Pani Ewa , uważam że jest dobrym stomatologiem !! Szkoda tylko że, ma dosyć odległe terminy, no i co jest dosyć istotne, jest dosyć droga.Ale za to na wizytę do niej, idzie się bez cienia strachu !!!Chyba musi być dobrą stomatolog, skoro ma takie długie terminy. Danuta F.
Przebendowskiego 23 a
Puck
Polecam, nie ma żadnych problemów, 15 razy na pewno byłem, jak się coś dzieje każe od razu przyjeżdżać. Polecam!
Gabinet Stomatologiczny Mirosława i Marcin Pietrzyccy
Legnica
Miałam do usunięcia dwie ósemki chirurgicznie. Nie da się opisać strachu który mi towarzyszył siadając na fotel. Cięcie dziąsła, wiercenie w kości, dłutowanie zęba i szycie. Ale strach ma wielkie oczy, bo co się okazało usunięcie jednego zęba trwało niespełna 10 minut i o dziwo nic nie bolało !! Pan doktor przepisał mi leki przeciwbólowe po których również nic nie czułam. Na drugi dzień gdyby nie mała opuchlizna, zapomniałabym, że …
Centrum Stomatologii Estetycznej Dental Progress
Zwoleńska 127/25
Bardzo Miła gaduła. Zabiegi wykonuje delikatnie i co ważniejsze trwale. Nie mam wiedzy aby ocenić kompetencje dlatego z rezerwą daję "dobrze".
Pani Agnieszka to wspaniały człowiek, jest bardzo uprzejma i empatyczna. Wszystko dokładnie tłumaczy i bardzo się stara. Niestety nie udało się jej uratować mojego zęba, o którego tak bardzo walczyła (Pani Doktor podjęła sie próby jego ratowania, choć inni lekarze od razu skazali go na usunięcie). Ponadto, Pani Doktor zachowała się honorowo zwracając mi koszty leczenia. Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Agnieszkę, która bez wątpienia jest lekarzem z powołania. …
Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
Frycza Modrzewskiego 2
Najlepszy lekarz - stomatolog jakiego znam. Dokładny i profesjonalny w każdym calu. Pierwsza wizyta rozpoczęła się od szczegółowej diagnozy problemu, z którym się zgłosiłam. Lekarz dostosowuje metody i plan leczenia do możliwości pacjenta i wybiera najlepszą opcję z uwzględnieniem kompleksowego leczenia. Miła atmosfera i zaufanie które tworzy lekarz, sprawa że z przyjemnością wraca się na kolejną wizytę.
Pani Magda jest świetnym stomatologiem. Jej pasję widać w każdym podejściu do pacjenta . Jest szczera, zawsze uśmiechnięta i bardzo profesjonalna. Świetna w pracy z dziećmi, bycie na jej fotelu to czysty relaks. Bardzo polecamy- ja i cała moja rodzina. Bardzo nam Pani brakuje Pani Magdo.
Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny lek.dent. Joanna Bartkowiak
Szczecin, ul. Łokietka 32/2
Szczecinek
Pani doktor wyleczyla mnie z fobii do dentysty. Wszystko wytłumaczy, pokaże powie co i jak. Polecam!!!
NZOZ Poradnia Konsultantów Stomatologicznych
ulica Miła 6
Stomatologia zachowawcza na najwyższym poziomie. Rzeczowa i konkretna. Jakość usług jak to u Niemca - wszystkie plomby pomimo upływu czasu ciągle na miejscu. Polecam i do następnej wizyty!
NZOZ ARETE Stomatologia Paweł Załęski
kard. Stefana Wyszyńskiego 53
Świdnik
Witam. Pani doktor to niesamowicie ciepła i miła osoba. W bardzo przyjaznej atmosferze leczy zęby. Chodzimy do niej cała rodzinką od 7 lat i jesteśmy bardzo zadowoleni.
Przychodnia MSW we Wrocławiu
Grabiszyńska 35-39
Bardzo sympatyczna i zawsze uśmiechnięta Pani stomatolog. Kompetentna i dokładna w pracy, zarazem z poczuciem humoru. Nie naciąga na zbędne zabiegi w odróżnieniu od wielu innych dentystów. Dzięki pozytywnemu nastawieniu Pani Barbary wizyta u stomatologa nie musi być nieprzyjemna.
Stomatologia Medicover Gdynia Górskiego
Kazimierza Górskiego 3
Gdynia
Bardzo sympatyczna pani doktor. Przy okazji wraz z higienistką kompleksowo omawiały kolejne warte polecenia przepisy. Jak tylko znieczulenie przejdzie chyba trzeba będzie rozważyć zrobienie jajek po turecku :)
Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
Lubin
BARDZO FAJNE PODEJŚCIE DO PACJENTA, JESTEM ZADOWOLONA , WIDAĆ ZNA SIĘ I POŚWIĘCA TEMU CO ROBI, ROBI SUMIENNIE I SOLIDNIE, NIGDZIE SIĘ NIE SPIESZY, PRZYKŁADA SIĘ DO SWOJEJ PRACY.CENY TAKIE JAK WSZĘDZIE. STARA ROBIĆ SIĘ BEZ BOLEŚNIE JAK MÓWI ŻE NIE BĘDZIE BOLAŁO TO NIE BOLI, NIE BIORĘ ZNIECZULENIA BO NIE MOGĘ A W MOMENTACH KIEDY MA MNIE ZABOLEĆ UPRZEDZA I WIDZĘ, ŻE PANA DOKTORA BARDZIEJ BOLI Z TEGO POWODU …