Centrum Dobrej Terapii
Miłkowskiego 7/U1
Wspaniały lekarz psychiatra, jeden z najlepszych seksuologów w Polsce oraz świetny terapeuta (certyfikowany). Osoba, która jest serdeczna i bardzo mi w życiu pomogła i nadal pomaga.
Zgłosiliśmy się na terapię par po zdradzie z mojej strony. Byliśmy w totalnym kryzysie: szok, płacz, złość, nieufność i poczucie, że wszystko się rozsypało. Szukaliśmy kogoś, kto naprawdę prowadzi proces odbudowy po zdradzie, a nie tylko każe „wybaczyć i iść dalej”. Trafiliśmy do Pani Iwony Kraszewskiej-Konisiewicz i to była najlepsza decyzja w tym chaosie. Na początku bałam się, że terapia par po zdradzie będzie polowaniem na winnego. Tymczasem była konkretna, …
CENTRUM MEDYCZNE CHAR-MED
Ul.Puławska 120/124
Super, polecam jeśli szukacie seksuologa to doktor Imieliński na pewno zagwarantuje profesjonalna pomoc
Bat - Med
ul. Sedlaka 4/6/8
Radom
Pani Kasia to wspaniała kobieta ! Potrafi naprowadzić, że człowiek sam zaczyna wierzyć w siebie.Pokazuje właśiwą drogę, pokazuje jak błędne bywa czasami nasze myslenie. Wszystko co robi, robi dla pacjenta. Pokazuje,że człowiek jest najważniejszy i od niego wszystko zależy. Terapia z Panią Kasią postawiła mnie na nogi.
Gabinet Prywatny Relacje w Renowacji
ul. ks. F. Blachnickiego 4
Cieszę się, że trafiłam do Pani Karoliny. To sympatyczna osoba, przed którą można się otworzyć i nie odczuwa się skrępowania. Rozmowa jest prowadzona profesjonalnie i w miłej atmosferze. Pani psycholog pomogła mi w uświadomieniu sobie rzeczywistego problemu. Po każdej sesji czuję się coraz silniejsza. Dziękuję i serdecznie polecam.
Gabinet Psychoterapii Integum
Kolejowa 47A/111
POLECAM. psycholog- seksuolog w 100%. bardzo profesjonalne podejście do zawodu, jest bardzo uprzejma, poświęca na wizytę tyle czasu ile wymaga tego problem (nie tak jak w przypadku innych:"45 minut minęło, mam następnego pacjenta, omówimy problem na następnej wizycie"), skupia się na problemach emocjonalnych co dla mnie jest bardzo ważne
Gabinet psychoterapii
Legnicka 59A
Wrocławice
Polecam Panią Lenę. Spotkania bardzo mi pomogły poukładać sobie w głowie, popatrzeć na swoje zycie z nowej, swiezej perspektywy. Polecam
Wojewódzki Szpital Psychiatryczny w Warcie
ulica Sieradzka 3
Warta
To nie tajemnica, że to najlepszy lekarz psychiatra w Warcie i Sieradzu. Pacjenci go uwielbiają, w tym ja. Od samego spotkania się poprawia. Polecam
Gabinety Lekarskie
11 Listopada 3e / 1
Oświęcim
Zanim trafiłam do pani Alicji miałam styczność z wieloma specjalistami, lecz żaden z nich nie wydawał się być odpowiedni przez co bardzo szybko rezygnowałam z leczenia. Po czasie całkowicie odpuściłam sobie szukanie pomocy. Kiedy zaczełam się borykać z atakami paniki, została mi polecona terapia u pani Alicji Bancer. Początkowo miałam obawy co do tego, że konsultacje miały odbywać się online. Jednakże jakoś bardzo się to nie rózniło od spotkań w …
Przychodnia Lekarska MEDEO
ulica Rzeczypospolitej 6
Wysokiej klasy specjalista! Empatyczny, kulturalny. Nie tak często spotyka się lekarza, który zajmuje się pacjentem z dużym poświęceniem. W razie potrzeby szczerze polecam !
Ośrodek Psychoterapii i Seksuologii
Reymonta 29, I piętro
Opole
Dzięki pomocy Pani Koniecznej udało mi się przezwyciężyć swoje problemy seksualne. Gorąco polecam dla osób, par, które ze względu na problemy seksualne i osobiste nie mogą współżyć. Poznanie przyczyny problemu oraz własna ciężka praca przy wsparciu i zaangażowaniu Pani Koniecznej spowodowała, że dzisiaj ciesze się razem z mężem swoim życiem seksualnym no i planujemy dziecko. Gorąco polecam!!!!
Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)
Inteligentny, błyskotliwy, z poczuciem humoru. Leczy uśmiechem, a taką terapię najbardziej lubię i cenię.
Studio Psychoterapii i Seksuologii SPES
ul. Stalowa 1/I/3
Sosnowiec
Polecam panią doktor jest miła,uprzejma i kompetentna.Wie co robi i bardzo pomaga,ma bardzo dobry kontakt z pacjentem a to dużo.Bardzo nam pomogła i pomaga nadal gdy pojawia się problem.
Gabinet Lekarski
Mikołowska 45 lok. 9
Lekarz godny polecenia. Skuteczna terapia u męża. Wizyta w bardzo miłej atmosferze i bez stresu. Polecam
Prywatny Gabinet Lekarski, USG
Karola Miarki 33
Polecam bardzo pana doktora doświadczony pomocny i bardzo sympatyczny dzieki panu doktorowi mam dwie wspaniałe córeczki 😊
Dzięki Doktorowi nasz związek małżeński rozwija się dobrze, mieliśmy duze problemy z nawiązaniu współżycia oboje z żoną byliśmy dziewicami do ślubu i pół roku po ślubie jeszcze. Wystarczyła jedna dosłownie wizyta w Centrum na Plewiskach kilka rad, dwie tabletki i poszło! A poradził nam tę wizytę nasz Ksiądz Proboszcz, jemu też dzięki! Ala
Centrum Medyczne CMP Ochota
Grójecka 132
Wybitny specjalista w dziedzinach psychiatrii,psychologii i seksuologii.Rzetelna ,z ogromnymi zasobami wiedzy i doświadczenia,zawsze z empatią,współczuciem i zrozumieniem dla pacjentów. Pomogła wielokrotnie mi wyjść z kryzysu. Polecam bardzo serdecznie.
Poradnia "PROHOMINIS"
ul. Winklera 27a
Trudno się wypowiadać o psychologu. Nie mam zastrzeżeń. Wydaje się dobrze robić to co robi.
gabinet lekarski
Zielińskiego 2/5
Dobry lekarz , uprzejmy , pomógł mi.A , no i jest przyjazny dla osób LGBT. Widać u niego rutynę , jak musi powtarzać to samo po raz tysięczny.