Stomatolog Beata Świątkowska
Ignacego Krasickiego 30/84
Bardzo bardzo POLECAM uslugi Pani doctor. Prawdziwy wspanialy SPECJALISTA!
Profesionalne podejcie, uprzejmosc i zupelnie bezinteresowna dorada, godna zaufania i powierzenia wszelkich prac. :) A wiem o czym mowie, bo mam juz w przeszlosci szereg nieprzyjemnych doswiadczen ze stomatologia !
Zbyt późno trafiłam w ręce doktor Świątkowskiej! wielka strata!
Powodzenia w pracy zawodowej. Dziekuje za SUPER porade i opinie.
Stomatolog Beata Świątkowska
Ignacego Krasickiego 30/84
Miadent Studio
ul. Czajna 13b
Wspaniała lekarka, wyjaśnia i tłumaczy, odpowiada na pytania i jest bardzo cierpliwa, kompetencje również na BARDZO wysokim poziomie. polecam wszystkim
Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Cichoń
Borelowskiego - Lelewela 13, 9441745024
Doktor Kotnowski to przemiły człowiek z profesjonalnym podjeciem do pacjenta. Leczyłam u niego kilka ubytków, moja mała córeczka zaliczyła bezproblemową wizyte adaptacyjną, a moja mama ma wykonywaną u doktora prace protetyczną. Zatem mogę powiedzieć ze poznałam doktora ze wszytskich stron jego specjalości i jak najbardziej polecam. Cierpliwy i dokładny. Przedstawia kilka rozwiązań. Dobrze tłumaczy. Zatem wizyty na plus.
Szpital
MONTELUPICH 7
Najlepszy stomatolog jakiego do tej pory spotkałam. Rzetelna, sympatyczna, szybko i fachowo zajmie się pacjentem. Numer 1 😃
Gabinet stomatologiczny Anna Krzywda
Krakowskie Przedmieście
Pani Doktor jest wybitną specjalistką. To dobry i życzliwy człowiek. Bardzo gorąco polecam, a Panią Doktor pozdrawiam bardzo serdecznie.
millenia dent
Pani doktor to prawdziwa oaza spokoju i opanowania, niezwykle ciepła osoba z cudownym podejściem do dzieci. Leczymy zęby syna, mały chodzi do gabinetu z wielką radością. Pani doktor tłumaczy rodzicom wszystkie etapy leczenia, czujemy się maksymalnie zaopiekowani. Polecamy każdemu i dorosłym i dzieciakom
ulica Królewska 9/3
Niestety z przykroscia musze wystawic zdecydowanie negatywny komentarz. W gabinecie napotkalam fundamentalne probelmy z przestrzeganiem podstawowych zasad i wykorzystywania sytuacji pacjenta. Tak ze nie udalo sie nawet dojsc do merytorycznego zweryfikowania umiejetnosci, poniewaz postanowialam zakonczyc wspolprace z powodu braku zaufania co wedlug mnie jest kluczowe.
Centrum Stomatologiczne "VITADENT"
ul. Walerego Sławka 17
Bardzo mila ,sympatyczna i przede wszystkim kompetentna pani stomatolog swietne podejscie do pacjenta ,wzbudza niesamowity spokoj i zaufanie ,potrafi sluchac i widac ze ma ogromna wiedze doswiadczenie i jest dobra w tym co robi.Trafilam na wspanialego specjsliste ,Pani Natalia -higienistka rowniez odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu,bardzo ogarnieta higienistka .Podoba mi sie rowniez wspolpraca miedzy Paniami w gabinecie i wspolny szacunek.Podejscie do dzieci rowniez bez zarzutu.Bardzo sie ciesze ,ze trafilam na ...
Francesco Nullo 8a lok. 15
Profesjonalna i przede wszystkim miła. A do tego naprawdę niedroga jak na Kraków. Gorąco polecam.