dr n. med. Sławomir Letkiewicz

4,1
4,2
3,7

4,0

Jest dobrym lekarzem i chirurgiem. Godny polecenia. Świetnie przeprowadza zabiegi chirurgiczne plastyki prącia.Zoperował mi stulejkę. Jestem zadowolony z jego kunsztu.Ma świetną precyzję w rękach.Godny polecenia.

2,0

jak nie moze pomóc to wysyla do innych swoich znajomych

jak nie moze pomóc to wysyla do innych swoich znajomych

Bardzo miły i kompetentny lekarz z ogromną wiedzą urologiczną i andrologiczną. Nie wchodzi w kompetencję innych lekarzy, mądrze z nimi współpracuje.Leczyliśmy się z żoną u Pana dr Sławomira Letkiewicza i leczenie zaowocowało ciążą!!!!!!!!Leczenie na wysokim poziomie a przede wszystkim SKUTECZNE.Jest drogo ale porządnie.POLECAM.