Uniwersyteckie Centrum Stomatologiczne Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego
Dębowa 1A
Mogę gorąco polecić panią doktor Magdę!!!! Rewelacja, bardzo kompleksowe podejście do mojego problemu, a co najważniejsze już widzę różnicę! Zdecydowałam się na mezoterapię igłową osoczem i preparatami. Pani doktor świetnie wszystko wytłumaczyła, że doskonale wiem co mi wstrzykuje. Bardzo dba o to by pacjent wiedział jak najwięcej o danych preparatach które używa!. Profesjonalne podejście, bardzo miła i potrafi uspokoić gdy się człowiek boi. Zabiegi bezbolesne, bo pani doktor używa świetnego …
PRODENT Garnizon
ul. A. Słonimskiego 1/65
Wizyta z dzieckiem 2 letnim odbyła się w miłej i bezstresowej atmosferze. Pani doktor ktor ma bardzo dobre podejście do dzieci. Potrafiła odpowiednio przygotować malucha na borowanie zęba mówiąc i tłumacząc co będzie się pokolei działo. https://www.4udentalclinic.pl/
Przychodnia stomatologiczna Alfa Dent
POMORSKA 18H/2/3
Bardzo przyjemny stomatolog z dobrym podejściem do pacjenta. Mój problem został załatwiony nadzwyczaj szybko i bezboleśnie. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, który dokładnie wie co robi. Spokojnie można polecić z ręką na sercu.
PRODENT Garnizon
ul. A. Słonimskiego 1/65
Pani to dentysta ze wspaniałym podejściem do pacjenta. Jest lekarzem, który ry nie tylko jest zaangażowany w swoją pracę, ale również bardzo kompetentnym, który szuka najlepszych rozwiązań w danym przypadku. Poza tym nade wszystko dba o komfort pacjenta podczas wizyty oraz przyjazna atmosferę. Polecam każdemu . https://www.4udentalclinic.pl/
ul. Jana Heweliusza 3/3
Jeśli był by program mam talent dla stomatologów to pani doktor by na pewno zdobyła główną nagrodę .W życiu byłem już u wielu lekarzy stomatologów efekt różny lepszy i gorszy uwierzcie , tak jak są wybitni muzycy,aktorzy,artyści i geniusze z jakiejś dziedziny taka jest pani doktor Katarzyna Rutkowska naprawdę nr1, nie byłem jeszcze w życiu u lepszego stomatologa naprawdę polecam z całą odpowiedzialnością i uczciwością , ocena numer 5 to …
Przychodnia stomatologiczna Alfa Dent
POMORSKA 18H/2/3
Stomatologia Medicover - Gdańsk
Grunwaldzka 472e
Niepubliczny Zakład Opieki Środowiskowo-Rodzinnej "PULS-MEDIC"
Chałubińskiego 23
Pani Magda jest prawdziwą profesjonalistką! Zawsze miła i uśmiechnięta - wizyty są bezstresowe, polecam wszystkim którzy boją się wizyt u dentysty- Pani Magda jest najlepsza :)
Gabinet Stomatologiczny
Jaskółcza 7/15, I piętro, gab.63
Świetna stomatolog , bardzo delikatna , doskonałe podejście do wystraszonego pacjenta . Zdecydowanie polecam !!!
Dmowskiego 9 lok. 9
Najlepszy stomatolog w 3mieście. Chodzi do niego cała moja rodzina i wszyscy inni, którym dałam kontakt.:)))
CENTRUM STOMATOLOGICZNE POLDENT PRZYMORZE
Jagiellońska 36 F
Pani dr Popiołek jest lekarzem bardzo wyczulonym na odczucia pacjenta. Dokładnie tłumaczy problem i nie boi się go rozwiązać. Szybko-skutecznie-bezboleśnie. Stosuje materiały z bardzo wysokiej półki. Miałem do czynienia z wieloma dentystami, ale od wielu lat ja i moja rodzina jesteśmy pacjentami Pani dr Popiołek i każdy z nas potwierdza, że Pani dr Hania Popiołek jest osoba wrażliwą, bardzo kompetentną i lubi swój zawód. POLECAM WSZYSTKIM
Moim skromnym zdaniem jest to najlepszy albo jeden z najlepszych gabinetów stomatologicznych w Gdańsku. Moja żona otrzymała fantastyczna pomoc od Pani dr.Katarzyny, a ja wczoraj od Pani dr.Magdy Nie mogę pominąć Pani Beaty z która miałem pierwszy kontakt. Pełny profesionalizm oraz bardzo miła i serdeczna osoba. Polecam serdecznie gabinet Pani dr. Katarzyny.
Przychodnia Specjalistyczna PRODENT
ulica Kochanowskiego 118
Serdecznie polecam doktora Konrada .Jestem po drugiej wizycie i ….zero stresu. Ten lekarz ma złote ręce:-)
Kołobrzeska 5 lok. 7
Pani dr. Marzena leczy mnie moją rodzinę i chyba większość znajomych. rewelacja, żadnego bólu nawet przy podawaniu znieczulenia, kompetentna i solidna. Leczę się już kilka lat i nie mam żadnych problemów z zębami. Polecam.
Zdecydowanie polecam doktora Wierzbickiego wszytkim którzy musza usunąć zęba. Byłem u doktora na usowaniu zęba mądrości. Mój poprzedni lekarz nie podjął sie tego bo ząb był podobno krzywy i jeszcze prawie cały w kości. Dr Wierzbicki całkowicie bezboleśnie i w 15 minut pozbawił mnie przyczyny moich zmartwień, a to czego sie najbardziej obawialem czyli ze spuchne i ze będzie strasznie bolało nie nastąpiło. Jeszcze raz polecam dr Wierzbickiego!
NZOZ Św. Ojca Pio
Burzyńskiego 1
Juuuupi miałam szczęście bo ZNALAZŁAM TAK WSPANIAŁĄ PANIĄ DOKTOR 🧑⚕️ 🤗 bardzo sympatyczną osobę która walczy do końca ( zęby tragedia ) 👌 i bardzo byłam zszokowana po pierwsze Pani Dr oddzwoniła 😱 kolejny szok - po walce z zębem Pani Dr zaoferowała pomoc czy to wolne czy święta 😱 dzwonić 😁 ZA MAŁO MIEJSCA OPISAĆ TAK WSPANIAŁĄ STOMATOLOG 🤗 PO PROSTU WSPANIAŁE RĘCE KTÓRE LECZĄ 🤗 LEKARZ Z POWOŁANIA …
ul. Nowosądecka 15C/2
Bardzo mila doktor tak sie balam teraz bede sie leczyc z mezem u P dr.Polecam wiem ile mam do wyleczenia i odrzymalam odpowiedz na wszystkie pytania.