Bardzo polecam !!!!! Doktorku gratulacje za całokształt Pana pracy, dziękuję za wszystko :) Polecam Pana Doktora bardzo dobrze zna się na swoim "rzemiośle" jest SUUUUUUUPER !!!! Dużo zdrówka
Polecam wizyty u dr Romana Spyry profesjonalista, inteligentny, wyrozumiały i super podejście do pacjentki, pełen luz w gabinecie bez stresów
Lekarz miły , wyrozumiały i dobry. Nie będę się powtarzać , jest jak wszyscy piszą . Bardzo polecam 😊
Świetny lekarz. Można mu spokojnie zaufać. Dba o pacjentki i nie jest obojętny. Kiedy trzeba, zleca odpowiednie badania i daje poczucie bezpieczeństwa, a większość kobiet właśnie to sobie ceni jeśli chodzi i ginekologa. Spokojnie mogę powiedzieć, że ten facet to jak Rycerz na białym koniu :) Można mu ufać Dobrze wszystko tłumaczy i nie boi się zadawanych pytań. Poświęca swój czas i nie widać żeby był znudzony Ma świetne podejście do kobiet w różnym wieku Polecam go !!! Uprzejmy jak cholera :)
Można mu ufać
Dobrze wszystko tłumaczy i nie boi się zadawanych pytań.
Poświęca swój czas i nie widać żeby był znudzony
Ma świetne podejście do kobiet w różnym wieku
Polecam go !!!
Uprzejmy jak cholera :)
Najlepszy lekarz z jakim miałam kiedykolwiek do czynienia! Strasznie miły, pomocny i wyrozumiały. Potrafi wytłumaczyć pacjentce co i jak, jest delikatny podczas badań i nie gardzi pomocą, a mnie w ostatnim czasie była ona bardzo potrzebna w trakcie ciąży. Zawsze wiem jak ma się moje dziecko, wszystko widzę na monitorze w jego gabinecie i za każdym razem wszystko dokładnie potrafi wyjaśnić. O tym lekarzu mogłabym mówić bez końca. Polecam go dziewczynom, które pierwszy raz wybierają się na wizytę. Przechodzi się ją bezstresowo. Teraz już wiem, że to jest mój lekarz …
Teraz już wiem, że to jest mój lekarz i nie zmienię go na żadnego innego.
Super lekarz, bardzo miły, rzetelny i do tego pomocny w razie potrzeby. Polecam wzystkim !!! :)
Wspaniały lekarz, wspaniały człowiek. wiem co piszę, znam Pana Doktora od wielu lat i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona z opieki medycznej.Super specjalista, kompetentny, uczciwy, cierpliwy a co najważniejsze - pomaga. zna się na swojej profesji. Polecam go wszystkim potrzebującym pomocy w zakresie ginekologii. Lekarz z powołania, lekarz godny polecenia. Jest suuuper.
Polecam go wszystkim potrzebującym pomocy w zakresie ginekologii.
Lekarz z powołania, lekarz godny polecenia.
Jest suuuper.