz Grażyna Orlik-Królikowska

Internista, Rehabilitant

Piastowska 3 lok. 143
26-600 Radom

Z panią doktor zetknęłam się dwa razy w życiu w odstępie 20 lat i mam takie same wrażenia. Bardzo miły człowiek, sympatyczne podejście do pacjenta. Z efektów leczenia jestem zadowolona. Polecam.

lekarz Agata Wachowska-Witbrodt

Pediatra, Rehabilitant

ul. św. Jacka 24A
84-200 Wejherowo

Bardzo dobra Pani doktor, chodzę do niej z dziećmi już od dłuższego czasu do przychodni w Szemudzie. Każda diagnoza Pani doktor trafiona. Dzieci bardzo dobrze się czują w gabinecie i podczas badania. Polecam

lekarz Małgorzata Grel

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zakład Rehabilitacji w Centrum Radomia
Kazimierza Kelles-Krauza 32
26-600 Radom

Słowami trudno wyrazić niesamowite podejście do pacjenta. Ma czas na dokładny wywiad, obejrzenie i zapoznanie się z dostarczonymi wynikami i zdjęciami. Pierwszy raz spotkałam się, że lekarz wyciągał ode mnie informacje o moich dolegliwościach. Tą lekarkę w nocy o północy mogę w ciemno polecić. Pani doktor preferuje ćwiczenia w różnym wydaniu. Najważniejsze, że mi pomogła - bardzo pomogła. Pozdrawiam Małgorzata B.

lekarz Bożena Łącka

PZP dla Dzieci i Mlodzieży Ośrodek Rehabilitacji
Zgrzebnioka 22
43-100 Tychy

Pani doktor godna polecenia. Dla pacjenta ma czas. Wszystko wyjaśni. Mało się spotyka takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Monika Gajos

Rehabilitant

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Medycyny Rodzinnej i Gabinet Lekarza Rodzinnego
ulica Kilińskiego 15/17
26-600 Radom

Pani Doktor bardzo miła i profesjonalna. Bardzo przyjaźnie i ze zrozumieniem podchodzi do pacjenta. Posiada ogromną wiedzę i doświadczenie. Szuka rozwiązań dostosowanych pod danego pacjenta. Wizyta przebiegła pomyślnie. Pacjent zadowolony z procesu leczenia.
Opinia dodana przez: Zygmunt

dr Aleksandra Kłobucka

Fizjoterapeuta, Rehabilitant

Boczna 10
Hel

Bardzo miła pani doktor, fachowo i profesjonalnie się mną zajęła. Polecam innym!