lek. dent. Bernadeta Skrok-Wolska

Chirurg stomatolog

B.Śmiałego 13/3
43-200 Pszczyna

Chciałabym serdecznie polecić panią doktor, która jako jedyna potrafiła trafnie zdiagnozować przyczynę bólu zęba, z którym zmagałam się od długiego czasu. Wcześniejsi specjaliści albo rozkładali ręce, albo podejmowali nietrafione działania – niestety, niektóre z nich okazały się zupełnie niepotrzebne. Pani doktor wykazała się ogromną wiedzą, precyzją i cierpliwością. Już od pierwszej wizyty dało się odczuć, że to osoba, której naprawdę zależy na dobru pacjenta. Nie działała pochopnie, dokładnie przeanalizowała mój …

lek. dent. Małgorzata Czarska-Gajek

Stefana Żeromskiego 13
41-300 Dąbrowa Górnicza

Super... profesjonalne podejście...wszystko idealnie zrobione...na każde zadane pytanie kompetentna odpowiedź. Bardzo sympatyczna osoba. Polecam
Opinia dodana przez: Wioleta

lek. dent. Aleksandra Gryglewska

Ośrodek Zdrowia-Gacki
28-400 Pińczów

Wspaniały lekarz, wysokie zdolności komunikacyjne i nieudawana troska o pacjenta, pracowitość i wysoka kultura osobista połączona z jakościowymi umiejętnościami tego lekarza powoduje że należy ocenić go wysoko i polecić innym pacjentom, zatem polecam.

lek. dent. Elżbieta Piwko-Czyrw

KLINIKA KRAKOWSKA
UL. ZACHODNIA 5/12 A

Profesjonalne podejście, nowoczesność metod leczenia, a przy tym wrażliwość na potrzeby pacjenta, życzliwość i sumienność. Bardzo polecam

lek. dent. Elżbieta Pers

Gminny Ośrodek Zdrowia
38-206 Nienaszów

Super pani doktor! Miła i fachowa obsługa, ząb już nie boli. Polecam! Terminy nawet ok, leczenie profesjonalne! Nowy sprzęt-czysto- kulturalnie!! Jeszcze raz polecam!
Opinia dodana przez: Rafał

lek. dent. Piotr Lebiedziejewski

ul. Morawskiego 1
33-340 Stary Sącz

Pan doktor kompetentny, uprzejmy i miły. Problemy "zębowe" tłumaczy dokładnie i jasno. Zdecydowanie polecam leczenie u Pana doktora.
Opinia dodana przez: Marianna

lek. dent. Aneta Grabska-Ulas

Kopernika 23
95-050 Konstantynów Łódzki

bardzo sympatyczna pani doktor Ulas bardzo dobre podejście do pacjenta wytłumaczy wszystko szczegółowo na czym bedzie polegac leczenie itd.Bardzo wszystkim polecam każdy wyjdzie z gabinetu z uśmiechem na twarzy i zapewniam ze do innego lekarza nie pójdzie Pani doktor robi to z powołania i z wielkim sercem Goraco pozdrawiam
Opinia dodana przez: HALINA P.

lek. dent. Aleksandra Kaleta

Ośrodek Zdrowia
Legionów Polskich 1
99-220 Wartkowice

Bardzo miła, delikatna Pani doktor. Wszystko dokładnie wytłumaczyła, nie spieszy się co daje poczucie bezpieczeństwa. Dzięki niej przestaje się bać zabiegów. Polecam

lek. dent. Paulina Kowalik-Olszewska

Lubeckiego 19/20

Świetny dentysta dziecięcy cierpliwy i z właściwym podejściem do dzieci bardzo miła i sympatyczna osoba

lek. dent. Aleksandra Książek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej " MED-KOL" s.c.
ulica Przejazd 6
95-040 Koluszki

Pani Doktor z powołaniem, serdecznie polecam. Córka zadowolona, każda wizyta jest w miłej atmosferze, bez stresu, bez płaczu.

lek. dent. Jolanta Grzechowiak

Przychodnia Lekarza Rodzinnego MED-CON
Słowian 23
62-300 Września

Bardzo mila i pomocna pani doktor polecam nie odmówi przyjmie kazdego pacjeta lekarz z powolania polecam

lek. dent. Iwona Wiśniewska-Puzio

3-go Maja 26 A
62-700 Turek

Polecam konkretne podejście do pacjenta jako jedyna od 10 lat przekonała mnie do działania w kwestii uzębienia a miałem je w stanie tragicznym, mimo strachu przed stomatologiem przekonała mnie ,zrobiła to wzorcowo i co najważniejsze po wizycie u Pani Doktor przestałem się bać a wiadomo jestem facetem i się bałem. Dziękuję Pani i Pozdrawiam Emil Kurczaba
Opinia dodana przez: Emil Kurczaba

lek. dent. Bogusława Braszak

ul.okulickiego 1c/17
37-450 Stalowa Wola

Lekarz z powołania, świetna, wesoła atmosfera, fachowa praca. Gorąco polecam wszystkim, tym małym i dużym!

lek. dent. Witold Stąpor

Mickiewicza 46 a
37-110 Żołynia

Lekarz uprzejmy, dokładny, zabiegi przeprowadza w bezstresowej atmosferze. Ceny usług w porównaniu do innych gabinetów też bardzo przyzwoite a poziom leczenia zębów bez zarzutów. Trochę długo trzeba czekać na kolejne wizyty, ale i tak warto.
Opinia dodana przez: pacjentka

lek. dent. Bartłomiej Olesiński

Chełmińska 1 lok. 26
86-300 Grudziądz

Bardzo sympatyczny oraz doświadczony już od wielu lat stomatolog, serdecznie polecam. Jeśli potrzeba, bo robi się coś złego w buzi, to zgłaszam się tylko do niego.
Opinia dodana przez: Dominika

lek. dent. Dorota Kuśmierczyk

Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Ludwika Waryńskiego 9

Lekarz profesjonalna w 100 procentach. Z niebywałym wyczuciem tego co robi. Pełna empatii i poświęcenia uwagi pacjentowi.
Opinia dodana przez: Zenon

lek. dent. Marta Junczewska

Chirurg stomatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Stomatologiczna AS-Dental Agnieszka Szymańska
Sportowa 33
07-430 Myszyniec

Super lekarz polecam ! Super podejście do pacjenta aż chce się iść nawet na taki zabieg jak ekstrajcja ósemki !!!

lek. dent. Beata Kapek-Mikołajczak

Chrobrego 2
65-001 Zielona Góra

Polecam! Po latach strachu przed dentysta... Trafiłam na wspaniała dentystkę! Szybko,dobrze i bezboleśnie a do tego w dobrej cenie. A atmosfera - przyjacielska
Opinia dodana przez: Asia

lek. dent. Małgorzata Skoczylas-Szymańska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia Krzysztof"
Limanowskiego 10
58-300 Wałbrzych

Świetny specjalista z fantastycznym podejściem do dzieci. Fachowa i bardzo kompetentna. Serdecznie polecam i dziękuję:-)!!!
Opinia dodana przez: karolina

lek. dent. Agata Domańska

ul. Alfreda Nobla 3/1a

Mogę polecić panią doktor z czystym sercem. Wiadomo, że rzadko kto się NIE boi stomatologa, ale u mnie to już jakiś patologiczny przypadek dentystycznej paniki. Co za tym idzie - potrzebuję dużo uwagi, cierpliwości i super podejścia. Doktor Domańska jest cierpliwa, super miła i okazuje niesamowite zrozumienie pacjentowi, zna się na rzeczy - zwykłe borowanie z plombowaniem poprawiło wygląd mojego zęba o 1000%. Wszystko się odbywa bezboleśnie, ponieważ wykonanie zatrzyku …