lekarz Sebastian Kostecki

4,9

Bardzo dobry lekarz, świetne podejście do pacjenta, poświęca tyle czasu na badanie i rozmowę ile potrzeba, bez pośpiechu. Wszystko dokładnie wytłumaczone. Polecam każdemu kto poszukuje lekarza pierwszego kontaktu.

Cóż, spotkanie z P. Doktorem pozwala uwierzyć w ludzi. Zwłaszcza w przedstawicieli branży medycznej. Spokojny, racjonalny, kompetentny - to Jego atrybuty zawodowe. Cierpliwy, ciekawy i poszukujący - to jego atrybuty kognitywne. Empatyczny, życzliwy i pełen optymizmu - to cechy ludzkie, osobiste. I tak więc: 1. Zbadał wg. najlepszego wzorca; 2. przekazał informacje w sposób rzeczowy, nie nacechowany własnym "ego"; 3. poszukiwał przyczyn w szeroko pojętym kontekście, wykraczającym poza zakres udzielanych mu informacji. 4. Cierpliwie pytał, poszerzając zakres kontekstu "jednostki chorobowej"; 5. zapoznał się z istniejącą wcześniejszą dokumentacją, ze skutkami wcześniejszych …

I tak więc:

1. Zbadał wg. najlepszego wzorca;
2. przekazał informacje w sposób rzeczowy, nie nacechowany własnym "ego";

4. Cierpliwie pytał, poszerzając zakres kontekstu "jednostki chorobowej";
5. zapoznał się z istniejącą wcześniejszą dokumentacją, ze skutkami wcześniejszych własnych decyzji oraz z decyzjami innych lekarzy;
6. wnioski swoje przedstawił jasno i ... jednoznacznie, informując o możliwościach ich korekty w przyszłości.

Wszystkie w/w elementy opatrywał komentarzem - optymistycznym co do przyszłości leczenia i ew. skutków choroby.

Ponieważ sam staram się działać na kanwie zawodowej bardzo profesjonalnie - stąd moja wysoka ocena Jego postawy, działań i relacji...

Z całego serca polecam! To lekarz z prawdziwego powołania – empatyczny, zaangażowany i niezwykle kompetentny.Pan doktor dokładnie słucha, tłumaczy wszystko w przystępny sposób i poświęca pacjentowi tyle czasu, ile potrzeba, bez pośpiechu. Rzadko spotyka się dziś lekarzy z takim profesjonalizmem i ludzkim podejściem. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka nie tylko świetnego specjalisty, ale i człowieka z sercem!

Pan doktor godny polecenia.Pełny perfekcjonizm.Rzeczowy, cierpliwy,odpowiada zrozumiale na zadawane pytania.Wzbudza pełne zaufanie. Badanie bez pośpiechu.Wnikliwy wywiad.Poza tym bardzo ciepły człowiek. Polecam .

Lekarz najwyższej klasy. 1 bardzo dokładny w wywiadzie i badaniu 2 zalecenia poparte wyjaśnieniami - co sie dzieje w organiźmie jak zadziała dana substancja i dlaczego ją przypisuje. Takie podejście wzbudza zaufanie 3. Bardzo dobre podejś ie do pacjenta. Jak mam kontakt z takim specjalistą to aż zaczynam wierzyć (cud, że to mówie), że jeszcze polska służba zdrowia nie zginęła Mega, chyba najlepszy lekarz jakiego spotkałem. Polecam

Lekarz najwyższej klasy.
1 bardzo dokładny w wywiadzie i badaniu

Mega, chyba najlepszy lekarz jakiego spotkałem.
Polecam

Cierpliwy i analityczny lekarz, Badanie jest szczegółowe zatem diagnozy są oparte na solidnych podstawach i (nie dziwi), że są trafne.

Cierpliwy i analityczny lekarz,

Lekarz najwyższej klasy. Cierpliwy diagnosta. Powoli i metodycznie prowadzi wywiad i badanie ciała. Zalecone leki objaśnia i przekazuje e-mailem. Bardzo ciepły w obejściu.

Cudowny człowiek, wzbudza zaufanie. Profesjonalny i dokładny. Serdecznie polecam Suuuuuuupppppppppeeeeeeerrrrrrrr

Cudowny człowiek, wzbudza zaufanie. Profesjonalny i dokładny.
Serdecznie polecam
Suuuuuuupppppppppeeeeeeerrrrrrrr