lek. dent. Magdalena Zielińska

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

Jest to dentystka godna zaufania. Podejście do klienta ma faktycznie bardzo dobre. Świetnie sobie radzi. Pełen profesjonalizm

lek. dent. Marzena Grad

Krokusowa 54
35-604 Rzeszów

Nie polecam. Zwracam szczególną uwagę na higienę u stomatologa i niestety Pani doktor nie spełnia podstawowych zasad BHP. Podczas zabiegu odbierała telefon i prowadziła rozmowy podczas gdy drugą dłonią zakładała mi plombe co jest niestosowne. Jezeli robi tak przy każdym pacjencie to wolę nie wiedzieć ile zarazków jest na telefonie a potem przenosi mi to do ust- a wiadomo ile chrób obecnie się szerzy. Poza tym Pani doktor jest miła …
Opinia dodana przez: Helena

Beata Truszkowska

Marii Korzeniowskiej 2
Ostrołęka

Byłem bardzo dobrego zadania ale niestety się zmieniło. Przyszedłem na umówioną wizyte (o godzinie podanej przez panio doktor)i zastałem zamkniętyy gabinet i bramę. Czekałem 30 minut i poprostu poszedłem. Nie wporządku trochę

lek. dent. Jarosław Warmuz

Indywidualna Praktyka Stomatologiczna
Kościuszki 17 B
34-130 Kalwaria Zebrzydowska

Nie polecam !! Udałam się do lekarza z bólem zęba, zrobił panoramę po czym stwierdził że na dwóch zębach które były już leczone kanałowo mam stan zapalny i najlepiej jak na tym który był ukruszony założy lekarstwo i plombę.a jak będzie dalej bolało to wtedy można pomyśleć o ponownym wyczyszczeniu kanału i wypełnieniu przy czym dodał że w jednym zębie jest możliwość rozlecenia się w trakcie czyszczenia kanałów 😏 Trwało …
Opinia dodana przez: Grażka

Igor Żukowiec

Gabinet Lekarski
75-025 Koszalin

Doskonały specjalista i wspaniały empatyczny człowiek. Można na niego liczyć w sytuacji kryzysowej, gdy nagle rozboli ząb, wielokrotnie przyjął mnie kosztem swego prywatnego czasu. Jest to lekarz, który swój zawód traktuje jako pasję i misję, wyjaśnia jaki jest problem z zębami , proponuję metody leczenia. Gabinet wyposażony w rtg i nowoczesny sprzęt, bardzo czysto, jednym słowem Polecam.
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Agnieszka Górna

Różana
Kętrzyn

Nie polecam tej dentystki , nie stawiła się na umówione spotkanie Nie racząc powiadomić o tym swojego klienta Nie polecam , mam nadzieje ze niedługo nikt nie będzie tam chodził

Renata Radlińska-Gerlach

SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA STOMATOLOGICZNA RENATA RADLIŃSKA - GERLACH
Skargi 38
33-100 Tarnów

Pani doktor bardzo uprzejma i odpowiadala na wszystkie zadane pytania jednakze po konsultacji z innym ortodontą okazało się, ze aparat juz dawno powinien zostac sciagniety poniewaz nie spelnial swojej roli. Byloby milo ze strony Pani doktor gdyby poinformowala mnie o tym fakcie, poniewaz regularnie chodzilam na wizyty, za ktore przeciez się płaci. Dodatkowo wizyty wiecznie opóźnione. Nie skorzystalabym z uslug tej Pani drugi raz.

lekarz Ewa Łaszewska-Maj

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Ul.Sudecka< Nowy budynek za Berlinkiem>
ul.marii merket
48-300 Nysa

Musialam chirurgicznie wyrwać ósemki. We Wrocławiu przez przypadek trafiłam do Pani Łaszewskiej-Maj. Umówiłam się z nią w gabinecie w Nysie, bo mam tam zdecydowanie bliżej. Koszt wyrwania jednego zęba miał wynosić w granicach 200-300 zł. Po wyrwaniu okazało się, ze mam zapłacić prawie 900 zł. za dwa zęby! Jedyna rada jaką otrzymałam to przykładanie lodu na opuchliznę. Byłam spuchnięta i sina przez ponad tydzień, nie mogłam nic jeść, cały czas …
Opinia dodana przez: paulaprl

lek. dent. Dariusz Budziński

Grunwaldzka 1a
64-100 Leszno

Lekarz godny zaufania.Uprzejmy,miły,zawsze chętny do pomocy.

Waldemar Wilczyński

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Przychodnia Podstawowej Opieki Zdrowotnej "MEDYK"
Grunwaldzka 1
37-500 Jarosław

Odradzam! Nie potrafił poradzić sobie z prawidłowym wyrwaniem ósemki, co spowodowało dodatkowe problemy.

lek. dent. Ewelina Pisarska-Miecińska

ul. Zgodna 15
62-800 Kalisz

Bardzo polecam pania Ewelinę,jestem pełni zadowolona z jej usług.wszystkie leczone zeby się trzymają.wszystko wytłumaczy,również w ramach NFZ.ma fach w ręku..a co do podejscia do klienta nigdy nie narzekalam.jestem zdania że do dentysty chodzi się po to by wyleczyć zęby..a jak chce miło spędzić czas idzie się z przyjaciółką do kawiarni i tyle🙂

lek. dent. Katarzyna Strześniewska

Przy Kaszowniku 43d
87-100 Toruń

Polecam. Empatia i profesjonalizm. Konkret,bardzo dobre leczenie. Szczególowo opisany problem,i jego kompleksowe leczenie.
Szczerze polecam! Pani doktor jest uprzejma, wyrozumiała, leczy zupełnie bezboleśnie. Prawdziwy fachowiec, stomatolog z powołania :) Wiem, co mówię, bo właśnie zakończylam kompleksowe leczenie zębów połączone z elementami protetyki. Wszystko idealnie, w świetnej atmosferze, z poczuciem, że jestem w dobrych rękach :)
Opinia dodana przez: Magda

Grażyna Chmielińska

Dentis
kondratowicza 18 lok 423

Super stomatolog i ortodonta. Cierpliwa, delikatna, leczy mnie i moje dzieci. Gorąco polecam. Trudno spotkać kogoś na tak wysokim poziomie, cierpliwie wszystko tłumaczy. Polecam.

lek. dent. Iwona Bąk

Wojska Polskiego 28
48-370 Paczków

Najlepszy dentysta w moim życiu! Inni nie chcieli się podjąć przypadku, a Pani Iwonka nie odmówiła, inni chcieli wyrywać, a tutaj ząb został uratowany. Polecam w 100000%!

lekarz Danuta Białka

ulica Sandomierska 24/13
85-830 Bydgoszcz

Udalem sie z bolem zeba do pani D.Bialki do przychodni. Uprzejmosc tej pani nie zna granic-zostalem wyrzucony i drzwi przed twarza zamknieto mi z hukiem. Na szczescie znalazlem lekarza z powolania i sie mna zajal .Pani Danuty Bialki nie polecam.

lek. dent. Małgorzata Muszyńska

os. Orła Białego 62 lok. 23

Nie polecam tej Pani jest miła ale leczenie to koszmar dużo to kosztuje a efektów żadnych ! Polecam Dr Biedziak
Opinia dodana przez: Piotr

Irmina Kuchar

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Biały Ząbek"
Kościuszki 33/3

Pani stomatolog sympatyczna i na tym koniec. Ząb , który miałam robiony według pani doktor malutka plomba do dzisiaj boli. Nie polecam!

Jolanta Baranowska

Ortodonta, Stomatolog

gabinet ortodontyczny taki biały budynek jakbyście szukali
Sławomira 27

Świetny specjalista. Jestem mega zadowolona z mojego uśmiechu po leczeniu ortodontycznym. Miła atmosfera w gabinecie, profesjonalne podejście do leczenia. POLECAM CAŁYM SERCEM!

lek. dent. Inga Kołba

NZOZ MEDIKARTE sp. z o.o.,
ulica Proszowska 1
32-700 Bochnia

Porażka. Na nfz to w ogóle jak by za karę robiła wizyta trwała może 10 min. A że plomba wyleciała wcześniej po 3 dniach to stwierdzils, ze ona się wytarła a nie wypadła. Po wizycie rozwalone dziąsło co podczas robienia jak bolało to stwierdzila ze ona tylko plombę pilowala.