lek. med. Renata Budziczlek. med. Renata Budzicz - zdjęcie profilowezdjęcie #1zdjęcie #2zdjęcie #3zdjęcie #4zdjęcie #5zdjęcie #6zdjęcie #7

lek. med. Renata Budzicz

4,7
4,8
4,9

O mnie

Jestem specjalistą dermatologiem z ponad 20-letnim doświadczeniem zawodowym. Prowadzę gabinet lekarski w Chrzanowie, wykorzystuję tylko sprawdzone i uznane przez światowych specjalistów z zakresu dermatologii estetycznej i chirurgii plastycznej preparaty. Moje długoletnie doświadczenie pozwala mi na wykonywanie zabiegów z dużym poczuciem bezpieczeństwa i przewidywanego efektu.

Chętnie postaram się rozwiązać problem, z którym zwrócicie się Państwo do mnie.

Znajomość j.obcych: rosyjski.

GABINET CZYNNY:

PONIEDZIAŁEK: 13-18
ŚRODA:- 13-18
PIĄTEK: 8-14

Ja nie mam żadnych zastrzeżeń co do pani doktor Budzicz. Wzbudziła moje zaufanie, bo: po pierwsze: przeprowadziła szczegółowy wywiad lekarski ze mną, po drugie: odradziła mi zabieg, który co prawda chciałam, ale dowiedziałam się, że efekt mógłby przy tym, co biorę, być nieciekawy, natomiast zaproponowała mi inny. I faktycznie - wszystko było w porządku, efekt - rewelacja! Czułam się jakbym odmłodniała - teraz co kilka miesięcy przychodzę na zabieg i je OK, a ja jestem zadowolona :)

Bardzo fajna lekarka. Co prawda aż 70 zł za wizytę, ale efekt jest warty tych pieniędzy. Strasznie się cieszę, że przebarwienie, jakie miałam na twarzy, zniknęło :) Jestem bardzo zadowolona :)

Uważam,że Pani Doktor świetnie poradziła sobie z moim problemem..już od dłuższego czasu nikt nie umiał mi pomóc,a Pani doktor zdiagnozowała mnie i pomogła.jest mało wylewna,ale chyba nikt nie idzie do lekarza na plotki,tylko po pomoc.

Pani doktor nie jest taka zła, podeszłą do mojej choroby profesjonalnie, za co jestem wdzięczny. To była moja pierwsza wizyta u niej, i na razie ejstem zadowolony, bo widzę na skórze zmiany na lepsze.

Naprawdę dobra lekarka. Może i jest zasadnicza, ale wiedzę ma wielką. Jako jedyna w końcu dobrze mnie zdiagnozowała. Leczenie u niej było skuteczne, w przeciwieństwie do innych dermatologów, któzy nawet nie starali się dokładnie dowiedzieć co mi jest, tylko rzucali na mnie okiem i przepisywali milion leków, które nie skutkowały. A teraz wreszcie moja twarz wygląda normalnie.