Może kiedyś to był dobry lekarz ale...niestety lata swoje ma i powinien siedzieć w domu w papuciach. Trafiłam ze skrecona kostką,pierwsza wizyta w miarę ok ,stabilizator natychmiast lecz zapomnial wystawić zlecenia na niego żeby był refundowany a ja niestety nie wiedziałam,że cos takiego istnieje.Po tygodniu kontrol.Weszlam z noga,Pan doktor chciał oglądać rękę z przed 2lat .Nie potrafi wypisać do ZUSU l4 trzeba było mówić co i gdzie wpisać to raz,nogi nawet nie dotkną mimo tego że nadal spuchnięta i bolesna ,,stwierdził że kończymy leczenie,nie potrafi obslugiwac USG dlatego go nie robi.Wystawil skierowanie na rehabilitację i uwaga jak się okazalo zabiegi na kręgosłup a nie na staw skokowy. Musiałam iść prywatnie żeby dowiedzieć się co się wydarzyło ,że w środku tak boli.Zdecydowanie nie polecam
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
NIE POLECAM TEGO LEKARZA PONIEWARZ CHODZIŁAM DO NIEGO I NIEMAM ZBYT MIŁYCH WRAZEŃ JEST BARDZO NIESYMPATYCZNY
nie polecam tego lekarza nikomu poniewarz niema zielonego pojecia do leczenia
nie polecam tego lekarza nikomu poniewarz niema zielonego pojecia do leczenia
Źle zdiagnozował kontuzję mojego kolana, co okazało się brzemienne w skutkach. Pomimo mojego dodatkowego pytania zapewniał, że więzadło krzyżowe mam nienaruszone (w wypisie napisał - więzadło krzyżowe nienaruszone) zaopatrzył w gips, choć prosiłem o stabilizator, to powiedział: "za duże ryzyko" co jest totalnym absurdem. Można dobrać stabilizator, który zapewni większa stabilizację niż gips. Odradzam tego pana. Jeśli jest w czymś dobry, to może, jak napisał poprzednik w "załatwianiu rent i L4" ale na pewno nie w ortopedii.
łatwo można rentę załatwić za odpowiednią gotówke no i L4 jak ktoś potrzebuje polecam, bo różnie to w życiu bywa Wiesław Płotecki
łatwo można rentę załatwić za odpowiednią gotówke
no i L4 jak ktoś potrzebuje
polecam, bo różnie to w życiu bywa
Wiesław Płotecki
może zgryzliwy ale potrafi załatwic rente za rozsądne pieniadze
może zgryzliwy ale potrafi załatwic rente za rozsądne pieniadze
zdecydowanie nie polecam. byłem u niego z bólem pięty. nie była to ostroga (brałem na to wcześniej ultradźwięki) tylko coś ze ścięgnem. myślałem że mnie zaskoczy a tu nic tylko dalej ultradźwięki, które mi nie pomogły. a jak mu wspomniałem, że mnie w stawach przy obojczyku boli to powiedział, że z tą sprawą na drugiej wizycie. po czy wstał chcąc mi dać do zrozumienia, że mój czas minał
Nie polecam tego lekarza zgryżliwy i mało kompetentny
Nie polecam tego lekarza zgryżliwy i mało kompetentny