Centrum medyczne Prima-Med
Jana Matejki 3/5
All-Med Centrum Medyczne
ul. ks. kard. Wyszyńskiego 29
Po pierwszej wizycie odniosłam bardzo pozytywne wrażenie na temat kompetencji Pani Doktor.W przeciwieństwie do lekarki z NFZ postawiła prawidłową diagnozę,czym uratowała mnie przed długotrwałym zbytecznym i prawdopodobnie szkodliwym leczeniem.Zostałam dokładnie przebadana i uzyskałam odpowiedź na wszystkie pytania.Wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze.Mam nadzieję,że wreszcie trafiłam na lekarza godnego zaufania.Dziękuję za przywrócenie wiary w Slużbę Zdrowia 😘
Pani Dr. Połubińska jest bardzo dobrym specjalistą,wizyta i badanie wykonuje szczegółowo, wysłuchuje pacjenta , zleca trafne badania zleca leki oraz serwuje bardzo pomocne dla pacjenta porady dotyczące choroby .Byłem u Szanownej Pani Dr. ze schorzeniami reumatologicznymi,poświęca dużo czasu dla pacjenta ,jest bardzo miła ,uprzejma!!W przeciągu 20lat chodząc po różnych specjalistach nie spotkałem tej klasy prawdziwego i oddanego lekarza jak Pani Doktor!!
Kopernika 62 (Reuma-Med)
Pani doktor prowadziła nam chorowitą córkę przez kilka lat. Mamy do niej całkowite zaufanie. Jest kompetentna i skuteczna w leczeniu - dziecko bada długo i kompleksowo. Z racji praktyki szpitalnej wie, jaki wirus aktualnie 'się sieje' w populacji. Dobrze dobiera leki. Do tego ma miłą osobowość - jest otwarta na małych pacjentów i ich rodziców. Świetny praktyk i człowiek! Mama Wiktorii i Olka
Bardzo dobry lekarz. Profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor zleca stosowane badania, szuka przyczyn dolegliwości, stawia prawidłową diagnozę. Poza tym Panią doktor cechuje życzliwość, słucha pacjenta, wszystko dokładnie tłumaczy i wspiera. Polecam Panią doktor Joannę Hilt. Pełen profesjonalizm.
ulica Niemcewicza 10/10
Witam Was czytających opinie pacjentów . Postanowiłam wyrazić swoją odczytujac ze zdziwieniem te mało pochlebne słowa w moim odniesieniu do toksyków... Byłam już trzykrotnie na konsultacjach j jestem BARDZO pozytywnie nastawiona co do Pani Doroty Lis Studniarskiej.jako doświadczonego lekarza reumatologa w podejsciu do chorego. POLECAM :) EMPATYCZNA
Próchnika 35 (Padmed-Lek)
Zdecydowanie nie polecam tego "doktora". Niekompetentny, nie znający się na podstawowych rzeczach takich jak skierowanie. Przy rozpoznaniu nowotworu stwierdził, że nie ma potrzeby wystawienia tzw. zielonej karty - DiLO , następnie, że nie wie jak to zrobić... Podczas teleporady wymyśla i opowiada jakiś dziwne historie, które w ogóle nie wnoszą nic do sprawy. Ciężko rozmawia się z tym panem. Podczas ostatniej rozmowy usłyszałam, że nie wystawi mi recepty na potrzebne …
AMA-DENTA
Łódź, ul. Armii Krajowej 44, bl. 396, parter
Super konkretna i kompetentna lekarka. Kompleksowe wytłumaczenie wyników badań, objaśnienie podanych leków, zalecenia i porady jak postępować w domu. Oby więcej takich lekarzy na SOR
4 lata temu byłam u dr Tomaszewskiej, poniewaz miałam wielkie problemy z chodzeniem. Dowiedziałam się, że zabieram lekarzom czas, jestem zupełnie zdrowa, a że mam zwyrodniałe wszystkie stawy, to inny problem. Po roku od tej wizyt i wielu blokadach w stawy- różne stawy, okazało się że mam cechy dny moczanowej, a przede wszystkim mam przewlekłe zapalenie wątrob typu C i postępujące zwłoknienie wątroby w kierunku marskośći tego narządu. Wystarczyło zbadać …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej RI-MED
ulica Rajdowa 8