lekarz Sebastian Augustyn

3,8
4,0

Pięć gwiazdek,za miłą rozmowę podtrzymujacą na duchu zdesperowanego człowieka.Szczęście,że trafiłam na Doktora,który mi teraz ratuje zdrowie, które inni zniszczyli...

4,0

Konkretny lekarz dba o pacjenta interesuje się pacjentem w starszym wieku stara się pomuc bez interesownie.polecam tego lekarza każdemu pacjentowi.

Lekarz ordynarny. Wcale nie ma doświadczenia godnego lekarza. Źle wyraża się o innych lekarzach. Podważa autorytet innych lekarzy. Mojej babci powiedział, że ma raka choć tak na prawdę nie ma do tej pory. Nieprzyjemny w stosunku do pacjentów . Piszę o Dr. S. Augustynie

Konkretny bardzo dobry lekarz Ból nie dawał mi żyć Pan doktor bez wahania zrobił mi zastrzyk w kregoslup . Czekam na kolejna wizytę

Konkretny bardzo dobry lekarz
Ból nie dawał mi żyć Pan doktor bez wahania zrobił mi zastrzyk w kregoslup .
Czekam na kolejna wizytę