Gabinet stomatologiczny
Srebrna 9
Cieszyn
Super dentysta. Gorąco polecam. Ja byłem u niego pierwszy raz i już będę się go trzymał. Bardzo fachowy, miły. spokojny, proponujący kompleksowe i przyszłościowe podejście do leczenia.
Wiejska 114
Opole
Pełen profesjonalizm, leczę zęby od dziecka u tego lekarza i zawsze jestem zadowolony, polecam innym
Składanowskiego 1
Wyszków
Bardzo ciepła osoba, perfekcyjne podejście do pacjenta, wszystko dokładnie zawsze wytłumaczy. Nie wyobrażam sobie, żebym miała korzystać z usług innej dentystki. W gabinecie zawsze czuję się bardzo komfortowo, polecam.
ulica Koronowska 74/SP 16
Bydgoszcz
Super dentysta na medel🏅 .Sympatyczna ,miła ,cierpliwa ma podejście do dzieci widać że lubi swój zawód na 100% godna polecenia😁
Przychodnia Stomatologiczna "SALVUS"
Akacjowa 3
Kąty Wrocławskie
Super lekarz z podejściem do pacjenta. Zawsze rzeczowo wyjaśni leczenie o odpowie spokojnie na pytania. Można się poczuć zaopiekowanym.
Myslalem, ze juz nie znajde dentysty, prawdziwego lekarza...ze wszyscy sa juz biznesmenami...Ale znalazlem i ciesze sie z tego,ze sa jeszcze lekarze profesjonalni,ktorym mozna zaufac,jak Pani dr Sadowska,u ktorej wizyta nie wzbudza strachu ani bolu pod kazdym wzgledem...Pierwszy raz tez spotkalem sie z kasa fiskalna u lekarza /czy inni lekarze prywatni nie musza miec?/,mile zaskoczenie...
NZOZ "Medika"
gen. Józefa Hallera 6/2
Krosno
Polecam z czystym sumieniem. Zęby mam zrobione rewelacyjnie. Plomba wygląda jak mój własny ząb. Pani doktor jest bardzo delikatna ale konkretna. Widać, że zna się na tym co robi. Lecze się tylko tam. Polecam.
Stomatologia Medicover Wrocław Nabycińska
Nabycińska 2
Pani stomatolog Maja Delewska jest godną polecenia lekarką nie tylko dla dzieci, ale również dla dorosłych. Wyjaśniła co trzeba leczyć. Potem podała znieczulenie tak delikatnie żeby nie było czuć bólu. Używa dobrego sprzętu i jest dokładna więc plomby się trzymają. Wzbudza zaufanie, zawsze wesoła i uśmiechnięta Uprzejmość zasługuje na 10 gwiazdek, dlatego jeszcze raz zamieszczam swą opinię by poprawić te dwie gwiazdki przypadkowo kliknięte
prywatny gabinet stomatologiczny
ul. Zacisze 12
Wieluń
brdzo mila pani stomatolog. polecam wszystkim ktorzy boja sie borowania.
Bardzo jestem zadowolona. Zapisałam się na wizytę w krótkim terminie. Pan Aleksander już czekał, żadnej kolejki. Wszystko poszło sprawnie, bezboleśnie i fachowo. Lokal lśni czystością. Ceny umiarkowany. Mam bardzo fajne plomby i ściągnięty kamień. Dziękuję Panie Aleksandrze.
Przychodnia Rejonowa
Warszawska 20
Polanica-Zdrój
Pełen profesjonalizm.Z CZYSTYM SUMIENIEM BARDZO POLECAM
Leczyłem u doktor Stuwe zęba kanałowo. Podczas pobytu w Niemczech trafiłem z sąsiednim zębem na leczenie kanałowe pod mikroskopem. Po obejrzeniu zdjęcia rentgenowskigo tamtejszy dentysta pytał się czy ten ząb obok też był leczony pod mikroskopem i nie mógł uwierzyć że nie. Doktor Stuwe jest świetna.
IDD s.c. Buczak Bratek
ulica J. Piłsudskiego 18
Wspaniala Pani Doktor. Panicznie balam sie dentysty jednakże Pani Ania ten strach zniwelowala. Profesjonalizm i uprzejmosc gosci od wejscia do gabinetu zarowno od Pani Doktor jak i Pani Asystentki. Polecam
Poradnia Lekarza Rodzinnego
11-go Listopada 23
Olecko
Miły lekarz, dobry fachowiec. MA ODPOWIEDNIE PODEJŚCIE DO PACJENTÓW W RÓŻNYM WIEKU ( RÓWNIEŻ DZIECI) Polecam!
Turkot Barbara. Gabinet stomatologiczny
Grochowska 14F
Wspaniala pani doktor, sama trafilam do niej z polecenia juz kilka lat temu, a od tamtej pory polecam ja wszystkim znajomym. Fachowa, profesjonalna, bardzo staranna, a do tego przemila osoba.