Czy ma ktoś namiar gdzie przyjmuje Pan doktor w stalowej woli i potrzebuje nr telefonu. Będę wdzięczna
Pan Doktor Kaczmarczyk to wspaniały człowiek, przeprowadził u mnie operacje która nie miała prawa się udać, gdyż po wszystkim dowiedziałam się że, takie operacje wykonuje się w wieku dziecięcym, to nie miało prawa się udać, a jednak zdarzył się cud że ja żyje, urodziłam 2 dzieci, to życie zawdzięczam właśnie panu Doktorowi, w przeciwnym razie mając niespelna 16 lat ja bylam 1 noga na tamtym świecie.
Wspaniały specjalista rzeczowy konkretny o bardzo ludzkim podejściu do pacjenta a do tego miły i ciepły człowiek jakich teraz niestety mało.
Jest najlepszym neurochirurgiem, u którego się leczyłam. Bezbłędnie przeprowadził operację. W 100% polecam tego lekarza.
kapitalny neurochirurg i wspaniały człowiek
kapitalny neurochirurg i wspaniały człowiek
dołączam się do opinii wszystkich co piszą o Panu doktorze - Człowiek Anioł, też mnie operował i gdyby nastąpiła kolejna potrzeba to tylko do niego .
Polecam tego lekarza! Jest bardzo kompetentny uprzejmy i miły.
Polecam tego lekarza! Jest bardzo kompetentny uprzejmy i miły.
Byłem operowany przez Pana dr. i mimo, że operacje nie są czymś miłym, gdybym drugi raz miał poddać się operacji to najchętniej w ręce Pana doktora. Jest wspaniałym człowiekiem i lekarzem.
Jest rewelacyjnym specjalistą, do tego dobrym człowiekiemm, z szacunkiem traktuje pacjentów. dzięki niemu zapomniałem o bólu , który mi towarzyszył już od kilku miesięcy.
dzięki niemu zapomniałem o bólu
, który mi towarzyszył już od kilku miesięcy.
Jak narazie u doktora byłem raz. W tym momencie moje zdrowie nie wymaga pójścia do neurochirurga po raz kolejny ale gdy by zaistniała taka sytuacja napewno skorzystał bym z wizyty właśnie u dr Kaczmarczyka.