Lekarz bardzo miły poświęcił dużo czasu na wizytę nie spieszyły się i pomógł w silnym bólu . Znieczulenie zrobił bezboleśnie znieczulenie zaczęło działać już przed wyciągnięciem strzykawki . Byłam pod ogromnym wrażeniem empatii i profesjonalizmu mimo że byłam na wizycie w gabinecie nocnej opieki doraźnej .
Lekarz podczas dyżuru nie byl pomocny. Trafiłem z bólem zęba i szczęki po wcześniejszym "zatruciu' zęba przed kanałowym leczeniem. Powiedział, że nie qiem co to może być. Miałem spuchniętą połowę twarzy... Po wizycie u doktora na NFZ godzinę później pojechałem do prywatnego stomatologa, który rozwiercił ząb z założonym lekiem i ujawnił jak określił - mnóstwo ropy. Opatrzono. Pomoc była skuteczna. Dlaczego Pan doktor tego nie zrobił? Dlaczego nie pomógł? Nawet gdy sugerowałem rozwiercenie i wgląd w ząb nie zrobił tego... Ogólnie porażka. Doktor dosyć miły ale zupełnie nieskuteczny.
Powiedział, że nie qiem co to może być.
Miałem spuchniętą połowę twarzy...
Opatrzono. Pomoc była skuteczna.
Ogólnie porażka. Doktor dosyć miły ale zupełnie nieskuteczny.
Polecam, super doktor.Lecze sie u niego od ok 8 lat (oczywiscie z przerwami). Zawsze mily, sympatyczny