mgr Agata Stępień

mgr Agata Stępień

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet psychoterapii
ul. Gertrudy 9, Gabinet 2

Pani Agata jest świetnym niezwykle skutecznym psychologiem, bardzo zaangażowanym i dużo jej zawdzięczam, przepracowałyśmy bardzo trudne tematy dla mnie i poukładałam w końcu swoje sprawy rodzinne. Pani Agata jest niezwykle ciepłą i miłą osobą, pierwsze lody zostają szybko przełamane i łatwo się otworzyć. Dodatkowo Pani Agata skrupulatnie pamięta każdą naszą rozmowę i potrafi delikatnie naprowadzić na taki tor myślenia, żeby samemu zrozumieć swoje emocje i postępowanie. Chodziłam na terapię przez …
Opinia dodana przez: MM
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Psychoterapeuta
                                       mgr Bartosz Łopatka

mgr Bartosz Łopatka

Psychoterapeuta

Bartosz Łopatka Psychoterapia
Warneńczyka 10/6b

Godny polecenia specjalista. Widać, że zna się na rzeczy i wie jak pomóc ludziom w trudnej sytuacji. Rozmowa z Panem Bartoszem przebiega w spokojnej i miłej atmosferze. Bardzo cieszę się, że trafiłam właśnie do tego psychoterapeuty, pokazał mi co mogę w swoim życiu poprawić by żyło mi się lepiej i to skutkuje. Zaufałam i nie zawiodłam się. Z czystym sumieniem polecam Pana Bartosza.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Okulista
                                       lekarz Aneta Taranek

lekarz Aneta Taranek

Skopia Centrum Medyczne
Josepha Conrada 79

Od kilku lat korzystam z usług Pani A.Taranek i dlatego z pełną odpowiedzialnością mogę polecić jako okulistę z wiedzą i powołaniem. Traktuje pacjenta ze szczególną uwagą i uprzejmością. Ostatnio miałam usuwane znamię w okolicach oka- nie ma śladu po skalpelu i szwach, a sam zabieg nie był tak stresujący, jak się spodziewałam. Szczerze polecam tego lekarza a Pani doktor bardzo dziękuję za wszelką pomoc, jaką doświadczyłam w ciągu ostatnich lat.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Leszek Bolt

dr n. med. Leszek Bolt

Centrum Medyczne CHIRURGIA NACZYŃ
Kapelanka 17/9

Pan Doktor to znakomity specjalista, który łączy fachową wiedzę z wyjątkową empatią. Jego zaangażowanie, spokój i serdeczne podejście sprawiają, że nawet trudny czas choroby staje się łatwiejszy do zniesienia. To lekarz, któremu można w pełni zaufać.
Opinia dodana przez: Lidia

lek. med. Marcin Janeczek

PAMedica Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne
Os. Piastów 40

Lekarz sympatyczny, uprzejmy, kompetentny, wspaniały chirurg. Jestem bardzo zadowolona z operacji stawu biodrowego. Polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Irena
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Okulista
                                       dr n. med. Marek Hanarz

dr n. med. Marek Hanarz

OKOAKCENT Specjalistyczny Gabinet Okulistyczny dr.n.med.Marek Hanarz
Kalwaryjska 63

Mimo że byłam na początku przerażona, bo odkąd pamiętam wizyty u okulisty wspominam wręcz traumaczycznie, tak tutaj ogromne zaskoczenie. Bardzo duży profesjonalizm, spokój i empatia ze strony pana doktora, indywidualne podejście i bardzo trafnie zadawane pytania. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Justyna
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Bohdan Pawlicki

dr n. med. Bohdan Pawlicki

Chirurg ogólny, Urolog

Specjalistyczny Gabinet Urologiczny
Targowa 5/1

Syn ma problemy z żylakami powrózka nasiennego.Mielismy różne wątpliwości i pytania związane z koniecznością operacji.Pan doktor telefonicznie nas wysłuchał i udzielił porady, polecił dobrego chirurga.Jestesmy mu wdzięczni,bo wykazał zrozumienie dla naszych etycznych dylematów (badanie nasienia).Polecamy gorąco doktora.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Laryngolog dziecięcy
                                       lek. med. Mariusz Cofała

lek. med. Mariusz Cofała

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Zakład Opiekuńczo Leczniczy nr 1
ulica Prądnicka 36

Bardzo polecam Pana doktora… super podejście do dzieci; szybka i trafna diagnoza… po zabiegu cały czas się dopytuje o pacjentów… potrafi późnym wieczorem wrócić do szpitala żeby sprawdzić, ze na pewno jest wszystko dobrze mimo, iż od rana tez miał być w szpitalu ;) dzięki jego doświadczeniu jestem spokojniejsza o synka :)

lek. med. Przemysław Włodek

Internista, Nefrolog

Podgórska 36

Opiekę lekarską Pana doktora Włodka polecam całym sercem i szczeroscia. Jest On fenomenem na skalę naszego miasta. Wizyta jest profesjonalna i w pełni kompleksowa, a nawet wykracza poza ramy tego co nazywamy podstawową opiką lekarską. Pan doktor ambitnie próbuje dociec co jest powodem dolegliwosci u pacjenta i przeprowadza go przez poszczególne etapy leczenia roztaczając prawie ojcowską opiekę bez względu na porę dnia,konsultując wyniki badań, korygując sposoby leczenia oraz sugerując kolejne …
Opinia dodana przez: Jan Z.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ortodonta
                                       lek. stom. Olga Olszowy

lek. stom. Olga Olszowy

Ortodonta, Stomatolog

studium stomatologii estetycznej
Pawia 12 lok. 1

Najlepszy lekarz jakiego kiedykolwiek spotkałem. Zawsze uśmiechnięta i pozytywnie nastawiona do pacjenta i pracy. Bardzo zaangażowana i to czuć od samych drzwi gabinetu. Nie sądziłem że da się lubić wizyty u stomatologa:) . Dla mnie zdjęcie aparatu to był bardzo smutny dzień xD
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. med. Anetta Pawluś

Internista, Reumatolog

Centrum Medicover Bora Komorowskiego
Bora Komorowskiego 25 B

Pani Doktor Anetta Pawluś, objęła mnie troskliwą opieką lekarską – postawiła mnie „na nogi”. Jest bardzo dobrym lekarzem, do pacjenta podchodzi całościowo, holistycznie! Ma ogromną wiedzę medyczną, jest przy tym niezwykle życzliwą osobą. Polecam!! Wdzięczna pacjentka, A. Zdanowicz
Opinia dodana przez: Anna Zdanowicz
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Stomatolog
                                       lek. dent. Lucyna Duras-Śledzikowska

lek. dent. Lucyna Duras-Śledzikowska

Gabinet Lucyna Duras-Śledzikowska
ul. Marii Dąbrowskiej 17G/1

Pani doktor ma tyle empatii, że nawet ja panicznie bojąca się igły nie uciekam z fotela. Wyleczyła mi żeby, a ja przestałam panikować przed wizytą. Polecam mojej rodzinie, przyjaciołom a teraz wam wszystkim
                                       mgr Jacek Legierski

mgr Jacek Legierski

Psycholog, Psychoterapeuta

CBT Gabinety Terapii Poznawczo-Behawioralnej
Zygmunta Krasińskiego 30/2

Kilka lat temu trafiłem do pana Jacka z problemem nerwicy połączonej z zespołem IBS. Wcześniej byłem u innych psychologów, przeróżnych lekarzy - dopiero terapia z panem Jackiem przyniosła pożądane efekty, dzięki którym zacząłem korzystać z życia :) Bardzo dziękuję i polecam!
                                       mgr Damian Janus

mgr Damian Janus

Psycholog

Gabinet psycholog, psychoterapeuta Damian Janus
Sowińskiego 3

Serdecznie polecam Pana Damiana wszystkim, którzy szukają specjalisty od Ustawień. Pan Damian to empatyczny Psycholog z ogromnym doświadczeniem i ciepłem duszy, które bije od niego! Bardzo polecam być szczerym wobec siebie na takich ustawieniach, jest to ciężkie przeżycie a jednocześnie niesamowicie uwalniające. Jestem bardzo wdzięczna, że wyszukałam Pana Damiana wśród wielu Terapeutów. Proszę sobie przeczytać drogę naukową Pana Janusa - jest imponująca. Polecam też książkę jego autorstwa. Pozdrawiam Panie Damianie …
Opinia dodana przez: Justyna

dr n. med. Tomasz Pardała

Podgórska 36

Bardzo dobry ortopeda ,empatyczny ,pelen profesjonalizm w tym co robi .DOskonale przeprowadzona operacja endoproterzy stawu biodrowego z dostepu przedniego ..Polecam wszystkim pacjentom takiego wspanialego ortopede.
Opinia dodana przez: WIESLAW
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ortopeda
                                       lekarz Piotr Łata

lekarz Piotr Łata

Skopia Centrum Medyczne
Josepha Conrada 79

Dr Piotr Łata najlepszy ortopeda jakiego poznałam Uprzejmy kulturalny zainteresowany chorobą i pacjentem Ogromna wiedza, empatia,cierpliwość. Słucha pacjenta a potem stawia diagnozę Leczy a nie zalecza problem Interesuje się pacjentem po zabiegu .Zawsze widać zaangażowanie i chęć pomocy Dziękuję z całego serca za udany zabieg za dalsze leczenie za uśmiech i serce za to że przywraca Pan wiarę w lekarzy Każdemu polecam Pana Doktora Łate Cudowny lekarz wspaniały ciepły człowiek …
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Fizjoterapeuta
                                       mgr Przemysław Sekuła

mgr Przemysław Sekuła

Fizjoterapeuta

Kinesia PRZEMYSŁAW SEKUŁA
Rogatka 1/U11

Od dziecka mam problemy z kręgosłupem, często korzystając z rehabilitacji, masaży problem znikał zaledwie na 2 tygodnie, a następnie wracał. Dopiero wizyty u Pana Przemysława sprawiły, że czuję się lepiej i mogę normalnie funkcjonować - teraz na wizyty chodzę profilaktycznie co pół roku, a nie z konieczności. Dodatkowym atutem były porady jak funkcjonować w życiu codziennym i jakie ćwiczenia mogę wykonywać w domu. Pan Przemysław jest osobą bardzo sympatyczną i …

lekarz Roman Kuśnierczyk

Chirurg naczyniowy

Podgórska 36

Nie lubię gloryfikować lekarzy bo także popełniają błędy ale w przypadku Pana dr Romana Kuśnierczyka mogę powiedzieć tylko jedno Wirtuoz chirurgii przez duże W. Poza tym bardzo przystępny sposób bycia w kontakcie z pacjentem.
Opinia dodana przez: Grzegorz
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Dermatolog
                                       dr n. med. Julita Zaczyńska-Janeczko

dr n. med. Julita Zaczyńska-Janeczko

Dermatolog, Lekarz medycyny estetycznej

Klinika Janeczko Dermatologia Estetyczna i Dermatochirurgia
Świętej Gertrudy 24/1

Według mnie najlepszy lekarz medycyny estetycznej w Krakowie, kompetentna i zawsze bardzo dokładnie objaśnie plusy i minusy danego zabiegu medycyny estetycznej. Ja korzystam od 6 lat. Polecam
Opinia dodana przez: Marasek
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Lekarz sportowy
                                       lek. med. Jan Paradowski

lek. med. Jan Paradowski

Lekarz sportowy, Ortopeda

ul. Karola Szymanowskiego 4/8

wspaniały lekarz polecam , zawsze wysłucha uważnie nie idzie na skróty -operacja u niego to ostateczność pomógł mi w powrocie do normalnoeci bardzo