nie ma lepszego lekarza !!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie ma lepszego lekarza !!!!!!!!!!!!!!!!!!
super lekarz podejście do pacjenta bardzo życiowe prowadzil moje dwie ciąże i spokojnie mogę go polecić
DR.Fedorczak jest bardzo dobrym lekarzem jest mily uprzejmy godny zaufania pierwszy raz poszlam do tego lekarza i pierwszy raz sie badałam był to bardzo pamietam stresujacy moment jak dla kazdej dziewczyny .DR.byl bardzo delikatny i bardzo miły nie zmieniłabym na innego lekarza .polecam
prowadzil moje dwie ciąże. teraz leczy, nie zamienie go na innego lekarza.
prowadzil moje dwie ciąże. teraz leczy, nie zamienie go na innego lekarza.
Dr.Fedorczak jest lekarzem jakich mało...sumiennym,kompetentnym i godnym zaufania, prowadził moją ciąże i jezeli jeszcze będę kiedyś oczekiwała kolejnego dzieckan to z pwnością on tez ją poprowadzi.Plecam.
Do doktora Fedorczaka chodzę od 11 lat w trakcie których prowadził mi dwie ciąże i jedno podejrzenie nowotworu, przeszliśmy razem wiele i mogę z całą pewnością i odpowiedialnością napisać że jest to dobry lekarz i przedewszystkim SUPER człowiek nalerzaloby tu jeszcze uzupełnić że przyjmuje także w przychodni "Ars Medika" w Nowej Soli i pracuje w Nowosolskim szpitalu.
to mój lekarz! wiele mu zawdzieczam, ufam, pracuje, stara się jak najlepiej, bo kocha swoją pracę a nie dla kasy
Jestem bardzo zadowolona lecze sie juz u tego Pana ok 2 lata. Serdecznie polecam. Dobre podejscie do czlowieka.. ja jestem bardzo mloda i to byl moj pierwszy lekarz :)
jest beznadziejny chodziłam do niego półtora roku i nie potrafił powiedzieć co mi jest a inny gin postawił diagnozę w miesiąc
leczę się u doktora od 5 lat jestem zadowolona jeżeli mam jakieś obawy kieruje mnie na badania bez wachania żebym była spokojniejsza w tej chwili jestem w drugiej ciąży i nie zmieniłabym tego lekarza na żadnego innego ---chciałabym też by odbierał mój poród ;-)