lek. dent. Michał Goliński

Protetyk, Stomatolog

Villa Dentica
Bronowicka 19/lu9

Pan doktor jest bardzo dokładny, wszystko tłumaczy, godny zaufania. Ma również dobre podejście do dzieci. Polecam!
Opinia dodana przez: Natalia

lek. dent. Justyna Pierścińska

ulica Wspólna 13A

Pani Justyna jest genialna dla dzieci. Rzadko mam ochotę kogoś zareklamować, właściwie nigdy nie miałam przekonania, że naprawdę mogę ręczyć. Idealny stomatolog na pierwszą wizytę dla dziecka. Zakłada pakt z małym pacjentem i świetnie rozpoznaje, kiedy należy być fair i przestać borować. Powinna sama założyć praktykę dla dzieci. Moja córka chce chodzić do dentysty!

lek. dent. Tomasz Kozerski

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
Polna 4

Na pierwszą wizytę wybrałam się po poleceniu Pana Tomasza przez mojego kolegę. Od tamtego czasu minęło niespełna 10 lat a ja wiem ze to była jedna z najlepszych decyzji. Profesjonalizm, spokój, przyjemna atmosfera, 100% zaufania do lekarza, wysoka jakość świadczonych usług, niewygórowane ceny. Mogłabym wymieniać w nieskończoność. Polecam każdemu, cała moja rodzina tam chodzi plus całe grono moich przyjaciół z UK.
Opinia dodana przez: Marcelina

lek. dent. Katarzyna Opyrchał

inna Oświecenia 55/66

Super Pani doktor! Profesjonalne podejście, doświadczenie, świetny kontakt z pacjentem. Zdecydowanie polecam!

Sławomir Gabryś

FRESHDENT
Kniaźnina 2/2U

Bardzo dobry lekarz. Leczyłam zęby kanałowo , właściwie uratował mi je. Polecam .
Bardzo polecam Panią doktor. Ma super podejście do dzieci, wszystko tlumaczy,pokazuje co do czego służy, nie spieszy się. Moje córka 3l. Sama siadła na fotelu dentystycznym i odrazu otwarła buźkę. Z uśmiechem współpracowała z Panią doktor. 8l panikara tez jest bardzo zadowolona z wizyty. Dziewczyny nie mogą doczekać się kolejnej wizyty 😊
Opinia dodana przez: Iza

lek. dent. Łukasz Kwieciński

Kadecka 1 (d. Królewska 65b)

Kompetentny, bardzo delikatny, wyjaśnia szczegółowo każdy etap leczenia, Stwarza bardzo miłą atmosferę w trakcie wizyty. W jego gabinecie leczenie zębów to prawdziwa przyjemność, I zero bólu! Polecam serdecznie tego stomatologa.
Opinia dodana przez: GRAŻYNA

lek. dent. Paweł Buchaniec

Gabinet stomatologiczny Paweł Buchaniec
os Na Lotnisku 1/U17

Prawdziwy lekarz z powołania. W moim przekonaniu wygląda to tak jakby z pełną świadomością postanowił poświęcić swoje życie i zdolności leczeniu ludzi. To co robi, robi dla ludzi, nie dla pieniędzy. Bo spokojnie mógłby z powodzeniem otworzyć gdzieś własny gabinet stomatologiczny (tak jak to robią młodzi stomatolodzy jak tylko zauważą, że leczą z powodzeniem) i zarabiać na spokojnie o wiele większe pieniądze, niż pracując przez lata w państwowej przychodni na …
Opinia dodana przez: Mariusz

lek. dent. Agnieszka Kulig

Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny A. Kulig, M. Szumera
ul. Bajeczna 2b/2

Pani doktor uratowała mi zęba, który przez innego lekarza został zakwalifikowany do usunięcia. Poza świetnym podejściem i wiedzą zawodową, to osoba o wysokiej kulturze osobistej. To lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Urszula

lek. dent. Agnieszka Dudek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej TERAPIA-MED
os. Niepodległości 2

Polecam serdecznie.Pani stomatolog systematycznie ratuje moje zęby i czy prywatnie czy na kasę chorych nie ma znaczenia,bez bólu,miło i uprzejmie za każdym razem.Co najważniejsze precyzja i dokładność jakiej nie spotkałam nigdzie indziej.

lek. dent. Dagmara Cagiel-Jeż

Małopolskie Centrum Medyczne S.C.
ulica Rejtana 2

Pani doktor jest godna polecenia.Wizyta w gabinecie oraz podejście do pacjenta rewelacja .Moja córka uwielbia tutaj wizyty
WSPANIAŁY LEKARZ,CUDOWNY CZŁOWIEK DOKTOR DO KTÓREGO MAM WIELKIE ZAUFANIE,....POLECAM PANIĄ DOKTOR DOROSŁEMU I DZIECKU,

lek. dent. Monika Cichoszewska-Dydejczyk

ulica Biskupia 18

Fantastyczna Pani Doktor. Kompetentna, tłumaczy wszystko dokładnie, jest zainteresowana stanem pacjenta. Zdecydowanie najlepsza dentystka na jaką miałam okazję trafić
Opinia dodana przez: Justyna
Pani doktor, to świetny fachowiec, z rewelacyjnym podejściem do pacjenta, nawet takiego który bardzo się boi. Spokojnie tłumaczy co będzie się działo. Mam za każdym razem wrażenie że komfort psychiczny pacjenta, jest dla Niej najważniejszy.
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Karolina Kościółek

Prywatna Specjalistyczna Przychodnia Stomatologiczna "KOWDENT"
al. Adolfa Dygasińskiego 2D

Pani Doktor Karolina jest świetnym stomatologiem ze wspaniałym podejściem zarówno do najmłodszych pacjentów, jak i tych nieco starszych. Świetna technika pracy, wyjątkowa delikatność i dużo uśmiechu. Nasz dwuletni synek już nie może doczekać się kolejnej wizyty u pani Doktor. Szczerze polecamy.
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Tomasz Bronicki

Medren
Kobierzyńska 117B/1u

Świetny dentysta, bardzo dokładny, rzeczowy, bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy i leczy skutecznie. Leczył mi wiele zebów kanałowo poprawiajac pewną pania doktor.Polecam

Elżbieta Wesełucha

Gabinet Elżbieta Wesełucha
Starowiślna 34/8

Zdecydowanie polecam - zostałem profesjonalnie przyjęty, pani doktor wszystko mi dokładnie objaśniła, a co najważniejsze ząb już nie boli ;)

lek. dent. Krystyna Ciążyńska

Medicus
ul. Lubicz 25/15 (NAFTA)

Swietna,kompetentna lekarka.Bardzo staranna i sumienna.

lek. dent. Karolina Kuśnierz

Os. Szkolne 24/4

Widać że pani doktor do swojej pracy podchodzi z pasją. Każdego pacjenta traktuje indywidualnie i profesjonalnie. Polecam i dziękuję za wszystkie wyleczone ząbki.

lek. dent. Andrzej Zimoch

Os. Bohaterów Września 1C/3U

Najlepszy ze znanych mi lekarzy stomatologów. Moi synowie dzięki genialnemu podejściu Pana Doktora jeszcze kiedy byli dziećmi, nigdy nie bali się wizyty u dentysty. Mają zadbane zdrowe zęby i mimo, że mieszkają poza Krakowem zawsze chętnie korzystają z wizyt i przeglądów u Pana Doktora Zimocha. Polecam serdecznie.