Porazka!!!!! Nie wiem jak taką osobą może pracować jako lekarz. Byłam w ciąży z Cukrzyca a Pani doktor stwierdziła, że to nic takiego. Po konsultacji z następnym lekarzem dostałam zalecenia i potrzebne leki, które pomogły mi dotrzymać normalnie ciążęj. Jak powiedziałam o poprzedniej Pani doktor to nawet Nie chciała tego słuchać. Nie wiem jak ta osoba może mieć kompetencje do przyjmowania pacjentów. To tylko jakieś znajomości !!!
Porazka!!!!! Nie wiem jak taką osobą może pracować jako lekarz. Byłam w ciąży z
Najgorszy lekarz z jakim miałam do czynienia, kompletny brak wiedzy i umiejętności, ma problem z interpretacją wyników badań, poglądy z czasów PRL, nie zna najnowszych zaleceń, nieuprzejme podejście do pacjenta, wywyższa się a nic konkretnego nie potrafi powiedzieć, po wizycie u innego lekarza od razu trafna diagnoza, a Pani doktor nie potrafiła poradzić sobie z problemem kilkakrotnie, NIE POLECAM!
Całkowity brak wiedzy o cukrzycy typu pierwszego. Pani doktor w kontakcie bardzo nieuprzejma, na wizytę spóźniła się 45 minut (byłam pierwszą umówioną pacjentką), nie szanuje pacjentów. Wybitnie niekompetentna (nie ma pojęcia o leczeniu cukrzycy!). Nie polecam.
Bardzo nie uprzejma. Niech idzie na emeryture i zostawi to miejce komus z powolaniem.
Pani doktor była na wizycie dla mnie bardzo niemila, przepytywala mnie z zycia osobistego, przeszukiwala moja szafke i prywatne rzeczy. Czy tak powinien sie zachowywac ordynator? nie polecam tego oddzialu, lekarze sa mili i kompetentni, ale ordynator nie na poziomie.