Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

lekarz Sebastian Chamara

4,9

Pan doktor jest super lekarzem 🙂 Bardzo sympatyczny, rzeczowy, kompetentny. Pomimo mojej niepełnosprawności podjął się operacji złamanej rzepki w kolanie. Jestem bardzo wdzięczna za okazaną mi pomoc. Bardzo serdecznie polecam z czystym sumieniem Pana doktora. Katarzyna

Pan doktor jest super lekarzem 🙂
Bardzo sympatyczny, rzeczowy, kompetentny.
Pomimo mojej niepełnosprawności podjął się operacji złamanej rzepki w kolanie.
Jestem bardzo wdzięczna za okazaną mi pomoc.
Bardzo serdecznie polecam z czystym sumieniem Pana doktora.

Katarzyna

4,0

Uprzejmy, sympatyczny i kompetentny lekarz a przy tym z poczuciem humoru. Jestem mu wdzięczna za ulżenie mi w bólu i w miarę szybkie załatwienie mojej sprawy.

Wspaniały specjalista i fachowiec, zna się na rzeczy, do tego przemiły i przesympatyczny człowiek. Najlepszy ortopeda u jakiego byłem, a zaznaczam, że byłem u wielu. Pan doktor wszystko tłumaczy bardzo rzeczowo, że wiadomo w czym jest rzecz i wie jakie leczenie podjąć. Bardzo dobrze trafia z diagnozą. Widać, że lubi to, co robi, a do tego na wszystkim się zna, jest to lekarz z powołania jakich mało. Wizyta przebiegała w bardo miłej i sympatycznej atmosferze i zaznaczam, że była to wizyta na NFZ. Każdemu polecam Pana doktora.

Bardzo rzeczowy lekarz, sympatyczny i kompetentny. Wszystko dokładnie tłumaczy, spokojnie, pierwszy raz od dawna czułam się zaopiekowana jak pacjent. Zlecił konkretne badania. Polecam gorąco.

Bardzo miły i sympatyczny człowiek . Dzięki niemu będę mogła funkcjonować kolanem . Chodząc wcześniej do innego lekarza , który twierdził, że kolano mnie boli , ponieważ rosne jeszcze gorzej je uszkodziłam. Pan doktor wytłumaczył mi ,ze to nie prawda . Jestem już po badaniach i rezonansie . Teraz czekam na dalsze leczenie . Bardzo serdecznie polecam Pana doktora.

Wspaniały lekarz wszystko wyjaśnił ze szczegółami, spokojnie i rzeczowo wytłumaczył. Jestem juz po operacji i jest wszystko oki. Jednak są lekarze z powołania a nie dla kasy. BARDZO MOCNO BEDE POLECAŁ.

Przemiły, rzeczowy i uśmiechnięty pan doktor. Spokojnie wyjaśnia, w czym jest problem i sugeruje, jakie wyjście będzie z niego najlepsze.

Przemiły , uroczy młody człowiek, który zajął się mną w sposób należyty, zrobił wszystkie badania i mimo mojego juz "niewlasciwego peselu" potraktował tak jak każdy pacjent mogłby sobie pomarzyć.POLECAM