dr hab. n. med. Romuald Zdrojowy

Urolog

3,4
3,5
3,5

wspaniały lekarz! Słusznie ma opinię najlepszego urologicznego operatora w kraju, mogę to potwierdzić, bo uratował mi nerkę z zaawansowanym nowotworem gdy inni nie dawali na to szans. Jeśli ktoś oczekuje, że profesor będzie miły i słodziutki to znaczy, że pomylił gabinety. Oglądając obraz sytuacji mówił: aha, tutaj mam dojście, tędy przejdę by tutaj chwycić, potem tutaj wejdę, i wyjmę. Tyle. To była najbardziej krzepiąca diagnoza jaką chcemy usłyszeć od lekarza, a nie jakieś okrągłe

Najmniej kompetentny urolog u jakiego w ostatnim czasie byłem a zarazem najdroższy.Diagnoza szokująca i nieprawdziwa chyba tylko po to aby przychodzić po raz kolejny zostawiać grubą kasę.

zly lekarz i zly czlowiek. nie polecam nikomu.nastwiony tylko na kase.

zly lekarz i zly czlowiek. nie polecam nikomu.nastwiony tylko na kase.

Fakt,pierwsza wizyta kosztowała (250 zł) ale na tym kończą sie wydatki. Fachowosć, poczucie bezpieczeństwa, zyczliwosć świetny kontakt z pacjentem i co najważniejsze-cheć pomocy - BEZCENNE!

Szczerze nikomu nie polecam tego lekarza!!! Prof. dr hab. n med Romuald Zdrojowy ? Tytuły przed nazwiskiem może i Pan Zdrojowy posiada , ale jedynie na papierze na pewno nie są one odzwierciedleniem jego praktyki i leczenia . Najmniej kompetentny i najbardziej arogancki lekarz jakiego kiedykolwiek spotkałam. Ktoś wcześniej napisał : "fachowy lekarz". Według mnie fachowo to potrafi brać jedynie pieniądze i nic więcej. Na odział Urologii w klinice we Wrocławiu można się dostać jedynie „przez” gabinet Pana profesora, przy czym rzadko kiedy wystarcza tylko jedna wizyta, która obecnie kosztuje 200 zł . To i tak jednak nie zapewnia podstawowej opieki pacjentowi, specjalnie podkreślam tu słowo podstawowa, bo nawet na taka opiekę ze strony Pana profesora nie mógł liczyć mój dziadek. Lekarz jest nieuprzejmy i wyniosły w stosunku do swoich pacjentów, których traktuje lekceważąco i pobieżnie, a co najważniejsze NIE LECZY, nie przeprowadza potrzebnych badań, a pacjentom mówi tylko to co chcą usłyszeć.

Wspaniały lekarz i człowiek!!!! Trafić do niego, to prawdziwy skarb. Polecam go wszystkim!

Profesjonalista godny polecenia.

Profesjonalista godny polecenia.

Najlepszy i najżyczliwszy lekarz jakiego w życiu spotkałem, szczerze zainteresowany by skutecznie pomóc pacjentowi a nie na nim zarobić,odpowiedzialny i to prawdziwy lekarz z powołania

Najlepszy i najżyczliwszy lekarz jakiego w życiu spotkałem,