Ostmedic Jan Jaśkowski
Jaśkowa Dolina 105/215
Piecki, Gdańsk
Do Pana Jana trafiłam w maju 2019 roku. Cierpiałam na okropne migreny, miałam ciągłe bóle lędźwiowe i ból kolana. Już po pierwszej wizycie moja głowa odżyła! Wiem, że to brzmi nieprawdopodobnie, ale taka jest prawda. Obecnie bóle głowy są sporadyczne, a jeśli już się zdarzają, nie są tak silne. Po kilku wizytach minął też ból kolana, a bóle lędźwiowe systematycznie się zmniejszają. Pan Jan indywidualnie dobiera ćwiczenia. Naprawdę potrafią one ...
"Nike" Fizjoterapia Manualna i Sportowa
ul.Nike 3
Przy rwie kulszowa byłem na 3 innych rehabilitacjach i klapa a tu po paru zabiegach super się czuję. Polecam na bóle nóg i kręgosłupa dolnego. Mnie nawet w krzyżu przestało strzykac.
W Trójmieście najlepszy specjalista od nastawienia kości.
WIZYTY DOMOWE
ul. Dyrekcyjna 2-4
Dzięki za miłe i wyrozumiałe podejście do pacjentki. Widać, iż jest to rehabilitant z zamiłowania i który w Trójmieście wzorowo zna się na swoim fachu.
NZOZ Caritas Archidiecezji Gdańskiej
Fromborska 24
Wnikliwy, kompetentny, dobry lekarz. Fachowo i uprzejmie udzielił porady telefonicznej. Dziękuję! Do takiego lekarza warto pójść.
Startowa 1/gab.14
IMO trudno tego pana nazwać lekarzem ze specjalizacją rehabilitacji medycznej; od dziecka mam kłopoty z kręgosłupem - skolioza operowana w latach 80 XX wieku - od jakiegoś czasu daje o sobie znać potwornymi bólami pleców; pan Pilawski nie zechciał spojrzeć na dokumentację medyczną; na plecy okiem rzucił i stwierdził "wszystko widzę"; dotknął ich zimnym młotkiem medycznym - i stwierdził, że w tym przypadku to on nic zrobić nie może, że ...
NZOZ Intermedica
aleja Lema 21
Wspaniała, kompetentna, rzeczowa, przemiła !
Najpierw wysłucha, potem dokładnie zbada, wyjaśnia i zaleca dalsze postępowanie.
Ogromne doświadczenie, wiedza i cała uwaga skierowana na pacjenta.
Chodziłam do pani doktor przez wiele lat, z powodu nieuleczalnego schorzenia- dzięki, jej radom i zaleceniom mogę normalnie funkcjonować i pracować.
Prawdziwy lekarz z powołania i pasji- POLECAM!
OSTOMED S.C.
Guderskiego 2/7
moja ulubiona siedziba, mam wszystkich pod ręką. Szczególnie przypadł mi do gustu gastrolog dziecięcy a pózniej masażysta. Po czym odprężony udałem się do urologa. Jak dla mnie to kompleksowa obsługa.