dr n. med. Sławomir Szydlik

Profesjonalne podejście do pacjenta, wysoka kompetencja poparta ogromną wiedzą. Możliwość oceny wydolności mojego organizmu dzięki szerokiej gamie metod diagnostycznych dostępnych w placówce Szydlik-Med. Polecam z calego serca Państwa Doktorów Szydlik.

Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie mają skrzydeł-lecz pasją ich jest serce-dla wszystkich którzy chcą żyć. Pan Doktor Sławomir Szydlik – to super lekarz , polecam go wszystkim, którzy mają problemy z sercem. Wykryje każdą wadę serca, dokładnie bada, tłumaczy , trafnie stawia diagnozę , kieruje do specjalistów ,proponuje dodatkowe badania. Udziela odpowiedzi na pytania-posiada szeroką wiedzę. Lubiany i ceniony .Już na pierwszej wizycie trafnie ocenił stan mojego serca, zlecił badania, skierował do specjalistów. Uratował moje życie i zdrowie. Razem z żoną stanowią zgrany zespół specjalistów od serca -takich …

Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły.
Nie mają skrzydeł-lecz pasją ich jest serce-dla wszystkich którzy chcą żyć.
Pan Doktor Sławomir Szydlik – to super lekarz , polecam go wszystkim,
trafnie stawia diagnozę , kieruje do specjalistów ,proponuje dodatkowe badania.
Uratował moje życie i zdrowie. Razem z żoną stanowią zgrany zespół
specjalistów od serca -takich lekarzy nam potrzeba.
Życzę zdrowia,obfitości Łask Bożych w życiu osobistym i zawodowym.
Wdzięczna za wszystko- Bożena Koperska

Bardzo kompetentny, podejście do pacjenta rewelacyjne, zaangażowanie jest ogromnym plusem.Dzięki dr. moja wada serca została szybko skorygowana .