Szczerze nie polecam! Byłam z 9-cio miesięczną córeczką, która uderzyła głową o posadzkę. Prosiłam o pomoc, dziecko płakało. Zwyczajnie nas olał, córki nawet nie zbadał, wyszłyśmy z izby przyjęć po kilku godzinach czekania z niczym. Bardzo niemiły, opryskliwy, zarozumiały. Aż dziw bierze, że ktoś taki leczy ludzi. W moim mniemaniu lekarz ma służyć pacjentowi pomocą. W tym wypadku trzeba żebrać pomocy a i tak bez skutku. Porażka... Dobrze, że mojemu dziecku nic się nie stało.
Pan Woznica nie zrobil mi RTG nogi ktora jest powaznie zlamana. Kompletnie nic nie zapisal i stwierdzil iz kolano jest tylko obite. Zaden ortopeda nie chce podjac sie leczenia mojej nogi. Cale szczescie iz tydzien pozniej zapisano mi na kontroli zastrzyki bez ktorych mogla bym juz nawet napisac tej opini. Co mam zrobic ? SKANDAL.
Bardzo dobry lekarz , dokładny i konkretny w diagnozie , Pozdrawiam i POlecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
najgorszy chirurg z jakim miałem do czynienia, żle zrobił zabieg i moje leczenie przedłuzyło się do prawie roku czasu, nie polecam go nikomu
to jest pomyłka...nawet na chore gardło przepisze Altacet...lepiej leżec i czekać jak sie wyzdrowieje niz isć do tego pana...nie popatrzył nawet na moją nogę ....powiedział tylko, że kwśna woda i ma przejść...leczę sie już 3,5 miesiąca...
Bardzo nieprzyjemny lekarz, w ogóle nie jest uprzejmy, do leczenia podchodzi jak od niechcenia, źle leczy. Nie polecam tego lekarza.
na pewno nie z żylakami do niego, zero wskazówek co i jak robić, wypowiadają się za niego pielęgniarki, do dziś nie wiem od niego do kiedy nam chodzić tylko i wyłącznie na płaskim obcasie, a jak komuś noga nie wraca do 100% formy to odpowiedź jest taka: W GŁOWIE TO PANI SIEDZI
szkoda słów .ten typ człowieka nie powinien być lekarzem.nie polecam. Pacjentka
szkoda słów .ten typ człowieka nie powinien być lekarzem.nie polecam.
Pacjentka